Työmaa, avoimet työpaikat

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa on työmaille vahva talotekniikan ja maanrakennuksen tuki? Entä se, että työmailla työnjohtaja ei ole pelkästään ulkopuolisen suunnittelijan tai konsultin armoilla vaan pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia ratkaisuja työmaalla käytetään? Tämä on meillä mahdollista, koska ohjaamme suunnittelua itse ja toimimme KVR-urakoitsijana.

 

Voiko uuden työpaikan löytäminen olla näin helppoa?

Työnjohtotehtäviin Lehdolle voit hakeutua puhelinsoitolla p. 09 3154 3100 tai Lehdon rekrychatin kautta (arkisin ma-pe klo 8-17), jossa vastaamme sinulle 10 sekunnin kuluessa.

Kaikki rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin avoimet työpaikat olemme listanneet tänne!

Onko nykyinen hankkeesi päättymässä?

Lehto Toimitilojen tilauskannasta löytyy lähikuukausina mm. kaksi logistiikkakeskusta, hotelleja, kauppakeskus, useampi toimitilarakennus sekä hallirakennuksia. Työmaita ympäri Suomen, pieniä ja suuria.

Lehto Asunnoilla on pian käynnistymässä Suomen suurimmissa yliopistokaupungeissa uusia betoni- ja puukerrostalokohteita, pientalotyömaita sekä pääkaupunkiseudulla lukuisia putkiremonttikohteita.

Lehto Hyvinvointitilat rakentaa ympäri Suomen ja starttaa pian useita koulu- ja päiväkotikohteita, palveluasumista sekä muutamia hoivakotikohteita.

Ei turhaa paperin pyöritystä

Tässä porukassa täytetään aina lain kirjain, mutta ei täytetä yhtäkään lippulappusta, jollei mestari koe sitä järkevänä. Humppaa ja jumppaa on nähty rakennusalalla jo riittämiin, joten käytetäänpä maalaisjärkeä ja keskitytään työmaalla olennaisiin asioihin eikös? Työturvallisuudesta emme tingi.

Ennakkosuunnittelutaito on timanttia

Osaatko suunnitella ennakkoon jo vaikkapa 4-6 viikon päähän tulevia työvaiheita, tekijöitä, hankintoja ja katselmuksia? Oletko samaa mieltä kanssamme siitä, että ennakkosuunnittelu näkyy suoraan työmaan tuloksessa viivan alla? Tämän tärkeydestä ei voi koskaan puhua liikaa.

Ennakkosuunnitteluun on monia menetelmiä, kuten 4D-aikataulutus, perinteinen muistivihko, oma kalenteri, aikajanat, aikataulutusohjelmat, white boardit, mikä tahansa. Menetelmällä ei kuitenkaan ole merkitystä, mikäli suunnitelmaa ja aikataulua ei seurata aktiivisesti. Jos sinulla on tämä kultainen taito, tahdomme ehdottomasti tavata sinut!

Syvennämme osaamistasi myös uudessa Lehto Tuotantoakatemia -valmennuksessa.

Digi on päivän sana – myös työmaalla

Rakentamisen tehostaminen ei tarkoita sitä, että kiristämme vyötä ja juoksemme kovempaa. Sen sijaan rakennusalalla on valtavasti potentiaalia mm. tietomallien hyödyntämisessä. Siksi koulutamme tälläkin hetkellä satoja työntekijöitämme tietomallintamiseen omassa LEKA-akatemiassamme. Uusimpia aluevaltauksia meillä ovat 4D-aikatauluksen lisäksi mm. tietomallipohjainen rakennuslupaprosessi.

Timpuriksi tai apumieheksi?

Lehdon työmailla työskentelee merkittävä määrä omia rakennusalan työntekijöitä. Jos olet näistä tehtävistä kiinnostunut, kuulisimme sinusta mielellämme vapaamuotoisella avoimella hakemuksella.