Lehto Total

Putkiremontin rahoitus täydennysrakentamisella

Lehto Total yhdistää korjaus- ja täydennysrakentamisen huippupaketiksi! Vanhoilta kerrostalotonteilta saattaa löytyä käyttämätöntä rakennusoikeutta. Tämä tarjoaa taloyhtiölle loistavan mahdollisuuden rahoittaa putkiremontti myymällä rakennusoikeutta täydennysrakentamisen kohteeksi!

Hankesuunnitelmalla helposti alkuun linjasaneerauksessa! Hankesuunnitelma taloyhtiölle vain 100 € / huoneisto.

Taloyhtiölle ihanteellinen Total

Turvallinen

Ei yllättäviä lisäkuluja tai venyviä valmistumispäiviä; hankkeet alkavat ja valmistuvat ennalta sovittuna päivänä.

Joustava

Hankkeen kokonaissisältö suunnitellaan aina taloyhtiön yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Kehittävä

Asukasmäärän kasvu vaikuttaa suotuisasti alueen lähipalveluiden ja kulkuyhteyksien kehittymiseen.

Hyödyllinen

Lehto Total nostaa asuntojen arvoa ja haluttavuutta – tärkeää erityisesti jälleenmyyntitilanteessa!

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yksi toimija hoitaa kaiken, joten sinun ei tarvitse huolehtia eri sopimuksista muiden toimijoiden kanssa.

Kiinteä hinta

Ei yllättäviä lisäkuluja tai venyviä valmistumispäiviä; hankkeet alkavat ja valmistuvat ennalta sovittuna päivänä.

Kustannustehokas putkiremontin rahoitusratkaisu

Putkiremontin rahoittaminen täydennysrakentamisella on ylivoimaisesti kustannustehokkainta.

Tarkka toimitussisältö

Lehdon Total-paketti pitää sisällään remontti- ja täydennysrakentamisratkaisun tarkalla toimitussisällöllä ja aikataululla.

Tutustu referensseihimme

Totalin avulla taloyhtiö voi toteuttaa putkiremontin jopa ilmaiseksi

60- ja 70-luvuilla kerrostalot rakennettiin tonteille varsin väljästi. Tämä tarjoaa taloyhtiöille loistavan mahdollisuuden rahoittaa putkiremontti myymällä rakennusoikeutta. Lehto Total on korjaus-ja täydennysrakentamisen uusi huippupaketti!

Putkiremontti tulee ajankohtaiseksi, kun kerrostalon vesi- ja viemäriputkistojen ikä on n. 40–50 vuotta. Putkiremontissa uusitaan tai kunnostetaan kiinteistön vesi- ja viemäriputkisto, ja usein se on taloyhtiön merkittävin korjaushanke.

Lehto Total yhdistää putkiremontin ja asuntorakentamisen ainutlaatuisella tavalla. Väljästi rakennetuilla tonteilla voi olla hyödyntämätöntä varallisuutta, joka voidaan ottaa käyttöön täydennysrakentamisella. Taloyhtiö voi rahoittaa putkiremonttia myymällä Lehdolle rakennusoikeutta. Mikäli vapaata rakennusoikeutta ei ole jäljellä, sitä voidaan kaavamuutoksella hakea lisää. Lehto toimii taloyhtiön ainoana sopimuskumppanina ja vastaa koko hankkeen onnistumisesta, suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Putkiremontille annamme markkinoiden parhaan takuun!

Tiesitkö, että jopa 80 % putkiremontin kustannuksista määräytyy jo suunnitteluvaiheessa? Integroimalla suunnittelun ja toteutuksen varmistamme niiden yhteensopivuuden ja saavutamme tilaajalle aika- ja kustannushyötyjä. Lehdon omalla tehtaalla esivalmistetut komponentit nopeuttavat putkiremontin läpimenoa ja varmistavat laadun.

Miksi taloyhtiön on järkevintä ottaa Lehto Total -paketti?

Total tuo taloyhtiölle helpoimman ratkaisun

Lehto maksaa taloyhtiön myymästä rakennusoikeudesta täyden markkinahinnan. Lisäksi Lehdon KVR-urakkana tehty putkiremontti on taloudellisesti suunniteltu ja toteutettu ja sen on todistettu olevan keskimääräistä putkiremonttia edullisempi vaihtoehto taloyhtiöille.

Yhden toimijan kanssa toimiminen poistaa projektinhallintaa vaikeuttavia muuttujia mm. aikataulun suhteen. Yhden toimijan kanssa toimiessasi varmistut, että viestintä ja projektinhallinta toimii, jolloin kiireestä johtuvia virheitä ei synny.

Vaivaton valinta

Lehto Total -palvelu on taloyhtiölle vaivaton valinta. Olemme tehneet tuhansia putkiremontteja, hakeneet lukuisia kaavamuutoksia ja rakentaneet tuhansia asuntoja. Siksi me hoidamme puolestasi kaiken byrokratian ja paperisodan.

Autamme sinua kaikessa, hoidamme tiedottamisen ja vastaamme kysymyksiisi. Projektipäällikkömme ovat aina tavoitettavissa. Toteutamme koko projektin esisuunnittelusta loppusiivoukseen niin, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Käymme aluksi projektisuunnitelman selkeästi läpi, jonka jälkeen pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla siitä, miten projekti etenee.

”En olisi koskaan uskonut, että putkiremontti voi mennä näin kivuttomasti, kyllä se vaan sujuu kun on ammattilaiset asialla, eikä mitkään tuusaajat. Hieno homma, kakkukahvit pojillle”

– Vuoden 2019 asiakaskyselyn palaute

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Jos taloyhtiönne tontilla on käyttämätöntä rakennusoikeutta ja suunnittelette putkiremonttia, ota rohkeasti yhteyttä. Parhaassa tapauksessa putkiremontti voi olla taloyhtiölle ilmainen!