Asunnot

As Oy Espoon Harmaakarhu

As Oy Espoon Harmaakarhun valtteja ovat luonnonläheinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet läheisen Länsiväylän kautta. Pinnanmuodoiltaan vaihteleva tontti toi haasteita niin suunnittelu- kuin rakennusvaiheessa, mutta lopputuloksesta voi olla ylpeä: uniikki 18 rivi- ja paritaloasunnon kokonaisuus valmistui ja asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa kevättalvella 2019.

Espoon Harmaakarhu koostuu neljästä kolmen asunnon rivitalosta ja kolmesta paritalosta, yhteensä 18 asunnosta. Kolmen ja neljän huoneen asuntojen pinta-alat vaihtelevat 65 ja 101 neliömetrin välillä. Pientaloalueen sijainti Saunalahden kupeessa on erinomainen, sillä se tarjoaa upeat luonnonläheiset puitteet meren ja metsän läheisyydessä, mutta kuitenkin palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien vieressä. Autopaikkojen määrässä on huomioitu perheiden ja esimerkiksi pääkaupungissa töissä käyvien tarpeet – yhtiössä on autopaikkoja kaikkiaan 25 kpl.

Modernia pientaloasumista aktiiviseen arkeen

Espoon Harmaakarhun rivi- ja paritaloasunnot kuuluvat Lehdon OPTIMI-tuoteperheeseen ja sopivat helppohoitoisuutta arvostavalle. Parveke, kolmikerroksisissa asunnoissa peräti kaksi parveketta, ja terassi tuovat tuntuvasti lisätilaa erityisesti kesäkuukausina ilman aikaa vievää pihanhoitoa.

Monipuoliset säilytysratkaisut ja hyvät pesutilat helpottavat arkea aktiivisissa perheissä – oli kyseessä sitten pariskunnan tai lapsi- tai lemmikkieläinperheen tarpeet.

Rinnetontin avarat näkymät

Tontin suurten korkeuserojen vuoksi osassa asunnoista päädyttiin hieman poikkeukselliseen kolmikerroksiseen ratkaisuun. Päätös kannatti, sillä Espoon Harmaakarhun asunnoista rakentui uniikkeja koteja hienoilla ja avarilla näkymillä.

RS-kohteena toteutetun asunto-osakeyhtiön valoisat ja modernit uudisasunnot osoittautuivat halutuiksi ja lähes kaikki asunnot myytiin jo rakennusaikana, minkä vuoksi asukkaat pääsivät vaikuttamaan uusien kotiensa väreihin ja valitsemaan pintamateriaaleja Lehdon laajasta valikoimasta.

Kohteen tiedot

 • Harmaamäki 2, Espoo
  Osoite
 • 2019
  Rakennusvuosi
 • Lehto Asunnot Oy
  Toteuttaja
 • 1500 m2
  Pinta-ala
Jaa tämä sivu