Sovi kanssamme etätapaaminen ja selvitetään teille parhaat ratkaisut

Linjasaneeraus eli putkiremontti

Hanki tästä Lehdon opas turvalliseen ja laadukkaaseen putkiremonttiin.

Esite lähetetään sähköpostiisi.

Varaa tästä ilmainen putkiremonttineuvonta! >>

Onnistuu nyt myös etätapaamisena!

Tapaaminen ei velvoita tai sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Tapaamisen jälkeen tiedät mm. kauanko putkiremonttinne tulisi kestämään ja mitä se maksaisi. Sovi etätapaaminen ja hyödynnä neuvot, mikä on teidän taloyhtiölle se riskittömin tapa päästä putkiremontissa alkuun ilman suuria kuluja.

TST-linjasaneeraus on stressitön putkiremontti, joka säästää sinulta aikaa ja rahaa

TST-linjasaneeraus tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua linjasaneerausta. Se sopii taloyhtiöille, jotka arvostavat sitä, että putkiremontti on helppo, selkeä ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen projekti. Huoneistojen määrällä tai kiinteistön rakentamisvuodella ei ole merkitystä. Suosittu TST-linjasaneeraus on syntynyt asiakkaan tarpeista: koko linjasaneeraus suunnittelusta loppusiivoukseen toteutetaan yhdellä sopimuksella, korkealla laadulla, sovitussa aikataulussa ja kiinteään hintaan

Laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden takeena on markkinoiden paras 5 vuoden takuu. Putkiremontin yhteydessä voimme toteuttaa myös muita remontteja taloyhtiön ja asukkaiden tarpeiden mukaan.

Linjasaneeraus suuren toimijan tekemänä on lopputulokseltaan varma

Linjasaneeraus herättää paljon kysymyksiä ja mietteitä koko taloyhtiössä, koska kyseessä on suuri remontti, jonka tieltä asukkaat joutuvat muuttamaan hetkeksi pois. Eihän kukaan halua sellaista oikeasti.

Linjasaneeraus täytyy kuitenkin tehdä, eikä sitä voi välttää. Se, mihin voit vaikuttaa, on taloyhtiöllenne sopivan kumppanin valitseminen. Valinnallasi on suora vaikutus siihen, miten putkiremontti pysyy aikataulussa, miten se onnistuu ja millainen sen loppulasku on.

Taloyhtiön asukkaat miettivät yleensä: Kuinka kauan joudun olemaan pois kotoa? Onko kotini samassa kunnossa, kun palaan? Entä jos tapahtuu kalliita virheitä, joista koituu haittaa tai lisäkuluja?

Tiedostamme asukkaiden huolet, minkä vuoksi me tarjoamme selkeyttä ja varmuutta. Annamme linjasaneeraukselle suunnittelusta loppusiivoukseen:

–    kiinteän hinnan

–    sovitun muuttopäivän

–    kaikki yhdellä sopimuksella suunnittelusta loppusiivoukseen 5 vuoden takuulla

Lisäksi kuvaamme asunnot aina ennen putkiremonttia ja sen jälkeen, jolloin epäselvyyksiltä vältytään.

Kun toiminta tapahtuu veden ja putkien kanssa, niin on tärkeää ymmärtää, että 99,9 % onnistuminen ei riitä, vaan tarvitaan aina 100 % onnistuminen. Jos talon rakenteiden sisällä menevissä putkissa on pienikin virhe, niin siitä voi koitua kalliit seuraukset

Siitä johtuen:

Varmistamme seuraavalla tavalla sen, että putkiremontti onnistuu

Toimintamme perustuu projektipäällikkömalliin, jossa yksi henkilö (projektipäällikkö) vastaa linjasaneerauksen kokonaisuudesta. Projektipäällikkö on aina kokenut rakennusalan ammattilainen, jolla on apunaan sähkö- ja LVI-puolen projektipäälliköt.

Projektipäälliköt vastaavat viestinnästä ja tiedottamisesta. Näiden lisäksi he johtavat työtä siten, että heidän oman osa-alueensa työt hoituvat aikataulussa ja korkealla laadulla. Projektipäälliköiden alaisuudessa toimii ydintiimejä, jotka koostuvat Lehto Groupin omista asentajista. Ydintiimit ovat työryhmiä, jotka ovat tehneet vuosia töitä yhdessä, jolloin jokaisella tiimin jäsenellä on oma selkeä roolinsa ja vastuualueensa.

Ammattitaitoisen johtamisen sekä kokeneiden tiimien ansiosta työn laatu on aina korkeaa ja työtahti jouhevaa.

Kun kokonaisuus on projektipäälliköllä jatkuvasti selkeänä ja jokainen hoitaa oman osa-alueensa huolella, niin pystymme tarjoamaan sinulle Lehdon ainutlaatuista TST-linjasaneerausta.

Seisomme ylpeänä TST-mallimme takana, minkä takia annamme kaikille tekemillemme linjasaneerauksille markkinoiden pisimmän 5 vuoden täystakuun. Jos linjasaneerauksen jälkeen ilmenee ongelmia, niin korvaamme niistä koituneet haitat ja korjaamme ongelman maksutta kuntoon nopealla aikataululla.

Ennakoi linjasaneeraus, niin säästät kuluissa merkittävästi

Tiesitkö, että jopa 80 % putkiremontin kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu linjasaneeraus nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Esitämme oman näkemyksen siitä, mikä on paras remontin toteutusmalli taloyhtiöönne, mutta lopullinen päätös toteutustavasta on asiakkaan.

Hankesuunitelmassa jaamme toimitussisällön kahteen osaan, jolloin kokonaisuuden ymmärtäminen on helppoa:

  1. Asioihin, jotka ovat välttämättömiä tehdä
  2. Asioihin, jotka eivät ole lopputuloksen kannalta välttämättömiä, mutta ne voidaan halutessanne tehdä. Nämä ovat esimerkiksi lisäremontteja tai kiinteistöön liittyviä kosmeettisia asioita.

Laskemme näistä erilliset tarjoukset, jolloin näet konkreettisesti, mitkä asiat kuuluvat projektiin ja mitä ne maksavat. Näin linjasaneeraus toteutetaan täysin tarpeittesi mukaan, eikä turhia kuluja synny.

Pääset helposti alkuun edullisella hankesuunnitelmalla

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita putkiremontin valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankesuunnitelman, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankesuunnitelman perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankesuunnitelma (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita putkiremonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankesuunnitelman valmistumisesta. Jos sopimus syntyy, niin hankesuunnitelma on maksuton.

Toimi näin:

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankesuunnitelma
  2. Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  3. Toimitamme hankesuunnitelman
  4. Tutustu hankesuunnitelmaan
  5. Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  6. Allekirjoita remonttisopimus
  7. Linjasaneeraus eli putkiremontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa – 5 vuoden täystakuulla!

Jos haluat kilpailuttaa linjasaneerauksen, niin autamme kilpailutusaineiston laatimisessa. Huomaa kuitenkin, että kilpailutus viivästyttää projektin alkua kolmesta neljään kuukautta.

Voimme selvittää hankesuunnitelmassa myös sen, onko tontillanne käyttämätöntä rakennusoikeutta tai mahdollisuutta kaavamuutoksella toteutettavaan lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisärakentaminen voidaan toteuttaa joko korottamalla vanhoja taloja tai rakentamalla uutta. Nämä ovat käytännöllisiä keinoja rahoittaa myös talon linjasaneeraus.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Toteuta linjasaneeraus kätevällä yhden sopimuksen mallilla

Sinun tarvitsee solmia vain yksi sopimus meidän kanssamme. Sillä sopimuksella saat hoidettua linjasaneerauksen kiinteällä hinnalla, sovitulla muuttopäivällä ja 5 vuoden takuulla.

Toimimme joustavasti ja kuuntelemme tarpeitasi, joihin tuomme oman ammatillisen näkemyksemme. Tarvittaessa putkiremontti voidaan aloittaa hyvinkin ripeällä aikataululla.

Linjasaneeraus on suuri, mutta loppupeleissä yksinkertainen projekti, kun sen suunnittelee ja johtaa hyvin alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiönne tarpeesta, koska se on ensimmäinen askel kohti huoletonta linjasaneerausta.

Nousuelementti on Lehdon kehittämä huipputuote, jonka edut putkiremontissa ovat merkittävät!

Lue blogistamme

Putkiremontin ei tarvitse olla taloyhtiön pahin painajainen
Tästä syystä putkiremontin hankesuunnitelma voi olla edullinen!
Putkiremontin hankesuunnitelma ilmaiseksi – kuinka edetä?
8 vinkkiä onnistuneeseen putkiremonttiin

Tutustu referensseihimme

As Oy Vuolukiventie 8–10
As Oy Tapanintori
Hyvinkään Helenenkadun TST-putkiremontti
Helsingin Vuolukiventiellä remontoitiin 132 huoneistoa

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lehdon uutiskirje, jossa aiheena on taloyhtiöiden putkiremontit ja lisärakentaminen.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Lehto lähettää sinulle sähköpostilla tietoa palveluistaan. Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.