Lehto växlar upp i Sverige
Thomas
Perslund
ny vd
Lehto är en föregångare för framtidens byggande

Framtidens innovationer för framtidens generationer

Lehto Group erbjuder högkvalitativa bostäder och samhällsfastigheter till fast pris för hela processen från råmark till inflytt. Alla våra projekt bygger på att i högsta mån standardisera processer och lösningar från ritbord till färdig byggnad. Genom att allt tillverkas och monteras i våra egna anläggningar, kan vi kontrollera både kvalitet och resursåtgång, vilket är gynnsamt både för kostnaderna och i slutändan klimatet. Lehto Sverige AB är ett dotterbolag till Lehto Group som är noterat på börsen i Helsingfors.

Innovativa lösningar för byggande – från planering till verkställande

Lehto är utvecklare av det ekonomistyrda byggandet och en trendsättare inom branschen

Vi är en innovativ förnyare och föregångare inom byggbranschen. Vår ekonomistyrda verksamhetsmodell effektiviserar produktiviteten inom byggandet, och säkerställer kvaliteten på byggandet samt frambringar betydande tids- och kostnadsfördelar för kunden.

Vi har förnyat de gamla, långsamma och dyra verksamhetsmetoderna inom byggandet samt gett mer effektivitet i planeringen och byggandet genom nya innovativa lösningar som lämpar sig för serietillverkning, såsom moduler och element.

Ekonomistyrt byggande