Takaisin uutisarkistoon

PPO sijoittaa Päätoimijaan viisi miljoonaa euroa

Osuuskunta PPO sijoittaa viisi miljoonaa euroa Päätoimijaan. PPO:n sijoittamia varoja Päätoimija käyttää erityisesti siihen, että pääosa Päätoimijan teollisesta tuotannosta keskitetään PPO:n toimialueelle sijoitettaviin uusiin tuotantokoneisiin ja -tiloihin. Tämän ansiosta uusia työpaikkoja syntynee Pohjois-Pohjanmaalle jopa 50. Tehtaan varsinainen sijoituspaikka varmistuu vuoden loppuun mennessä.

– Neuvotteluja on käyty mm. Raahen ja Oulaisten päättäjien kanssa, kertoo toimitusjohtaja Hannu Lehto.

PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa kertoo, että kyseessä on tähän mennessä suurin PPO:n tekemä sijoitus.

– Usko ja luottamus on kova. Päätoimijan edelliset tilikaudet näyttävät hurjaa kasvua, vaikka rakennusala toimialana menee eri suuntaan. Olemme alueellinen sijoittaja ja pyrimme varmistamaan, että sijoituksilla säilyy ja syntyy myös uusia työpaikkoja, Peltomaa sanoo.

– Menestyksemme perustuu talousohjattuun rakentamismalliin, jonka keskiössä on asiakkaan tarpeet ja niihin vastaaminen kustannustehokkaalla suunnittelulla ja rakentamisella. Tehostamme rakentamisen yleisiä käytäntöjä ja näin pystymme tuottamaan asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä, kertoo Päätoimijan toimitusjohtaja Hannu Lehto.

– Talousohjattu laaturakentaminen on saavuttanut asiakkaiden luottamuksen jo valtakunnallisestikin, se on mahtava kiitos työstämme, iloitsee Hannu Lehto.