Putkiremontit

Putkiremontti, joka on huoleton ja helppo taloyhtiöille

Ainutlaatuisen TST-putkiremontin ansiosta pystymme tarjoamaan taloyhtiölle putkiremontin yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla, sovitulla muuttopäivällä ja 5 vuoden takuulla.

Onko taloyhtiöösi suunnitteilla putkiremontti?

Lataa tästä Opas onnistuneeseen putkiremonttiin! Kerromme oppaassa miten turvallinen ja laadukas putkiremontti toteutetaan.

TST-putkiremontissa otamme huomioon taloyhtiön toiveet ja vaatimukset, kuten:

Varma toimija

Pitkä kokemus onnistuneista putkiremonteista

Pitkä takuu

Korkean asiakastyytyväisyyden taustalla on pitkä 5 vuoden takuu.

Ainutlaatuinen TST-malli

Talousohjatusti suunniteltu ja toteutettu putkiremontti on helppo, selkeä ja edullinen taloyhtiölle.

Projektipäällikkö vie putkiremontin nopeasti maaliin

Ammattitaitoinen johto ja kokenut tiimi takaa jouhean putkiremontin

Näin me sen teemme

Yksi sopimuskumppani

Ei erillisiä sopimuksia ja kilpailutuksia suuntaan tai toiseen. Halutessasi vastuullesi jää vain muutto uusiin tiloihin.

Kiinteä hinta

Yksinkertaista; hinta urakalle ei nouse vaan on se, mikä sinulle on aluksi kerrottu.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia, koska meille on tärkeää asiakkaamme tyytyväisyys.

Pitkä takuu

Otamme vastuun ja annamme asiakkaillemme markkinoiden paras 5 vuoden takuun.

Tutustu referensseihimme

TST-putkiremontti on stressitön vaihtoehto, joka säästää sinulta aikaa ja rahaa

TST-putkiremontti tarkoittaa taloyhtiölle suunniteltua ja toteutettua putkiremonttia. Se sopii taloyhtiöille, jotka arvostavat sitä, että putkiremontti on helppo, selkeä ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen projekti.  Suosittu TST-putkiremontti on syntynyt asiakkaan tarpeista: koko putkiremontin suunnittelusta loppusiivoukseen toteutetaan yhdellä sopimuksella, korkealla laadulla, sovitussa aikataulussa ja kiinteään hintaan

Laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden takeena on markkinoiden paras 5 vuoden takuu. Putkiremontin yhteydessä voimme toteuttaa myös muita remontteja taloyhtiön ja asukkaiden tarpeiden mukaan.

Onko taloyhtiöösi suunnitteilla putkiremontti?

Lataa tästä Opas onnistuneeseen putkiremonttiin. Kerromme oppaassa miten turvallinen ja laadukas putkiremontti toteutetaan.

Putkiremontti suuren toimijan tekemänä on lopputulokseltaan varma

Putkiremontin alkuvaiheessa yksi tärkeimmistä asioista on taloyhtiöllenne sopivan kumppanin valitseminen. Valinnallasi on suora vaikutus siihen, miten putkiremontti pysyy aikataulussa, miten se onnistuu ja millainen sen loppulasku on.

Lehdolla on kokemusta putkiremonteista lähes 200 eri kohteesta. Olemme tehneet pääkaupunkiseudulla satoja taloyhtiöiden putkiremontteja ja kylpyhuoneremontteja lähes 20 vuoden aikana. Lehdolla työskentelee noin 100 omaa asentajaa ja työsuhteemme ovat pitkiä, joten vaihtuvuutta on vähän.

Me tarjoamme putkiremonttiin selkeyttä ja varmuutta. Annamme putkiremontille suunnittelusta loppusiivoukseen:

 • kiinteän hinnan
 • sovitun muuttopäivän
 • kaikki yhden luukun periaatteella suunnittelusta loppusiivoukseen 5 vuoden takuulla

Lisäksi kuvaamme asunnot aina ennen putkiremonttia ja sen jälkeen, jolloin epäselvyyksiltä vältytään.

Tilaa Lehdon hankesuunnitelma kokonaishintaan!

Varmistamme, että putkiremontti onnistuu 100 %:sesti

Toimintamme perustuu projektipäällikkömalliin, jossa yksi henkilö (projektipäällikkö) vastaa putkiremontin kokonaisuudesta. Projektipäällikkö on aina kokenut rakennusalan ammattilainen, jolla on apunaan sähkö- ja LVI-puolen projektipäälliköt.

Projektipäälliköt vastaavat viestinnästä ja tiedottamisesta yhdessä asukaskoordinaattoreiden kanssa. Näiden lisäksi he johtavat työtä siten, että heidän oman osa-alueensa työt hoituvat aikataulussa ja korkealla laadulla. Projektipäälliköiden alaisuudessa toimii ydintiimejä, jotka koostuvat Lehdon omista asentajista. Ydintiimit ovat työryhmiä, jotka ovat tehneet vuosia töitä yhdessä, jolloin jokaisella tiimin jäsenellä on oma selkeä roolinsa ja vastuualueensa.

Ammattitaitoisen johtamisen sekä kokeneiden tiimien ansiosta työn laatu on aina korkeaa ja työtahti jouhevaa.

Kun kokonaisuus on projektipäälliköllä jatkuvasti selkeänä ja jokainen hoitaa oman osa-alueensa huolella, niin pystymme tarjoamaan sinulle Lehdon ainutlaatuista TST-putkiremonttia.

Seisomme ylpeänä TST-mallimme takana, minkä takia annamme kaikille tekemillemme putkiremonteille markkinoiden pisimmän 5 vuoden täystakuun. Jos putkiremontin jälkeen ilmenee ongelmia, niin korvaamme niistä koituneet haitat ja korjaamme ongelman maksutta kuntoon nopealla aikataululla.

Ennakoi putkiremontti, niin säästät kuluissa merkittävästi

Tiesitkö, että jopa 80 % putkiremontin kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Esitämme oman näkemyksen siitä, mikä on paras remontin toteutusmalli taloyhtiöönne, mutta lopullinen päätös toteutustavasta on asiakkaan.

Hankesuunnitelmassa jaamme toimitussisällön kahteen osaan, jolloin kokonaisuuden ymmärtäminen on helppoa:

 • Asioihin, jotka ovat välttämättömiä tehdä
 • Asioihin, jotka eivät ole lopputuloksen kannalta välttämättömiä, mutta ne voidaan halutessanne tehdä. Nämä ovat esimerkiksi lisäremontteja tai kiinteistöön liittyviä kosmeettisia asioita.
 

Laskemme näistä erilliset tarjoukset, jolloin näet konkreettisesti, mitkä asiat kuuluvat projektiin ja mitä ne maksavat. Näin putkiremontti toteutetaan täysin tarpeittesi mukaan, eikä turhia kuluja synny.

Pääset helposti alkuun edullisella hankesuunnitelmalla

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita putkiremontin valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankesuunnitelman, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankesuunnitelman perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankesuunnitelman kokonaishinta on 6 200 € (100 asuntoiset kohteet tarjousten mukaan). Summa hyvitetään, jos Lehdon ja taloyhtiön välille solmitaan myöhemmin putkiremonttisopimus. 

Putkiremontti toteutuu taloyhtiölle näillä askelilla:

 • Ota yhteyttä ja tilaa hankesuunnitelma
 • Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
 • Toimitamme hankesuunnitelman
 • Tutustu hankesuunnitelmaan
 • Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
 • Allekirjoita remonttisopimus
 • Linjasaneeraus eli putkiremontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa – 5 vuoden täystakuulla!
 • Jos haluat kilpailuttaa linjasaneerauksen, niin autamme kilpailutusaineiston laatimisessa. Huomaa kuitenkin, että kilpailutus viivästyttää projektin alkua kolmesta neljään kuukautta.
 

Voimme selvittää hankesuunnitelmassa myös sen, onko tontillanne käyttämätöntä rakennusoikeutta tai mahdollisuutta kaavamuutoksella toteutettavaan lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisärakentaminen voidaan toteuttaa joko korottamalla vanhoja taloja tai rakentamalla uutta. Nämä ovat käytännöllisiä keinoja rahoittaa myös talon linjasaneeraus.

Toteuta putkiremontin suunnittelu ja toteutus kätevällä yhden sopimuksen mallilla

Sinun tarvitsee solmia vain yksi sopimus putkiremontin suunnittelusta ja toteutuksesta meidän kanssamme. Sillä sopimuksella saat hoidettua putkiremontin kiinteällä hinnalla, sovitulla muuttopäivällä ja 5 vuoden takuulla.

Toimimme joustavasti ja kuuntelemme tarpeitasi, joihin tuomme oman ammatillisen näkemyksemme. Tämän lisäksi taloyhtiö tarvitsee sopimuksen projektin johdon ja rakentamisaikaisesta valvonnasta. Tarvittaessa putkiremontti voidaan aloittaa hyvinkin ripeällä aikataululla.

Putkiremontti on suuri, mutta loppupeleissä yksinkertainen projekti, kun sen suunnittelee ja johtaa hyvin alusta loppuun. 

Tilaa ajankohtaista tietoa putkiremonteista. Liity postituslistalle!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Lehto lähettää sinulle sähköpostilla tietoa palveluistaan.

Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.

 

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiönne tarpeesta, koska se on ensimmäinen askel kohti huoletonta linjasaneerausta.