Innovativ metodik

Innovativ metodik håller kostnader nere och kvaliteten uppe

Hållbar produktion är vår utgångspunkt. Med vår innovativa, högt industrialiserade metodik och kontrollerade tillverkningsmiljö, minskar vi resursåtgången samtidigt som vi kapar kostnader och kortar produktionstiden.

Alltid i trä

Våra husmodeller finns i ett antal grundutföranden med olika planlösningar och detaljkomponenter som köparen kan välja utifrån, och på sätt så utforma sitt eget unika hus. Genom att vi själva tillverkar all inredning för exempelvis badrum och kök, har vi tagit bort onödiga mellanhänder som annars kan påverka både pris och i slutändan kvaliteten.

Med toppmoderna fabriker skapar vi en säker och perfekt tempererad tillverkningsmiljö och på så sätt hålls alla material håller fuktfria och i fint skick.

2-6 våningar, med eller utan balkong

Stora möjligheter med trä

Standardhusmodellerna för upp till sex våningar tillverkas alltid i nordiskt producerat trämaterial. Trä som tål både vårt utmanande klimat men som också producerats enligt det hållbara skogsbrukets principer. Flerfamiljshus i trä ger ett gediget intryck och skapar en vacker och trivsam boendemiljö för många år framöver.

Ettor till fyror, för studenten eller den lilla familjen

Från ettor till fyror

Våra husmodeller och lägenheter finns i ett antal utföranden. Husen har mellan två till sex våningar, det kan vara med eller utan balkong och det finns ett antal takmodeller och fasader att välja mellan. Lägenheterna är alltid yteffektiva och finns i storlekar mellan ett till fyra rum och kök.

Stilrena interiörer och materialval