Ojanperänkankaan Koulu

Olemme rakentaneet Limingan kunnalle kauniin ja terveellisen Ojanperäkankaan koulun, joka on valmistunut vuonna 2018. Monikäyttöiset tilaratkaisut on suunniteltu toteuttamaan uuden opetussuunnitelman tavoitteita yhdessä kasvatusalan ammattilaisten kanssa. Tähän kaksikerroksiseen rakennukseen kuuluu eskari ja koulu.

Kohteen tiedot

Ketunmaantie 80
Osoite

Liminka
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Limingan kunta
Tilaaja

4100 m2
Pinta-ala

Tarjoamme kunnille nykyaikaisen, kustannustehokkaan ja nopean tavan päiväkotien ja koulujen rakennuttamiseen. Monikäyttöiset ja terveelliset tilaratkaisut on suunniteltu yhdessä kasvatusalan ammattilaisten kanssa toteuttamaan uuden opetussuunnitelman tavoitteita.

Tarjoamme helpon ja vaivattoman Avaimet käteen -toimituksen, joka sisältää asiakkaan toiveiden mukaan asfaltit, nurmet, leikkipaikat, kalusteet ja paljon muita tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Olemme rakentaneet Liminkaan terveellisen ja kauniin Ojanperäkankaan koulun, jonka tarjouskilpailun voitimme laatupisteillä. Hanke kesti kokonaisuudessaan alle 1,5 vuotta ja koulu valmistui elokuussa 2018. Rakennus on bruttoalaltaan 4100m2. Kouluun mahtuu 450 oppilasta ja 30 henkilökunnan jäsentä.

Etuna muuntotilat

Tähän kaksikerroksiseen rakennukseen kuuluu eskari ja koulu. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee mm. esikoulu, liikuntasali, ruokala ja tekniset tilat. Toisessa kerroksessa pidetään perusopetusta. Tilat on suunniteltu uuden opetussuunnitelman mukaisesti muuntotiloiksi. Esimerkiksi sisäseinä ja ikkunat aukeavat tarpeen mukaisesti, milloin vain. Ruokasali-aula -yhdistelmä aukeaa myös tarvittaessa liikuntasaliksi.

Tasaiselle tontille rakennetun koulurakennuksen julkisivua koristaa hauska yksityiskohta, joka mukailee peltomaiseen ympäristöön sopivasti latomaisemaa. Päätyseinää on jatkettu pitkän seinälinjan yli ja kallistettu ulospäin. Kattomateriaalina on valkoinen huopakatto.

 

Sisätiloissa on hyödynnetty hieman hirsimateriaalia ja ulkoverhous on puuta. Rakennuksen värimaailma ja materiaalit on suunniteltu ympäristöön sopivaksi. Viereisellä tontilla sijaitsee rakentamamme Aapin päiväkoti, jonka ansiosta lapset voivat käydä koulupolkunsa turvallisesti samassa pihapiirissä.

Olemme hyödyntäneet rakentamisvaiheessa omaan elementtituotantoomme kuuluvia kattoelementtejä, jotka varmistavat kuivaketjua ja parantavat rakentamisen laatua. Tilaaja on ollut tyytyväinen saamaansa tuotteeseen ja useat asiakkaamme ovat käyneet katsomassa koulua sekä sen rakentamisvaiheessa että sen valmistuttua.

Tutustu myös näihin

Toimitilat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti – valmista ennätysajassa!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti Suomessa ja on aloittanut liiketoiminnan kehittämisen Ruotsissa. Yrityksellä on Suomessa 14 toimipistettä ja toimisto Tukholmassa. Pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.