Työpaikat toimistolla

Lehdon toimistoilla ympäri Suomen rakentamisen tulevaisuutta luo monipuolinen tiimi eri alojen asiantuntijoita. Voit suunnata kiehtovien haasteiden pariin niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen.

Rakennusalan digitalisaatio

Juuri nyt digitalisoimme rakennusprosessiamme kiivaaseen tahtiin. Tietomallit toimivat tärkeänä välineenä tässä älykkään rakentamisen kokonaisuudessa.

Kun Lehdolla uudistetaan  rakentamisen käytäntöjä, talon toimintakulttuuriin istuu parhaiten pilotointiajattelu ja yhdessä kehittäminen. Tärkeintä onkin saada oma porukka mukaan uuden kehittämiseen, jotta uudet välineet, prosessit ja innovaatiot todella siirtyvät mukaan arkipäivään.

Projektinohjaus

Meillä on käytössä useita erilaisia projektipäällikkömalleja, jotka skaalautuvat kunkin hankkeen ja toimintamallin mukaisesti. Vastaamme suunnittelusta aina itse.

Asuntorakentamisessa suunnittelupäälliköt käynnistävät rakennushankkeen itsenäisesti ja vastaavat hankkeen suunnittelunohjauksesta heti luonnosvaiheesta alkaen. Suunnittelupäällikkö kulkee hankkeen mukana aina hankkeen luovutukseen saakka. Suunnittelupäälliköitä Lehto Asunnoilla on Vantaalla, Tampereella ja Kempeleessä.

Toimitilarakentamisessa hankkeidemme kokoluokka voi vaihdella suurestikin, joten meillä on käytössä kahta erilaista projektipäällikkömallia:

  • Pienemmissä hankkeissa projektipäällikkö astuu remmiin heti hankkeen myyntivaiheessa ja kulkee käsikynkkää asiakkaansa kanssa aina takuuajan päättymiseen saakka. Tehtävät ovat hankkeen kokonaisvaltaista hallinnointia lupaprosessista luovutukseen ja projektipäällikkö vastaa myös suunnittelupäällikön tehtävistä.
  • Suurprojekteissa projektipäällikkö vastaa hankkeesta kokonaisuudessaan työmaapäällikön ja suunnittelupäällikön tuella.

Myös monet projekti-insinöörimme osallistuvat vahvasti projektien ohjaukseen, esimerkiksi aikataululaadintaan, kustannussuunnitteluun sekä muuhun työmaan ennakkosuunnitteluun yhdessä kunkin vastaavan työnjohtajan kanssa.

Projektinohjauksen tehtävissä meistä parasta on se, että näkee konkreettisesti, kuinka omat päätökset ja projektinhallinta näkyvät laatuna, säästettyinä euroina, sujuvana suunnittelu- ja tuotantovaiheena sekä lopulta toimivina rakennuksina.

Soita rekrytiimille

Hankinta ja laskenta

Laskentainsinöörin ja hankintainsinöörin tehtävissä meillä työskennellään Vantaalla, Kempeleessä, Turussa ja Tampereella. Hankkeemme ovat KVR-urakkaa eli suunnittelemme ja toteutamme hankkeemme itse.

Konsernin tehtävät

Lehdon emoyhtiö Lehto Group Oyj palvelee Lehdon kuutta tytäryhtiötä mm. seuraavissa palveluissa:

  • kehitystoiminta (Kempele ja Vantaa)
  • taloushallinto ja palkanlaskenta (Kempele)
  • lakipalvelut (Vantaa)
  • hankintatoimi (Kempele ja Vantaa)
  • markkinointi ja viestintä (Kempele ja Vantaa)
  • henkilöstöhallinto (Kempele ja Vantaa)
  • tietohallinto (Kempele ja Vantaa)
  • RS-asiat (Kempele)

Jos olet kiinnostunut näistä tehtävistä, jätäthän meille vapaamuotoisen avoimen hakemuksesi. Lisäämme sinut enemmän kuin mielellämme verokostoomme ja käymme hakemuksesi aina ensimmäisenä läpi, kun uusia työmahdollisuuksia avautuu.

Helppoa työnhakua

Lehdolle voit hakeutua myös puhelinsoitolla p. 09 3154 3100 (arkisin ma-pe klo 8-17).

Katso kaikki avoimet työpaikat!

Uratarinat

Tutustu
työmahdollisuuksiimme

Jätä avoin hakemus

Talotekniikka

Suunnittelu

Työmaatehtävät

Tehtaat

Myynti ja hankekehitys