Suurelle sijoittajalle

Tarjoamme suurelle asuntosijoittajalle useita vaihtoehtoja yhteistyölle. Tarvitsemme suureen asuntovolyymiimme ankkurisijoittajia, kiinteistökehittäjiä, kokonaisten talojen ostajia, asuntosalkkujen ostajia jne. Luomme joustavia malleja suuren asuntosijoittajan tarpeiden, riskinottohalukkuuden ja tuottovaateen perusteella.

Kokonaiset kerros-, rivi- ja luhtitalot

Rakennamme vuosittain satoja asuntoja kokonaisina kerros-, rivi- ja luhtitaloratkaisuina. Useimmiten järjestämme sijoittajalle myös tontin. Rakennamme myös konseptiratkaisuillamme sijoittajan tontille kustannustehokkaita ja tuottavia taloja. Mikäli sinulla on halu sijoittaa kokonaisiin taloihin, järjestämme yleensä noin 1–4 kuukauden varoitusajalla sopivan tontin ja aloitamme rakennustyöt. Mikäli sinulla on oma tontti, annamme sille alustavan hinnan ja aikataulun muutamassa viikossa. Tyypillisesti tontti + talo -yhdistelmän kustannusarvio alkaa 3 miljoonasta eurosta.

Ankkurisijoittaja

Rakennamme vapaarahoitteisena asuntotuotantona yli 500 asuntoa joka vuosi. Meillä on useita ankkurisijoittajia, jotka merkitsevät 20–40 % talon asunnoista. Myymme loput asunnot vapaille markkinoille yksittäisinä omistus- ja sijoitusasuntoina. Ankkurisijoittajana saat kokonaisen as.oy:n sinulle mieleiselle paikalle, voit valita mieluisat asunnot itselle ja saat suuruuden tuomaa ekonomiaa hinnoittelussa. Ankkurisijoitusten hinta alkaa 1 miljoonasta eurosta.

Asuntosalkku

Olemme rakentaneet parhaimmillaan yli 140 asunnon asuntosalkun yksittäiselle sijoittajalle. Asuntosalkku koostui PK-seudulle rakennettavista pienistä asunnoista ja ankkurisalkussa oli 4 ankkurisijoitusta ja yksi kokonainen luhtitalokohde. Asuntosalkulla varmistat hyvän hajautuksen Suomen yliopistokaupunkeihin ja pieniin hyvin tuottaviin asuntoihin.

Alueratkaisut

Omistamme, tai olemme tehneet sopimuksen jopa yli 600 asunnon alueisiin. Tarvitsemme suuriin yli 100 asunnon alueisiin vahvoja ja suuria sijoittajia, joille esimerkiksi 80 asunnon paino yhdellä sijainnilla ei ole liian suuri.

Vuokraaminen ja hallinnointi

Vuokraamiseen ja hallinnointiin ei meillä ole omaa henkilökuntaa, mutta räätälöimme kumppanuusverkostomme avulla jokaiselle sijoittajalle parhaan ratkaisun. Teemme aktiivisesti töitä useiden vuokravälittäjien, isännöintitoimistojen ja huoltoyhtiöiden kanssa. Tavoitteenamme on aina luoda kustannustehokas, mutta laadukas vuokraus ja hallinnointikonsepti asiakkaiden tarpeen mukaan.