Tilaa putkiremonttien ja lisärakentamisen uutiskirje

TST-putkiremonttien asiakaskokemuksia

Kokemuksia Lehdon putkiremonteista

Vuoden 2019 aikana säännöllisesti tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella voimme todeta, että asiakkaat ovat keskimäärin olleet varsin tyytyväisiä tekemiimme putkiremonttikokonaisuuksiin!  Kyselyyn vastasi vuoden 2019 aikana 462 asiakasta. Suurin osa, melkein 90 prosenttia kyselyyn vastanneista olivat taloyhtiön osakkaita.

”Harvinaisen hyvin hoidettu homma. Kokemusta 10 vuoden ajalta nyt kolmesta linjasaneerauksesta”

Varaa tästä aika etätapaamiseen! >>

Asiakkaamme suosittelevat

Kyselyyn vastanneista melkein 90 prosenttia voi suositella Lehdon putkiremonttia tuttavapiirilleen!

”En olisi koskaan uskonut, että putkiremontti voi mennä näin kivuttomasti, kyllä se vaan sujuu kun on ammattilaiset asialla, eikä mitkään tuusaajat. Hieno homma, kakkukahvit pojillle”

 

”Oli ilo seurata projektia. Kaikki työntekijät, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat asiallisia, auttavaisia ja kohteliaita. Ja kaikki toimi ajallaan. Myös remontin jälkeen asunto oli siivottu upeasti, mitä ei useimmissani putkiremonteissa ole tapahtunut”

As. Oy Lippaalan putkiremontti Hyvinkäällä

Putkiremontin laatuun ja aikatauluun oltiin tyytyväisiä

Vastaajista noin 90 prosenttia oli tyytyväisiä putkiremonttimme työn laatuun ja lopputulokseen – ja jopa 35 prosenttia piti niitä erinomaisina. Putkiremontin ei pidäkään olla epämiellyttävä kokemus!

Myös noin 87 prosenttia vastanneista koki, että remontti pysyi hyvin aikataulussa. Aikataulussa pysyminen onkin yksi onnistuneen putkiremontin tärkeimmistä kulmakivistä.

”Kokonaisuus on toiminut varsin hyvin. Aikataulussa pysyminen työn laadun ohella kaikkein kriittisintä. Onnistui luvatusti”

 

”Kaikin puolin nappisuoritus! Aikataulu piti ja työn jälki oli hyvää. Jotain pientä korjattavaa tuli mutta ne hoidettiin mallikkaasti. Prosessit toimi. Erityiskiitos projektipäällikölle!”

Jos putkiremontille alkaa olla tarvetta, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme tai jätä tarjouspyyntö!

Asiakastarpeet edellä

Kyselyyn vastanneista noin 86 prosenttia koki, että urakoitsija otti asukkaat hyvin huomioon. Tämä onkin tärkeää, sillä pyrimme huomioimaan asiakkaiden tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan selkeän putkiremonttikokonaisuuden.

”Kaiken kaikkiaan remontti hoidettiin hienosti – kiitos teille! Remontti saatiin valmiiksi aikataulussa. Suojaus oli tehty todella hyvin, pölyä oli huomattavasti vähemmän kuin mitä olen kokenut aikaisemmissa remonteissa. Työntekijät olivat ystävällisiä ja kuten projektipäällikkökin. Tiedotettiin hienosti viikonloppu- ja iltatöistä”

”Kylpyhuoneemme työjälkeen olemme erittäin tyytyväisiä. Oli hienoa, että urakoitsija osoitti joustavuutta keittiöremonttimme suhteen”

Kyselyyn vastanneista myös noin 86 prosenttia oli tyytyväisiä tiedottamiseen remontin asioista ja noin 85 prosenttia tiedon saatavuuteen. Tiedonkulku onkin asukkaiden kannalta yksi tärkeimpiä asioita. Materiaalivalintojen, työmaatoiminnan, asunnoissa työskentelyn sekä valmistumisen aikatauluja ei pitäisi joutua arpomaan!

”Erityiskiitokset hyvästä tiedottamisesta ja aikataulussa pysymisestä. Myös kaikkiin sähköpostilla lähettämiini kysymyksiin vastattiin nopeasti”

As. Oy Siltavoudintie 9-11 TST-putkiremontti

 

Jos putkiremontti on ajankohtainen, ota rohkeasti yhteyttä. Hankesuunnitelman saa meiltä vain 100€/asunto. Jos taloyhtiösi valitsee meidät myös urakan toteuttajaksi – tuo satanenkin hyvitetään ja itse asiassa hankesuunnitelma on silloin maksuton.

Lue lisää hankesuunnitelman sisällöstä sekä vaihtoehtoisista tavoista toteuttaa putkiremontti!

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lehdon uutiskirje, jossa aiheena on taloyhtiöiden putkiremontit ja lisärakentaminen.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Lehto lähettää sinulle sähköpostilla tietoa palveluistaan. Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.