Taloyhtiöille

Taloyhtiön riskitön valinta​

Lehdon tarjoamat ratkaisut taloyhtiölle ovat huoleton ja riskitön valinta. Taloyhtiölle on tarjolla vaihtoehtoja putkiremontin toteuttamiseen eri tavoilla, mutta itse suosimme kokonaisvastuu-urakkaa, jolloin Lehto on vastuussa putkiremontin toteutussuunnittelusta ja toteutuksesta.

Satojen putkiremonttikohteiden toteutuksen kokemuksella tiedämme, että tapamme on riskitön myös siksi, että meillä on yli 100 omaa asentajaa, jotka ovat ammattitaitoisia pitkän linjan ammattilaisia.

Toimintamallimme pelaa parhaalla mahdollisella tavalla, kun saamme aloittaa puhtaalta pöydältä ja hoitaa kaiken alusta loppuun. Suunnittelemme intensiivisesti juuri sinun taloyhtiöösi esimerkiksi kahden kuukauden ajan. On arvioitu, että 80% projektin kustannuksista määräytyy suunnittelupöydällä, siksi haluamme panostaa siihen, että yllättäviä kuluja ei tule, vaan asiakkaalle annettu loppuhinta ja aikataulu pitää aina.

Onko taloyhtiöösi suunnitteilla putkiremontti?

Lataa tästä Opas onnistuneeseen putkiremonttiin! Kerromme oppaassa miten turvallinen ja laadukas putkiremontti toteutetaan.

Palvelumme taloyhtiöille

Putkiremontti

Taloyhtiölle suunniteltu ja toteutettu putkiremontti.

Täydennysrakentaminen

Lisää taloyhtiön varallisuutta täydennysrakentamisella.

Hankesuunnittelu

Tilaa taloyhtiöllesi hankesuunnitelma kokonaishintaan 6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). 

Tutustu referensseihimme

Tehdasvalmisteiset tuotteet nopeuttavat työmaavaihetta

Pienet kustannukset ja nopeat läpimenoajat onnistuvat tehdastuotantomme ja tehdasvalmisteiden tuotteiden ansiosta. Taloyhtiöille tarjolla on putkiremontin yhteydessä käytettävä nousuelementti. Se nopeuttaa työmaan valmistumista huomattavasti.

Nousuelementti tehdään kuivissa tehdasolosuhteissa Suomessa sijaitsevissa tehtaissa ja poistaa työmaalla tehtävää työtä huomattavasti. Tällä tavalla myös asukkaat pääsevät takaisin asumaan nopeammin.

Omat asentajat ovat putkiremontin parhaat asiantuntijat

90% asukkaista tyytyväisiä Lehdon putkiremonttiin

Vuoden 2019 aikana säännöllisesti tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella voimme todeta, että asiakkaat ovat keskimäärin olleet varsin tyytyväisiä tekemiimme putkiremonttikokonaisuuksiin!  Kyselyyn vastasi vuoden 2019 aikana 462 asiakasta. Suurin osa, melkein 90 prosenttia kyselyyn vastanneista olivat taloyhtiön osakkaita.

”Harvinaisen hyvin hoidettu homma. Kokemusta 10 vuoden ajalta nyt kolmesta linjasaneerauksesta”

Kyselyyn vastanneista melkein 90 prosenttia voi suositella Lehdon putkiremonttia tuttavapiirilleen!

”En olisi koskaan uskonut, että putkiremontti voi mennä näin kivuttomasti, kyllä se vaan sujuu kun on ammattilaiset asialla, eikä mitkään tuusaajat. Hieno homma, kakkukahvit pojillle”

”Oli ilo seurata projektia. Kaikki työntekijät, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat asiallisia, auttavaisia ja kohteliaita. Ja kaikki toimi ajallaan. Myös remontin jälkeen asunto oli siivottu upeasti, mitä ei useimmissani putkiremonteissa ole tapahtunut”

 

Putkiremontin laatuun ja aikatauluun oltiin tyytyväisiä

Vastaajista noin 90 prosenttia oli tyytyväisiä putkiremonttimme työn laatuun ja lopputulokseen – ja jopa 35 prosenttia piti niitä erinomaisina. Putkiremontin ei pidäkään olla epämiellyttävä kokemus! Myös noin 87 prosenttia vastanneista koki, että remontti pysyi hyvin aikataulussa. Aikataulussa pysyminen onkin yksi onnistuneen putkiremontin tärkeimmistä kulmakivistä.

”Kokonaisuus on toiminut varsin hyvin. Aikataulussa pysyminen työn laadun ohella kaikkein kriittisintä. Onnistui luvatusti”

”Kaikin puolin nappisuoritus! Aikataulu piti ja työn jälki oli hyvää. Jotain pientä korjattavaa tuli mutta ne hoidettiin mallikkaasti. Prosessit toimi. Erityiskiitos projektipäällikölle!”

 

Asiakastarpeet edellä

Kyselyyn vastanneista noin 86 prosenttia koki, että urakoitsija otti asukkaat hyvin huomioon. Tämä onkin tärkeää, sillä pyrimme huomioimaan asiakkaiden tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan selkeän putkiremonttikokonaisuuden.

”Kaiken kaikkiaan remontti hoidettiin hienosti – kiitos teille! Remontti saatiin valmiiksi aikataulussa. Suojaus oli tehty todella hyvin, pölyä oli huomattavasti vähemmän kuin mitä olen kokenut aikaisemmissa remonteissa. Työntekijät olivat ystävällisiä ja kuten projektipäällikkökin. Tiedotettiin hienosti viikonloppu- ja iltatöistä”

Kyselyyn vastanneista myös noin 86 prosenttia oli tyytyväisiä tiedottamiseen remontin asioista ja noin 85 prosenttia tiedon saatavuuteen. Tiedonkulku onkin asukkaiden kannalta yksi tärkeimpiä asioita. Materiaalivalintojen, työmaatoiminnan, asunnoissa työskentelyn sekä valmistumisen aikatauluja ei pitäisi joutua arpomaan!

”Erityiskiitokset hyvästä tiedottamisesta ja aikataulussa pysymisestä. Myös kaikkiin sähköpostilla lähettämiini kysymyksiin vastattiin nopeasti”

Tilaa ajankohtaista tietoa putkiremonteista. Liity postituslistalle!

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiönne tarpeesta, koska se on ensimmäinen askel kohti huoletonta linjasaneerausta.