Search
Close this search box.

Suunnittelu, avoimet työpaikat

Lehdon talousohjattu rakentaminen perustuu suunnittelunohjaukseen. Siksi meillä työskentelee yhteistyökumppaneiden lisäksi merkittävä määrä omia suunnittelijoita ja suunnittelua johtavia henkilöitä. Olemme laskeneet, että jopa 80 % rakennushankkeen kustannuksista syntyy suunnittelupöydällä ja siksi Lehto sekä suunnittelee että toteuttaa rakennushankkeen itse.

Lehdon konseptirakentamisessa suunnittelijat pääsevät seuraamaan alusta loppuun saakka, miten oma idea muovautuu matkalla valmiiksi tuotteeksi – aina rakennushankkeen luovutukseen saakka.

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelussa rakennusliikkeen ytimessä on tärkeää hoksata, että suunnittelijat eivät ole vain irrallisia palikoita vaan merkittävä osa koko liiketoimintaamme. Työtä tehdään monialaisissa tiimeissä, joissa on esimerkiksi hankekehityksen kaupallisia osaajia, rakennustekniikan asiantuntijoita, talotekniikan osaamista ja vaikkapa hankintainsinöörejä.

Meillä tyypillisiä nimikkeitä ovat esimerkiksi:

  • suunnittelupäällikkö
  • suunnitteluassistentti
  • arkkitehti
  • suunnittelija
  • hankearkkitehti
  • konseptiarkkitehti

Käytössämme on sekä ArchiCAD- että Revit -ohjelmistot. Valmennamme suunnittelun parissa työskentelevät henkilöt myös mm. tietomallien hyödyntämiseen.

Osa arkkitehdeistämme osallistuu myös konseptisuunnitteluun, jossa korostuu kustannustehokas suunnittelu ja sen asettamiin puitteisiin rakentaminen.

Suunnittelunohjaus

Yksi talousohjatun rakentamisen kivijaloista on suunnittelunohjaaminen, jonka avulla asiantuntevat suunnittelupäälliköt ja projektipäälliköt varmistavat heti rakennushankkeen luonnosvaiheesta alkaen, että hankkeessa käytetään strategian mukaisia suunnitteluratkaisuja.

Suunnittelunohjaukseen on luontaista siirtyä esimerkiksi suunnittelutehtävistä.

Katso lisää osiosta ”projektinohjaus”.

Soita rekrytiimille

Rakennesuunnittelu

Ydinosaamistamme ovat vaativat talonrakentamisen puu- ja teräsrakenteet. Vaikka Lehto on nimenä uudehko, on rakennesuunnittelussamme jo pitkät, yli 35 vuoden perinteet.

Meillä rakennesuunnittelijan työ poikkeaa merkittävästi perinteisestä rakennesuunnittelijan työstä: työskentelemme osana rakennusliikettä hyvinkin tiiviissä yhteistyössä rakennustuotannon ja rakennussuunnittelijoiden kanssa. Suunnittelijamme ovat rakennushankkeissa mukana varhaisemmassa vaiheessa kuin tyypillisesti.

Teemme jatkuvasti tuotekehitystyötä yhteisen pöydän ääressä, mainittakoon vaikkapa BIM-kehityshankkeemme. Mäkeläisen porukka tunnetaan myös kahdesta Tekla Global BIM Awards -palkinnosta.

Erityisen kiinnostuneita olemme rakennesuunnittelijoista, joilla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja halua ratkoa haasteita yhdessä. Samanhenkiset työkaverit ovat auttaneet tiimejä sitoutumaan työpaikkaan – vaihtuvuus tässä porukassa onkin minimaalinen.

Katso kaikki avoimet työpaikat!

Uratarinat

Tutustu
työmahdollisuuksiimme

Jätä avoin hakemus

Talotekniikka

Työmaatehtävät

Toimistotehtävät

Tehtaat

Myynti ja hankekehitys