Funktionellt och effektivt.
Och även vackert – enligt kundens behov.

Mindre höghus är högklassiga trähushem

Mindre höshus byggs av trä i 2–4 våningar och är trendiga stadshem för ensamboende, par och små familjer. Vid planeringen av mindre höshus är utgångspunkten att så många som möjligt ska kunna köpa ett högklassigt och vackert hem. Därför har vi i planeringen fokuserat på en person som vill ha ett hem till ett skäligt pris och som kräver kvalitet, trendiga inredningsalternativ och en fungerande planlösning.

Planlösningarna i bostäderna sträcker sig från hemtrevliga enrummare till kompakta fyrarummare. Med hjälp av vårt konceptbyggande arbetar vi hårt för att alltid kunna erbjuda högklassiga hem till det förmånligaste priset på marknaden.

Att bo i trähushem

Vad gäller komforten i våra mindre höghus har vi satsat mycket på bostadens funktionalitet och på planeringen. I bostäderna finns till exempel hushållsmaskiner, tvättställ och toalettstolar av högre kvalitet än i den allmänna marknadsnivån. Dessutom är bostäderna försedda med stora fönster som ger mer ljus och rymd i bostäderna. För att kunna garantera komforten får kunden redan i byggnadsskedet själv välja inredningsmaterial för att hemmet ska få ett utseende enligt kunden själv och familjen.

Träbyggnation – kvalitet från Finland

Vi bygger våra trähushem till största delen av ett av världens mest högklassiga byggmaterial – finskt trä, och naturligtvis med traditionella metoder inom träbyggnation.

Det är trivsamt att bo i trähus, eftersom inomhusluften tack vare träets utmärkta förmåga att andas håller hög kvalitet. Trä som byggmaterial har åter ökat i popularitet, eftersom trä, utöver sin utmärkta förmåga att andas, dessutom är ett hållbart och ekologiskt byggmaterial.

Det ekologiska kan bland annat framhävas genom att byggmaterialet till ett liten höghus av trä växer i Finlands skogar på under en minut. Vi finländare har alltså tillräckligt stor tillgång till trä och vi utnyttjar det till bästa möjliga användning– som hem för människor och deras familjer.

Konceptbyggande möjliggör billigare byggande än tidigare

Vi bygger mindre höghus som fabrikstillverkning med hjälp av vårt framstegsvänliga byggkoncept. Det betyder att vi bygger husmodulerna i fabriksförhållanden av jämn kvalitet i så stor omfattning som möjligt. Därefter monterar vi husen på byggplatsen av dessa högklassiga moduler som utgör ett resultat ett långt utvecklingsarbete.

På så sätt förblir byggkvaliteten hög och slutresultatens kvalitet jämn, eftersom torra, rena och systematiska fabriksförhållanden möjliggör förverkligandet av en omsorgsfullt finslipad byggprocess där byggnadsfel kan minimeras. Med hjälp av torra förhållanden säkerställer vi även att byggmodulernas torrkedja förblir intakt fram till slutet och att fukt inte i något skede kommer in i konstruktionerna.

Tack vare vårt koncept förverkligar vi byggprojekt, oberoende av storlek, till och med på sex månader, vilket i många fall innebär att projektet genomförs dubbelt så fort jämfört med konventionellt byggande. Vårt standardiserade byggkoncept gör det möjligt för oss att erbjuda dessa högklassiga hem till ett förmånligare pris, eftersom byggande med hjälp av LEAN-produktionsmodellen blir effektivt och spillet minimeras.

Inled ett behändigt samarbete med oss

Att bygga med oss går snabbt och enkelt eftersom vi gör sakerna enkla. Du tecknar ett avtal endast med oss, där vi kommer överens om ett fast pris och en avtalad inflyttningsdag, då bostäderna och hela fastigheten är inflyttningsklara.

Med hjälp av konceptbyggande är projektets genomförande snabbt, fastighetens läge är attraktivt och bostäderna intresserar tack vare sin kompakta storlek.

Kontakta oss, vi berättar gärna mera!