Vi söker nya arbetskamrater!
Gå med i vårt engagerade och kompetenta team!

Lehto Group är den snabbast växande koncernen inom bygg- och fastighetsbranschen i Finland. I Sverige är vi  verksamma inom tre serviceområden: bostäder, affärslokaler och samhällsbyggnader. Vi är en innovativ förnyare och föregångare i byggbranschen. Vi sysselsätter totalt drygt 1 184 personer och vår omsättning uppgick 2017 till 594 miljoner euro med god lönsamhet.

Vill du bli vår nya arbetskamrat?

 

Affärsansvarig projektutvecklare – Skola, vård- och omsorgslokaler

 

Vi söker en säljinriktad projektutvecklare med drivet att introducera våra starka koncept inom Skola, vård- och omsorgslokaler för potentiella kunder inom både privat och offentlig sektor. Med helhetsansvar för affärsutveckling inkluderande projektutveckling och kommersiella villkor blir du en nyckelperson för att bygga en framgångsrik verksamhet i Sverige. Vi har redan pågående projekt på den svenska marknaden och detta tillsammans med goda referenser från många framgångsrika projekt på den finska marknaden och starka koncept bidrar till ett bra utgångsläge för en stark offensiv på marknaden.

I rollen som Affärsansvarig Projektutvecklare inom affärsområdet Skola, vård och omsorgslokaler hos Lehto Sverige AB kommer du att ha en nyckelroll i vår satsning på den svenska marknaden. Du kommer att vara ansvarig för att leta upp intressanta affärsmöjligheter och utveckla dessa till lönsamma projekt. Ingången kan vara allt ifrån att du hittar ett markområde som lämpar sig för utveckling eller att du i din marknadsföring mot kommuner och privata aktörer får ett intressant uppslag. Arbetet kommer att involvera anpassning av befintliga finska koncept för den svenska marknaden i nära samverkan med både beställare och den finska organisationen. Stora krav ställs på din förmåga att själv driva affärsprocessen och bygga goda samarbeten med både kunder, leverantörer och medarbetare.

Som Affärsansvarig Projektutvecklare är du en entreprenör med starkt stöd av Lehtos kompetens och finansiella resurser vilket ger möjlighet att agera offensivt på den svenska marknaden. Du rapporterar till affärsområdesansvarig för Skola, vård- och omsorgslokaler.

Rollen kräver hög arbetskapacitet och kan periodvis involvera intensivt resande inom Sverige och till Finland. Vidare bör du trivas med att sälja och bygga kundrelationer.

Vi söker dig som har jobbat med projekt- och affärsutvecklingsfrågor inom fastighets/byggbranschen och som nu vill vara med och på kort tid bygga upp en ny aktör på den svenska marknaden. Din utbildning kan vara teknisk eller kommersiell men vi utgår från att du har betydande erfarenhet av projektutveckling inom bygg/fastigheter. Du har också förmåga att uttrycka dig pedagogiskt och enkelt i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är viktigt att du är van att jobba självständigt och har förmågan att jobba strukturerat och välplanerat. Det är meriterande om du även har erfarenhet och kunskap inom LOU och har arbetat med projekt mot offentlig sektor eller med kommunala anbud och har kännedom om de kommunala beslutsprocesserna.

Vi erbjuder ett spännande och expansivt företag som nu ska slå sig in på den svenska marknaden. Det innebär naturligtvis utmaningar och hårt arbete men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Sen har vi väldigt kul på jobbet också!

Välkommen med din CV via e-post joacim.lind@lehtogroup.se eller ring Joacim tel: +46-70-740 13 83 senast 15.5.2018.

 

Byggprojektledare

 

Vi söker en projektledare för projektering, upphandling, genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Du planerar, styr och följer upp samt koordinerar alla aktiviteter och funktioner inom projektet. Med total- och resultatansvar för att genomföra byggandet enligt avtal och Lehtos koncept blir du en nyckelperson för att bygga en framgångsrik verksamhet i Sverige. Vi har redan pågående projekt på den svenska marknaden och detta tillsammans med goda referenser från många framgångsrika projekt på den finska marknaden och starka koncept bidrar till ett bra utgångsläge för en stark offensiv på marknaden.

Som Byggprojektledare kommer du samarbeta med våra Projektutvecklare och du får möjlighet att bidra med kunskap och idéer i hela processen; alltifrån att vi börjar kartläggningen av potentiella tomtförvärv till byggandet avslutas. Detta ger dig stort utrymme i att utvecklas som professionell byggprojektledare men också i ditt affärsmässiga tänk.

Utifrån vår väl utarbetade och systematiska projektledningsmetodik ansvarar du för att vi når uppställda mål avseende ekonomi, tid, kvalitet, och miljö. I detta arbete har du nära samarbete och tillgång till vår samlade expertis och professionellt stöd från vårt huvudkontor.

Vi söker dig med teknisk utbildning i botten och med goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB, ABT, ABK och administrativa föreskrifter) och svensk bygglagstiftning. Vi ser gärna att du har utbildning i BAS-P och BAS-U. Det är meriterande om du även har erfarenhet och kunskap inom LOU och har arbetat med projekt mot offentlig sektor eller med kommunala anbud och har kännedom om de kommunala beslutsprocesserna. Du måste ha B-körkort

Med helhetsansvar för projektledning blir du en nyckelperson för att bygga en framgångsrik verksamhet i Sverige. Vi utgår från att du har förmåga att uttrycka dig pedagogiskt och enkelt i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder ett spännande och expansivt företag som nu ska slå sig in på den svenska marknaden. Det innebär naturligtvis utmaningar och hårt arbete men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Sen har vi väldigt kul på jobbet också!

Låter det spännande? Vi berättar gärna mera! Välkommen med din CV via e-post joacim.lind@lehtogroup.se eller ring Joacim tel: +46-70-740 13 83 senast 15.5.2018.

 

Berätta om dig själv och din erfarenhet

Du kan sända oss en öppen ansökan där du berättar om dig själv och dina arbetsmeriter. Bifoga ditt CV och din fritt formulerade ansökan. Du kan också kontakta vår Joacim Lind via e-post joacim.lind@lehtogroup.se

Öppen ansökan

  • Dra filer hit eller