Palvelualueet

Lehto Group on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen:

Toimitilat: Liiketilat, logistiikkatilat, kevyen teollisuuden tilat sekä toimisto- ja muut tilat. Yhtiö rakentaa toimitiloja valtakunnallisesti.

Asunnot: Kerrostalot, luhtitalot, rivitalot ja aluerakentaminen. Asuntorakentamisen pääpainopiste on pääkaupunkiseudulla, minkä lisäksi Lehto Groupilla on toimintaa valituissa kasvukeskuksissa.

Hyvinvointitilat: Palvelutalot vanhuksille ja muille erityisryhmille, palveluasunnot sekä päiväkodit ja koulut. Yhtiö rakentaa hyvinvointitiloja valtakunnallisesti.

Korjausrakentaminen: Käyttötarkoituksen muutokset, linjasaneeraukset ja laajat kattoremontit. Korjausrakentamisessa toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle, mutta käyttötarkoituksen muutoskohteita voidaan toteuttaa valikoidusti myös muualla Suomessa.

Lisäksi Lehto Group valmistaa myös itse kehittämiään rakennuselementtejä ja -moduuleita pääosin omaan käyttöönsä. Tuotantolaitoksissa valmistetaan muun muassa kantavia suurkattoelementtejä, yhdistettyjä keittiö- ja pesuhuonemoduuleita, pesuhuonemoduuleita, huoneistoelementtejä ja talotekniikkakeskuksia sekä jatkossa myös seinäelementtejä, ikkunoita ja nousuelementtejä linjasaneerauksiin.

Lehto Groupin liikevaihdon jakauma palvelualueittain (2017)