Putkiremontit

As Oy Tapanintori

Olemme toteuttaneet Helsingin Tapanilassa sijaitsevaan, kaksikerroksiseen taloyhtiöön putkiremontin. Tämä 22 asunnosta koostuva kohde valmistui kesäkuussa 2018. Kokonaisuudessaan putkiremontti kesti suunnittelusta luovutukseen hieman päälle puoli vuotta.

Putkiremontin aikana uusitaan tai kunnostetaan kiinteistön viemäri- ja vesiputkistoja. Putkiremontti onkin usein taloyhtiön suurin korjaushanke, jossa kustannukset voivat helposti karata käsistä, tai valmistumisaika siirtyä.

Toimimme neljän ajatuksen periaatteella: yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan, sovitulla laadulla ja sovitulla muuttopäivällä. Toteutamme putkiremontit kokonaisvastuu-urakkana, jolloin vastaamme suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimintamallimme sopii erinomaisesti 1950-luvulta alkaen rakennettuihin taloyhtiöihin.

Olemme toteuttaneet Helsingin Tapanilassa sijaitsevaan kaksikerroksiseen taloyhtiöön putkiremontin, toiselta nimeltään linjasaneerauksen. As Oy Tapanintori koostuu 22 asunnosta ja sijaitsee Tapanilan aseman kupeessa, palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Perinteinen putkiremontti kerrostaloon

Putkiremontti aloitettiin marraskuussa 2017 asbestipurkutöillä. Tämän jälkeen kohteen viemärit sukitettiin, vesijohdot ja kylpyhuoneet uusittiin. Myös kaksi erillisvessaa kokivat muodonmuutoksen. Taloyhtiön kiinteistösähköt uusittiin, kuten myös osittain asuntojen sähköt.

Kohteen saunaosasto, irtainvarasto ja kuivaushuone saivat myös uudistuksessa täysin uuden ilmeen. Tämän lisäksi taloyhtiöön tilattiin puolisenkymmentä keittiöremonttia ja yksi täysi huoneistoremontti.

Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on myös kaksi liiketilaa, jonne vietiin uudet vedet. Kokonaisuudessaan putkiremontti kesti suunnittelusta luovutukseen hieman päälle puoli vuotta. Kohde valmistui kesäkuussa 2018.

Perinpohjainen suunnittelu ja kohteen toteutuksen huolellinen seuraaminen ovat suurimpia vahvuuksiamme. Kun projektit toteutuvat ajallaan, ei remontista aiheudu asukkaillekaan enempää häiriötä kuin tarve vaatii. Lehdon perinteinen putkiremontti onkin kustannustehokas tapa hoitaa kaikki kerralla kuntoon.

Kohteen tiedot

 • Liiketie 22, Helsinki
  Osoite
 • 2018
  Rakennusvuosi
 • As Oy Tapanintori
  Tilaaja
 • Lehto Remontit Oy
  Toteuttaja
Jaa tämä sivu