Peruskorjaus, avoimet työpaikat

Teitä etsimme juuri nyt

  • Vastaava työnjohtaja, Helsinki (1 henkilö)
  • Työnjohtajia, Helsinki (2-3 henkeä)
  • Työmaainsinööri, Helsinki (1 henkilö)

(päivitetty 22.10.2018)

Ota yhteyttä!

Jos uusi työpaikka peruskorjauksessa innostaa, voit olla suoraan yhteydessä tuotantojohtajaamme Mäkelän Markkuun p. 040 350 8959.

Rakennusinsinööri tai rakennusmestari!

Tuskastuttaako korjausrakentamisen kilpailu-urakointi? Kilpailu-urakassa voit menestyä vain kiristämällä vyötä tai juoksemalla kovempaa. Entä jos hankkeen kokoaisi alusta asti ja rakentaisi omilla kuvilla?

Jos olet valmis rakentamaan järkevämmin ja tehokkaammin, lue eteenpäin. Lehto Remontit Oy:n peruskorjauspuolen ydinosaamista ovat peruskorjaus, käyttötarkoituksenmuutoskohteet, lisärakentaminen ja täydennysrakentaminen. Vastaava työnjohtaja tai työmaainsinööri – nyt olisi tarjolla useampi haastava kohde Helsingissä.

UUTTA! Voiko korjausrakentamista konseptoida? Kyllä voi!

Juuri nyt meillä on suunnittelupöydällä lisäkerrosrakentamisen alias korotusrakentamisen konseptointi. Uusi konsepti suunnitellaan lisäkerrosrakentamiseen tiheään rakennetulle kaupunkialueelle kuten Helsinkiin. Lisärakentaminen on jo käynnissä useammassakin hankkeessamme Helsingissä ja nyt parhaillaan luomme tehokkainta sekä kannattavinta lisärakentamisen menetelmää.

Tavoitteena on rakentaa lisäkerroksia Lehdon tehtaiden valmistamilla asennusvalmiilla huoneistomoduuleilla. Lisäkerrosten rakentaminen pitkästä tavarasta ahtailla kaupunkitonteilla on käytännössä mahdotonta niin, että hanke valmistuisi kustannustehokkaasti, laadukkaasti sääsuojassa ja järkevällä aikataululla häiritsemättä alakerrosten käyttäjiä. Sen sijaan tehtaalla valmistettu ratkaisu voittaa monet rakennusaikaiset haasteet.

Työmaainsinööri Helsinkiin

Harvinaislaatuinen tilaisuus! Jokainen tuleva työmaainsinööri pääsee kasaamaan oman näköistänsä työtehtävää. Kiinnostaako sinua eniten työmaan talousohjaus, laadunvarmistus vai kenties aikataulun hallinta?

Entä työskentelisitkö mieluiten monipuolisessa tehtävässä yhdellä työmaalla vai mieluisimpien tehtävien parissa useammalla työmaalla yhtä aikaa? Nyt voit päättää itse.

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Helsinkiin

Tuntuuko korjausrakentaminen omalta jutultasi? Nyt etsimme työnjohtoa sekä jo käynnissä oleviin hankkeisiimme että uusiin alkaviin hankkeisiin.

Mestarit haussa myös uudisrakentamiseen!

Etsimme työnjohtoa myös asuntojen, koulujen, hoivakotien ja toimitilojen rakentamiseen ympäri Suomen. Katso kaikki avoimet rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin työpaikat tästä.