Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Lehto Deco -puukerrostalot ovat korkeatasoisia puutalokoteja hyvien kulkuyhteyksien varrella

Ekologinen ja vastuullinen DECO-puukerrostalokoti on ympäristötietoisen kodinostajan valinta. Kestävä, kodikas ja kohtuuhintainen puurakenteinen Deco-puukerrostalo valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Sinulla on mahdollisuus oman kotisi sisustuksen ja kalustuksen suunnitteluun helposti uudessa verkkopalvelussamme decokodit.fi. Tiesithän myös, että sijoittajana voit tilata kokonaisen teollisesti valmistettavan puukerrostalon avaimet käteen toimitettuna – yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan.

Lehto Deco -puukerrostalojen suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Tästä syystä olemme nostaneet suunnittelun keskiöön kohtuuhintaisia koteja suosivan ihmisen, joka vaatii kodiltaan laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja.

Rakennamme Lehto Deco -puukerrostaloja ympäri Suomea. Pohjaratkaisut asunnoissa ulottuvat kotoisista yksiöistä kompakteihin neliöihin.

Työskentelemme uutterasti konseptirakentamisen keinoin sen eteen, että voimme tarjota laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kerromme konseptirakentamisesta tarkemmin tämän artikkelin loppupuolella.

Puukerrostalossa asuminen

Deco-puukerrostaloasunnon mukavuuteen on panostettu paljon asunnon toimivuuden ja suunnittelun kautta. Asuntoihin kuuluvat esimerkiksi yleistä markkinatasoa laadukkaammat kodinkoneet, altaat ja wc-istuimet. Lisäksi asunnoissa on suuret ikkunat, jotka tuovat asuntoihin lisää valoisuutta ja avaruutta.

Mukavuuden takaamiseksi asukas pääsee itse valitsemaan jo rakennusvaiheessa sisustusmateriaaleja, jolloin kodista tulee juuri hänen ja hänen perheensä näköinen.

Lehto Deco -asukkaalla on myös enemmän yksityisyyttä verrattuna suurten taloyhtiöiden asukkaisiin, koska ympärillä olevaa hälinää on vähemmän. Lisäksi pienen taloyhtiön vahvempi yhteisöllisyys helpottaa yhteisten päätösten tekemistä taloyhtiön hyväksi, eivätkä saneeraukset tai muut vastaavat suuret remontit kestä taloyhtiön mittakaavassa yhtä kauaa kuin suurissa taloyhtiöissä.

Puurakentaminen – laatua kotimaasta

Rakennamme Lehto Deco -puukerrostalot suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmasta rakennusaineesta – suomalaisesta puusta, ja tietenkin perinteisen puurakentamisen keinoin.

Puutaloissa asuminen on miellyttävää, koska sisäilma on laadultaan erinomaista puun hyvän hengittävyyden ansiosta. Puuta on alettu suosimaan rakennusmateriaalina jälleen entistä enemmän, sillä erinomaisen hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää ja ekologista rakennusmateriaalia.

Ekologisuudesta kertoo jotain se, että pienen puukerrostalon rakennusmateriaalit kasvavat Suomen metsissä alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja me valjastamme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – ihmisten ja heidän perheiden kodeiksi.

Konseptirakentaminen mahdollistaa aiempaa edullisemman rakentamisen

Rakennamme Lehto Deco -puukerrostalot tehdasvalmisteisesti edistyksellisen rakennuskonseptimme avulla. Se tarkoittaa sitä, että rakennamme talojen moduulit tasalaatuisissa tehdasolosuhteissa niin pitkälle kuin mahdollista. Tämän jälkeen kasaamme talot työmaalla näistä laadukkaista ja pitkän kehitystyön tuloksena syntyneistä moduuleista.

Näin rakentamisen laatu pysyy korkealla ja lopputuotosten laatu on tasaista, koska kuivat, siistit ja järjestelmälliset tehdasolosuhteet mahdollistavat tarkaksi hioutuneen rakennusprosessin toteuttamisen, jolla rakennusvirheet voidaan minimoida. Kuivilla olosuhteilla varmistamme myös sen, että rakennusmoduulien kuivaketju säilyy katkeamattomana loppuun asti, eikä kosteus pääse rakenteisiin missään vaiheessa.

Konseptimme ansiosta toteutamme rakennushankkeet niiden koosta riippuen jopa puolessa vuodessa, mikä tarkoittaa useissa tapauksissa puolta nopeampaa hankkeen läpimenoaikaa tavalliseen rakentamiseen verrattuna.

Vakioitu rakennuskonseptimme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan näitä laatukoteja tavallista markkinahintaa edullisemmin, koska LEAN-tuotantomallin avulla rakentamisesta tulee tehokasta ja rakentamisesta syntynyt hävikki on minimoitu.

Voit lukea lisää talousohjatusta ja kustannustehokkaasta rakennusmallistamme Uudisrakentaminen-sivultamme.

Aloita vaivaton yhteistyö kanssamme

Haluatko rakennuttaa oman Lehto Deco -puukerrostalon? Meidän kanssamme se onnistuu nopeasti ja helposti, koska teemme asioista yksinkertaisia. Siksi teet sopimuksen vain meidän kanssamme, jossa sovimme yhden kiinteän hinnan sekä lukkoon lyödyn muuttopäivän, jolloin asunnot ja koko kiinteistö ovat muuttokunnossa.

Hankkeen läpimenoaika on konseptirakentamisen keinoilla nopea, kiinteistön sijainti on houkutteleva ja asunnot ovat pidettyjä kompaktin kokonsa ansiosta.

Jos etsit itsellesi asuntoa, niin voit tutustua myytäviin asuntoihimme linkin takaa.

Ota yhteyttä, tarjoa tonttia tai tutustu referensseihimme, mikäli Lehto Deco -puukerrostalot herättivät kiinnostuksesi. Kerromme niistä sinulle mieluusti lisää.