Sipoon logistiikkakeskus

Optimaalinen sijainti

Sipoon logistiikkakeskus sijaitsee Boxin yritysalueella liikenteen solmukohdassa, joka on erinomainen logistiikka-alan toimijoille. Alue on Porvoon ja Sipoon rajalla, Porvoonväylän varrella, eli raskaan kaluston vaatimat hyvät kulkuyhteydet on taattu. Vilkkaasti liikennöity moottoritie tarjoaa logistiikkakeskukselle myös loistavan näkyvyyden. Sipoon logistiikkakeskukselta on noin 20 km matka kehäteille – sekä Kehä Ⅲ:lle että Kehä Ⅰ:lle. Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin 30 km päässä, samoin kuin Vuosaaren satama sekä Pasilan rautatieasema.

Joustavat ja nykyaikaiset tilaratkaisut

Kokonaisuus on laajudeltaan lähes 100 000 m² ja varastotilaa löytyy jopa yli 70 000 m². Varastotilojen sisäkorkeus on noin 10 m. Suurella tontilla rekkaliikenne pyörii tehokkaasti oman liittymän kautta, josta on sujuva yhteys moottoritielle. Henkilöautojen liikenne ja parkkipaikat sijoittuvat toimistorakennuksen pääsisäänkäynnin eteen. Toimistorakennus on oma erillinen rakennuksensa, josta on mahdollista vuokrata toimitilaa toimisto- ja hallintotarpeisiin.
Sipoon logistiikkakeskuksesta löytyy kattavat varastointitilat lastauslaitureineen yhdelle tai useammalle eri toimijalle. Voimme joustavasti määrittää millainen tilaratkaisu olisi juuri teidän liiketoimintanne tarpeisiin ja kokoon sopivin vaihtoehto. Tarkastellaan yhdessä minkälaisia vaatimuksia teidän sisäiset prosessinne ja varastoitavat tavarat asettavat uusille tiloille, jotta ne palvelisivat toimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla. Alla alustava suunnitelma miten tilat voisivat jakautua.

Tutustu tontinkäyttö-luonnokseen!

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi sekä toiveistasi tarkemmin.

Tässä hankkeessa yhteyshenkilönäsi toimii hankejohtajamme Teemu Sivenius:

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan!