Search
Close this search box.

Taloyhtiöille

Taloyhtiön riskitön valinta​

Lehdon tarjoamat ratkaisut taloyhtiölle ovat huoleton ja riskitön valinta. 

Toimintamallimme pelaa parhaalla mahdollisella tavalla, kun saamme aloittaa puhtaalta pöydältä ja hoitaa kaiken alusta loppuun. Suunnittelemme intensiivisesti juuri sinun taloyhtiöösi esimerkiksi kahden kuukauden ajan. On arvioitu, että 80% projektin kustannuksista määräytyy suunnittelupöydällä, siksi haluamme panostaa siihen, että yllättäviä kuluja ei tule, vaan asiakkaalle annettu loppuhinta ja aikataulu pitää aina.

Lisää taloyhtiön varallisuutta täydennysrakentamisella

Löytyykö teidän taloyhtiöltä hyödyntämätöntä rakennusoikeutta? Lue miten teidän taloyhtiönne voisi rahoittaa tulevia remonttitarpeita ja säilyttää asuntojen arvo.

Palvelumme taloyhtiöille

Täydennysrakentaminen

Lisää taloyhtiön varallisuutta täydennysrakentamisella.

Tutustu referensseihimme

Tehdasvalmisteiset tuotteet nopeuttavat työmaavaihetta

Pienet kustannukset ja nopeat läpimenoajat onnistuvat tehdastuotantomme ja tehdasvalmisteiden tuotteiden ansiosta. . Rakentamisen haastavat työvaiheet siirretään työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin.  

Nousuelementti tehdään kuivissa tehdasolosuhteissa Suomessa sijaitsevissa tehtaissa ja poistaa työmaalla tehtävää työtä huomattavasti. Tällä tavalla myös asukkaat pääsevät takaisin asumaan nopeammin.

Millaista taloudellista hyötyä täydennysrakentaminen tuo taloyhtiölle?

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiönne tarpeesta.