Search
Close this search box.

Myynti ja hankekehitys

Myynnin ja hankekehityksen ammattilaiset pelaavat avainroolia asiakkaidemme ja rakentamisen välimaastossa. Lehdolla työskentelee myynnin ja hankekehityksen asiantuntijoita Vantaan, Kempeleen, Jyväskylän ja Tampereen toimistoilla.

Asuntomyynti

Oletko nähnyt uudisasuntokohteitamme Suomen suurimmissa yliopistokaupungeissa tai ehkäpä asuntomyymälämme Vantaalla Tikkurilassa tai Kempeleessä? Missiomme on rakentaa asuntoja parhaille sijainneille laadukkaasti, mutta silti kohtuullisella hinnalla.

Lehdon asuntomyynti poikkeaa merkittävästi perinteisestä kiinteistönvälityksestä, johon asuntomyynti usein rinnastetaan. Tärkeitä työkaluja myynnissä ovat itse kehittämämme digityökalut ja asiantuntevat myyjämme, joiden avulla asiakaskokemus voidaan optimoida.

Asiakkaitamme ovat itselleen omaa kotia ostavat yksityishenkilöt, asuntosijoittajat lisäksi myös muut institutionaaliset sijoittajat. Satsaamme siis myös syvälliseen asuntomarkkinoiden ymmärrykseen ja arvostamme tiimissämme sijoittaja-asiakkaidemme liiketoiminnan tuntemusta.

Asuntomyyjiemme työtä tukee vahva digimarkkinointi. Haluamme jatkossakin pysyä ajan hermolla ja olemme valmiita kokeilemaan rohkeasti erilaisia tulevaisuuden työkaluja asuntomyynnissämme. Siksi tärkeintä on ehdokkaan persoona motivaation asuntomyynnin kehittämistä kohtaan.

Asuntomyymälämme sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa ja Kempeleessä. Lisäksi teemme asuntomyyntiä Tampereen toimistoltamme käsin.

Asiakaskoordinaattoriksi?

Asiakaskoordinaattorimme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia suurella sydämellä. He vastaavat asiakkaistamme asuntokauppojen jälkeen, hoitavat sähköistä asiakasviestintää ja ylläpitävät asunto-osakeyhtiökohtaisia tiedostoja, kuten asiakasrekistereitä ja pintamateriaalivalintoja.

Asiakaskoordinaattori tekee myös sisustusvalintoja osaan myytävistä asunnoista. Läheisimpiä työkavereita ovat oman tiimin lisäksi hankepäälliköt ja asuntomyyjämme.

Tätä tehtävää kannattaa harkita, mikäli

  • olet innostunut asiakaspalvelusta sekä asuntorakentamisesta
  • olet tottunut työskentelemään haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa ja löydät ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin sekä toiveisiin

Asiakaskoordinaattorimme työskentelevät Vantaan, Kempeleen ja Tampereen toimipaikoissamme.

Toimitilamyynti

Toimitilamyynnissä asiakkaitamme ovat mm. kotimaiset ja kansainväliset kaupanalan ketjut sekä logistiikka- ja teollisuusyritykset. Myyntipäällikön työ on ratkaisumyyntiä, jossa tärkeää on ymmärtää kunkin asiakkaan liiketoiminta ja siihen liittyvät toimitilatarpeet.

Toteutamme urakat KVR-urakkamallilla, jossa me vastaamme sekä suunnittelun johtamisesta että rakentamisesta.

Toimitilamyynnissä parasta on:

  • Pääset ratkaisemaan asiakkaan bisneksen ytimessä olevia haasteita
  • Tehtäväsi on hyvin itsenäinen ja pystyt vaikuttamaan työskentelytapoihisi
  • Asiantuntevat ja osaavat taustajoukot
  • Hyvät työkalut uusien liidien löytämiseen
  • Palkkausmalli antaa mahdollisuuden vaikuttaa ansiotasoon merkittävästikin
  • Vahva brändi
  • Mahdollisuus edetä osaamisesi myötä jatkuvasti haastavampiin hankkeisiin ja suurempiin asiakkuuksiin
  • Organisaatiossa ei ole turhia byrokratian kerroksia – päätökset syntyvät nopeasti

Soita rekrytiimille

Hankekehitys

Kuulostaisiko kiinteistöbusiness, rahoitusala ja rakentaminen mielenkiintoiselta combolta?

Tyypillisin urapolku hankekehityksessä etenee esimerkiksi näin:

A) Hankekehittäjän työssä pääpaino on soveltuvien tonttien tai muiden hankeaihioiden etsinnässä erilaisten työkalujen ja verkostojen avulla. Hankekehittäjä luo verkostoaan aktiivisesti ja osallistuu hankekehitykseen hankepäälliköiden kanssa.

B) Hankepäällikön tehtävänä on arvioida hankekehittäjän löytämän hankeaihion potentiaali ja muodostaa siitä Lehdon näköinen ja kannattava rakennushanke.

Työ alkaakin tyypillisesti tonttien hankintaneuvotteluista tai vaihtoehtoisesti suunnittelun käynnistämisestä, jos asiakkaalla on jo oma tontti tiedossa.

Hankepäällikkö vastaa siis kokonaisuudessaan omien hankkeidensa muodostamisesta ja työskenteleekin monipuolisissa asiakasyhteyksissä; esimerkiksi sijoittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hankepäälliköt vastaavat myös hankkeiden hinnoittelusta ja tarjousten laadinnasta rakennusteknisten asiantuntijoidemme avulla sekä saattelevat rakennushankkeet käyntiin.

C) Hankejohtaja johtaa oman liiketoimintayksikkönsä hankekehitystä kokonaisuudessaan ja toimii useimmiten hankepäälliköiden ja hankekehittäjien esimiehenä. Hankejohtajalla voi olla lisäksi rinnalla omia hankekehityskohteita.

Millaisia osaajia etsimme hankekehitykseen?

Hankekehitys, toiselta nimeltään kiinteistökehitys, sopii Lehdolla erityisesti sellaisille henkilöille, joilla on itsenäinen työote ja draivia selvittää hankkeisiin liittyviä seikkoja oma-aloitteisesti sekä talon sisällä että yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kaupallinen osaaminen korostuu tehtävässä ja tyypillisesti hankekehittäjillämme onkin jokin muu kuin rakennustekninen osaamistausta. Hankekehityksessä töitä tehdäänkin tiiviisti monialaisessa tiimissä, jossa asiantuntemusta saadaan esimerkiksi arkkitehdeilta ja rakennusteknisiltä asiantuntijoilta.

Millaista osaamista voit meiltä saada?

Tehtävät myynnin ja hankekehityksen parissa syventävät jo aiempaa osaamistasi. Kullekin uudelle henkilölle räätälöidään oma perehdytyssuunnitelma, esimerkiksi aiemmin käyttämämme Kaupalliseksi akatemiaksi nimetty perehdytysohjelma.

Työn ohessa voit osallistua sekä talon sisäisiin koulutuksiin (esimerkiksi esimiestyöhön keskittyvään Johtamisen Akatemiaan ja myyntipäiville) että ulkopuolisiin valmennuksiin, kuten neuvottelutaidon kursseille. Kokemuksen myötä annamme mielellämme sinulle lisää vastuuta näyttämäsi osaamisen mukaisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikat!

Uratarinat

Tutustu
työmahdollisuuksiimme

Työmaatehtävät

Talotekniikka

Suunnittelu

Toimistotehtävät

Tehtaat

Myynti ja hankekehitys