Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Virikkeitä ja turvaa kodikkaassa ympäristössä – palvelutalot vanhuksille ja erityisryhmille

Hyvä ja turvallinen asuinympäristö on tärkeää meille kaikille, mutta erityisen tärkeää se on jatkuvan hoivan ja tuen tarpeessa oleville ihmisille. Toteutamme hoivakodit ja palveluasunnot pienistä viidentoista paikan yksiköistä jopa sadan hoivapaikan ratkaisuihin.

Uusi mallistomme vanhus-, mielenterveys, kehitysvamma- ja lastensuojelukohteisiin tarjoaa valinnanvaraa pienistä viidentoista paikan yksiköistä jopa sadan asiakaspaikan ratkaisuihin. Palvelutalojen yksityiskohdat on suunniteltu lisäämään henkilökunnan ja asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Avarat ja valoisat yhteiset tilat luovat hyvät mahdollisuudet mukavaan ja virikkeelliseen toimintaan.

Hoivakodit tarjoavat virikkeitä ja turvaa kodikkaassa ympäristössä.

Hoivakotien kaikki yksityiskohdat on suunniteltu lisäämään henkilökunnan ja asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Tilaratkaisuissa on huomioitu myös vierailijat. Avarat ja valoisat yhteiset tilat luovat hyvät mahdollisuudet mukavaan ja virikkeelliseen toimintaan. Omat, tilavat huoneet on varustettu laadukkailla saniteettitiloilla. Myös pihapiiri on suunniteltu esteettömäksi ja se tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun. Uusi hoivakotimallistomme tarjoaa laadukkaita, mutta edullisia hoivakotimalleja vanhus-, mielenterveys-, kehitysvamma- ja lastensuojelukohteisiin.

Tutustu Kärsämäelle rakennettuun esteettömään ja turvalliseen hoivakotiin

 

Palveluasunnot mahdollistavat asukkailleen mahdollisimman itsenäisen elämän

Lehdon rakentamien palveluasuntojen tilaratkaisut ovat kodikkaita ja viihtyisiä, kaikissa toiminnoissa on huomioitu helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Myös esteettömyys voidaan varmistaa monin eri tavoin. Useimmiten palveluasunnot rakennetaan aivan tavallisille asuinalueille, hoivakotien tai muiden palveluiden läheisyyteen.

Asuntojen lisäksi rakennukseen voidaan suunnitella myös liiketiloja palvelutarjontaa varten – monipuoliset ja kattavat palvelut lisäävät palveluasuntojen haluttavuutta. Myynnin lisäksi myös vuokraamme palveluasuntokiinteistöjä pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ilman ostopakkoa.

Tutustu Kauhavalle rakennettuun palvelukotiin!