Takaisin Meille töihin -osioon

Tietomallintamisen osaaja, tule meille!

Ovatko Solibri Model Checker ja Trimble Connect tuttuja juttuja? Hienoa!

Etsimme jatkuvasti intohimoisia tietomallintamisen asiantuntijoita strategiseen kärkihankkeeseemme, jonka tavoitteena on koko rakentamisen toimintatavan uudistaminen läpi kaikkien palvelualueiden. Digitaalinen rakennusprosessi on osa toimintaamme, jota haluamme kehittää jatkuvasti.

Sen toteuttamiseksi tarvitsemme tietomallintamisen osaajia, olisitko sinä yksi heistä? Saat mahdollisuuden urakehitykseen digitalisaation kärjessä ja pääset vaikuttamaan tietomallintamisen käytäntöjen kehittämiseen. Tätä mahdollisuutta et halua jättää väliin!

Osana tietomallitiimiä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri palvelualueiden kanssa. Tarjoamme tueksesi koulutusta ja perehdytyksen tehtäviin, joten tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen rohkeasti!

Lukaise lisää täältä: https://lehto.fi/lehto-vastaa-tietomalliosaajapulaan-kaynnistaa-oman-leka-akatemian/

Miksi tulisit juuri meille?

Olemme Suomen voimakkaimmin kasvava rakennusalan toimija. Me teemme Lehdolla asiat eri tavalla. Rakentamisen koko elinkaari on muista rakennusalan toimijoista poiketen täysin käsissämme, mikä varmistaa toimintamme kustannustehokkuuden, luotettavuuden ja pitävät aikataulut.

Talousohjattu tietomallintaminen tukee koko suunnittelu- ja tuotantoprosessiamme ja sen merkitys toiminnassamme onkin erittäin tärkeä.

Meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja sinulla on mahdollisuus kehittyä entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Tarjoamme mm. joustavat työajat, matalahierarkkisen ja rennon työyhteisön, sekä mahdollisuuden työskennellä rakennusalan digitalisaation kärkijoukoissa!

Me olemme Lehto – talousohjattua rakentamista!

Lue meistä lisää täältä!

 

 

Arvot

Tehokkuus

Liiketoimintamme on kannattavaa ja taloudellisuus ohjaa toimintaamme. Tunnemme tavoitteemme ja kannamme vastuun tehtävistämme.

Rohkeus

Tartumme yrittäjämäisesti ja innolla uusiin mahdollisuuksiin. Kehitämme rakentamisen yleisiä toimintamalleja ja kasvamme alaa nopeammin.

Vastuullisuus

Talousohjattu toimintamallimme takaa suunnittelun ja rakentamisen korkean laadun. Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmille.

Asiakaskeskeisyys

Toimintamme vastaa aina asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme heille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

Yhteisöllisyys

Jokaisella on oikeus kokea tekevänsä mielekkäitä työtehtäviä arvostettuna työyhteisön jäsenenä, sekä nauttia työpaikan kannustavasta ilmapiiristä.