Bostäder till förnuftiga priser

Bostäder till förnuftiga priser

Lehto tillverkar kvalitativa flerfamiljshus i trä till fastighetsägare som vill ha en trygg och säker investering, till ett fast pris och med ett garanterat inflyttningsdatum. Genom att förvalta det nordiska designarvet med hållbara materialval, skapar vi moderna och stilrena lägenheter för människor att trivas i.

Under 15 år har vi tillverkat mer än x 000 lägenheter enligt vår innovativa metodik åt den finska bostadsmarknaden. Och nu är det Sveriges tur, eftersom vi även här behöver få fram fler hyresrätter till förnuftiga priser!

Innovativa lösningar för byggande – från planering till verkställande

Lehto är utvecklare av det ekonomistyrda byggandet och en trendsättare inom branschen

Vi är en innovativ förnyare och föregångare inom byggbranschen. Vår ekonomistyrda verksamhetsmodell effektiviserar produktiviteten inom byggandet, och säkerställer kvaliteten på byggandet samt frambringar betydande tids- och kostnadsfördelar för kunden.

Vi har förnyat de gamla, långsamma och dyra verksamhetsmetoderna inom byggandet samt gett mer effektivitet i planeringen och byggandet genom nya innovativa lösningar som lämpar sig för serietillverkning, såsom moduler och element.

Ekonomistyrt byggande