Aloittavalle sijoittajalle

Yhä useammat ovat huomanneet asuntosijoittamisen olevan helppo ja turvallinen keino pääoman turvaamiseksi ja tulojen lisäämiseksi mahdollisesti vuosikymmenien ajaksi. Vuokraamalla asunnon saat säännöllistä kuukausittaista tuloa ja hyvin tehtyjen valintojen ansiosta myös asunnon arvonnousu on mahdollinen!

Harkiten hankittu asunto on järkevä ja pitkäkestoinen sijoituskohde. Sijoitusasunto käy lainan vakuutena ja se suojaa pääomaa inflaatiota vastaan. Hyvällä paikalla sijaitsevalle, hyväkuntoiselle vuokra-asunnolle on aina ottajia!

Ensimmäistä sijoitusasuntoa etsiessä päädytään useimmiten vanhaan asuntoon, jonka hankintakustannukset ovat luonnollisesti uutta asuntoa pienemmät. Tässä piilee kuitenkin riskejä. Harmittavan usein asunnon hankintakustannuksissa säästetty summa menee asunnon korjaustarpeisiin, eivätkä vanhempien asuntojen tuotot välttämättä yllä toivotulle tasolle.

Me Lehdossa pystymme tarjoamaan talousohjatun toimintamallimme ansiosta uusia asuntoja sijoituskäyttöön jopa 15 % alueellisia keskihintoja edullisemmin. Kehittämämme rakennustekniikka lyhentää rakennusaikaa ja parantaa laadunhallintaa, minkä ansiosta voimme myydä laatuasuntoja kohtuuhintaan. Asuntorakentamisemme keskittyy kasvukeskuksiin, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyyteen, mikä takaa asuntojen haluttavuuden.

Olemme erikoistuneita sijoitustoimintaan – myymme vuosittain satoja asuntoja puhtaasti sijoituskäyttöön. Asuntosijoitusasiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja tarjoamme myös kokonaisvaltaista asuntosijoituspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue Salkunrakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen!