Takaisin Meille töihin -osioon

Tietomallintamisen osaaja!

Ovatko Solibri Model Checker ja Trimble Connect tuttuja juttuja? Hienoa!

Etsimme jatkuvasti intohimoisia tietomallintamisen asiantuntijoita strategiseen kärkihankkeeseemme, jonka tavoitteena on koko rakentamisen toimintatavan uudistaminen läpi kaikkien palvelualueiden. Digitaalinen rakennusprosessi on osa toimintaamme, jota kehitämme joka päivä.

Rakentamisen tehostamiseksi tarvitsemme tietomallintamisen osaajia, olisitko sinä yksi heistä? Saat mahdollisuuden urakehitykseen digitalisaation kärjessä ja pääset vaikuttamaan tietomallintamisen käytäntöjen kehittämiseen. Tätä mahdollisuutta et halua jättää väliin!

Osana tietomallitiimiä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri palvelualueiden kanssa. Tarjoamme tueksesi koulutusta ja perehdytyksen tehtäviin, joten tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen rohkeasti.

Avoimet tietomallintamisen työtehtävät Lehdolla:

Miksi tulisit juuri meille?

Me teemme Lehdolla asiat eri tavalla. Rakentamisen koko elinkaari on muista rakennusalan toimijoista poiketen täysin käsissämme, mikä varmistaa toimintamme kustannustehokkuuden, luotettavuuden ja pitävät aikataulut. Siksi olemme Suomen voimakkaimmin kasvava rakennusalan toimija.

Talousohjattu tietomallintaminen tukee koko suunnittelu- ja tuotantoprosessiamme ja sen merkitys toiminnassamme onkin erittäin tärkeä.

Meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja sinulla on mahdollisuus kehittyä entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Pakettiin kuuluu toki myös joustavat työajat ja rento työporukka sekä mahdollisuus työskennellä rakennusalan digitalisaation kärkijoukoissa.

Lue myös:

Tietomallit mullistavat puolet hankintainsinöörin työstä

Rakennuslupakäsittely nopeutuu – Lehto mukana kehittämässä tietomallipohjaista lupakäsittelyä

Lehto raivaamassa rakennusalan digitaalista murrosta