Tehtaat, työpaikat

Tehtaat ovat yksi konkreettinen esimerkki siitä, miten Lehto uudistaa rakentamista. Siirrämme rakentamisen työvaiheita sään suojiin eli työmailta tehtaisiin. Tehdastuotteet nopeuttavat työmaiden valmistumista ja lisäävät kuivaketjun vuoksi myös rakentamisen laatua. Lehdon tehtaita sijaitsee Hartolassa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Tehtaat ovat yksi konkreettinen esimerkki siitä, miten Lehto uudistaa rakentamista

Meillä työskennellään monipuolisesti erilaisissa puuelementtien valmistukseen liittyvissä töissä. Porukkaan kuuluu myös sähkö- ja LVI-alan ammattilaisia sekä CNC-koneistajia. Mukaan mahtuu sekä kokeneempaa väkeä että uusia alanvaihtajia vailla aiempaa kokemusta.

Tehtävät vaihtelevat osaamisen, kokemuksen ja kunkin työntekijän kiinnostuksenkohteiden mukaan. Erinomaisen taustan haastavampiin tehtäviin antaa esimerkiksi talonrakentajakoulutus tai vaikkapa kokemus omakotitalon tai oman mökin rakentamisesta.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja innostunut asenne. Jo pienellä osaamisella pääset alkuun, sillä tarjoamme perusteellisen – ja luonnollisestikin palkallisen – perehdytyksen talonrakentamisen saloihin. Jokaisella tuotantolinjalla on oma työnjohtaja ohjaamassa työskentelyä myöhemmässäkin vaiheessa.

Hyvällä peruskunnolla ja tarkkuudella pärjää pitkälle

Työ on fyysistä ja vaatii jonkin verran peruskuntoa. Raskaammissa nostoissa käytämme apuvälineitä, joten tuotannontyöntekijän tehtävään soveltuu pienikokoisempikin henkilö.

Monet työtehtävät edellyttävät tarkkuutta. Ala on miesvaltainen, mutta yhtä lailla tuotannontyöntekijän tehtävä soveltuu myös naisille. Tehtaillamme joka kuudes työntekijä onkin nainen.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 – 16.30 välille. Toistaiseksi työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta toivomme työntekijöiltämme joustavuutta siirtyä 2-vuorotyöhön tarpeen tullen.

Lehto tarjoaa käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Soita rekrytiimille

Tehdaslinjastollakin voi edetä urallaan

Toiselle tehdastyö voi olla vain väliaikainen pysähdyspaikka uralla, mutta jos olet innokas tyyppi oppimaan, me haluamme tarjota ponnahduslaudan pidemmällekin urallasi.

Tyypillinen reitti voi olla esimerkiksi tuotannontyöntekijästä tiiminvetäjäksi, josta matka voi jatkua työnjohtoon. Tähän saakka Lehdon kaikkien tehtaiden työnjohtajista lähes kaikki ovat edenneet tehtävään suoraan tehtaan omasta porukasta.

Jos taustallasi tai tulevaisuuden suunnitelmissasi on rakennusalan korkeakoulutusta, esimerkiksi rakennusinsinööri- tai rakennusmestariopintoja, Lehto tarjoaa mahdollisuuden käytännössä mihin tahansa alaan liittyvään tehtävään ympäri Suomea – olethan siis utelias ja aktiivinen!

Kuinka voin ottaa yhteyttä tehtaiden työpaikoista?

Hienoa kuulla, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Tällä hetkellä toivomme yhteydenottoja vapaamuotoisesti avoimella hakemuksella. Työnjohtajamme käyvät näitä yhteydenottoja läpi ensimmäisenä silloin, kun uusia paikkoja on avautumassa.

Voit myös kysyä lisätietoja rekrytiimiltämme p. 09 3154 3100. Toivottavasti kuulemme sinusta vielä!

Katso kaikki avoimet työpaikat!

Uratarinat

Tutustu
työmahdollisuuksiimme

Jätä avoin hakemus

Talotekniikka

Suunnittelu

Toimistotehtävät

Työmaatehtävät

Myynti ja hankekehitys