Search
Close this search box.

Vantaa, Myyrmäki – putkiremontti 105 asuntoon

Lehto teki onnistuneen putkiremontin Vantaan Myyrmäessä sijaitsevalle As. Oy Myyränpalstalle. Putkiremontti toteutettiin kahteen kerrostaloon, 105 asuntoon.

Linjasaneeraus työt alkoivat marraskuussa 2019 ja kohde valmistui tammikuussa 2020.

Remontti valmistui täysin aikataulussa tammikuussa 2020. Asukkaat antoivatkin erityistä kiitosta aikataulussa pysymisestä sekä siististä työn jäljestä ja siivotusta kohteesta jonne pääsi heti muuttamaan omat tavarat sisään.

Kohteen tiedot

Kuohukuja 6
Osoite

Vantaa
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

As. Oy Myyränpalstan kohteessa remontoitiin asuntojen kylpyhuoneiden putkiremonttien lisäksi yleiset tilat. Kerrostalojen kellaritilat ja porrastilat maalattiin kauttaaltaan ja lattiapinnat uusittiin.

Lisäksi taloyhtiön saunaosasto remontoitiin nykypäiväiseksi. Taloyhtiön yleisten tilojen sähköt saneerattiin lisäksi osassa huoneistoja.

Play Video

Kiitosta As. Oy Myyränpalstan kohteesta asukkaat antoivat hyvästä tiedotuksesta. Ennen putkiremontin aloittamista taloyhtiön asukkaille pidettiin infotilaisuus, jossa kerrottiin aikataulusta ja remontin toteutuksesta tarkemmin.

Remontin aikana asukkaat saivat tarkkaan infoa remontin etenemisestä sähköpostilla ja tekstiviesteillä.

Sujuva toimintatapamme ja hyvät käytännöt ovat kokemusta pitkästä historiasta putkiremonttien parissa. Lehto on tehnyt putkiremontteja ja kylpyhuoneremontteja lähes 200 eri kohteeseen pääkaupunkiseudulla noin 20 vuoden aikana.

Toimintatapamme on, että projektipäälliköt vastaavat viestinnästä ja tiedottamisesta yhdessä asukaskoordinaattoreiden kanssa.

Projektipäälliköt vetävät ydintiimejä, jotka koostuvat Lehdon omista asentajista. Ydintiimit ovat työryhmiä, jotka ovat tehneet vuosia töitä yhdessä, jolloin jokaisella tiimin jäsenellä on oma selkeä roolinsa ja vastuualueensa. Ammattitaitoisen johtamisen sekä kokeneiden tiimien ansiosta työn laatu on aina korkeaa ja työtahti jouhevaa.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.