Ekologinen lämpökeskus

Maalämpökontti ratkaisee taloyhtiön energiaremontin tarpeen

Lehdon uusi innovaatio, ekologinen maalämpökontti, on rakennuksen osaksi sijoitettava lämpöenergian keskus. Maalämpö pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä ja lämmityskulut laskevat. Turvallinen maalämpökontti sisältää oman etävalvontakeskuksen, jonka avulla prosesseja on helppo hallita ja seurata etänä.

Maalämpökontti - energiaratkaisun tulevaisuus?

Maalämpökontin edut

Ekologinen lämmitysjärjestelmä

Maalämpö on ekologinen valinta lämmitykseen. Maalämpö keraa maaperän oman varastoituneen lämmön ja hyödyntää sitä rakennuksen lämmittämisessä. 

Lämmityskustannukset pienevät

Lämmitysenergia on taloyhtiöiden suurin vuosikustannus. Maalämpö pienentää lämmityksen kustannuksia ja taloyhtiön osakkaan maksuosuus pienenee.  

Energiaremontti ilman suuria rakennustöitä

Maalämpökontti on helppo sijoittaa  

Sisältää etävalvontapalvelun

Talotekniikka on etäohjattua ja dataa sekä prosesseja voi seurata ja hallita etänä.  

Energiaratkaisun tulevaisuus

Maalämpö hyödyntää maaperän oman varastoituneen lämmön rakennuksen lämmittämiseen ympäri vuoden. Maalämpö on nykyään erittäin suosittu lämmitysratkaisu, koska sitä on tarjolla lähes rajattomasti.  Taloyhtiön tarvitsemien maalämpöputkien määrä riippuu aina rakennuksen koosta. Lehdon maalämpökonttia on saatavana kuudella eri lämpöpumpputeholla (n. 30kW tehosta aina 250kW saakka). Lämmönkeruuputkisto yhdistetään taloyhtiön maalämpökontin keskukseen ja lämpöpumppuun, josta lämmitysenergia ohjataan asuntoihin.   

Kysy lisää maalämpökontista!

Maalämpökontti sopii myös ahtaisiin tiloihin

Ahtaat tilat tai taloyhtiön ikä eivät ole este energiauudistukselle ja maalämpöhankkeelle. Vanhojen taloyhtiöiden tilat voivat olla ahtaat ja maalämpöratkaisuihin tarvittaisiin lisätilaa. Lehdon maalämpökontti on kuitenkin ratkaisu, jonka avulla rakennuksen rakenteisiin ei tarvitse koskea lainkaan. Energiaremontti sujuu helposti ja nopeasti, kun maalämpökontin voi sijoittaa vaikkapa osaksi ulkorakennusta jolloin julkisivu rakennetaan ympäröiviin rakennuksiin sopivaksi.

Etävalvontajärjestelmä tuo turvallisuutta

Lämpöeristetty maalämpökontti toimii kiinteistön lämmitysratkaisun etäohjattuna komentokeskuksena. Sisällä kontissa hyrrää mm. lämpöpumppu, käyttövesi- ja energiavaraaja eli tarvittavat laitteistot sekä digitaaliset toiminnallisuudet, joilla talotekniikan toiminta sujuu mutkattomasti. Maalämpökonttiin on valmiiksi asennettu etävalvontajärjestelmä, jonka avulla toimintoja valvotaan. Kertynyttä dataa, prosesseja ja hälytyksiä on helppo hallita ja seurata etänä – virhetilanteisiin päästään käsiksi ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiönne tarpeesta ekologiseen lämmitysjärjestelmään!