Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Ullakkorakentaminen ja lisärakentaminen

Lisärakentaminen muutostöiden yhteydessä

Lisäkerroksilla rahoitat TST-putkiremontin

Lisärakentamisella taloyhtiö voi rahoittaa kiinteistön muiden tilojen korjaamista sekä parantaa yhtiön toiminnallisuutta ja varallisuutta. Uusilla lisäkerroksilla taloyhtiöön saadaan reilusti lisää asuntoja, uniikit kattohuoneistot ovat erittäin haluttuja asuntomarkkinoilla! Joissain tilanteissa kerrostaloa on mahdollista laajentaa myös päädystä tai rakentaa kokonaan uusi rakennus samalle tontille.

Rakennusoikeuden myyminen

Meillä on taito löytää parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut, joilla varmistamme lisärakentamisen onnistumisen. Voimme lunastaa taloyhtiön käyttämättömän rakennusoikeuden ja huolehdimme suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös uusien huoneistojen tai liiketilojen myynnistä. Kannamme kokonaisvastuun hankkeesta sekä taloudellisen riskin huoneistojen myynnistä.

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % lisäkerrosrakentamisen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu lisärakentaminen nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo hankkeen ideointivaiheessa!

Helposti alkuu edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita lisärakentamisen valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!