Tietopankki

Näin onnistut uuden toimitilan hankinnassa

Uuden toimitilan rakentaminen on yrittäjälle tai omistajalle tärkeä investointi, jonka pitää onnistua. Poimi tästä muutama vinkki siihen, miten onnistut liiketoimintasi kannalta ehkä yhdessä tärkeimmässä hankkeessa. Toimitilojen kohdalla ratkaisevat yhtä lailla laatu, pitävä budjetti ja aikataulu.

Retail Park Bredis - liikekeskittymä ison asuinalueen keskelle

Toimitilojen kohdalla ratkaisevat yhtä lailla laatu, pitävä budjetti ja aikataulu

Pidä suunnitteluvaihe napakkana

Keskitä suunnittelu ja toteutus yksiin käsiin

Hyödynnä asiantuntijuus

Vaadi aikataulussa ja budjetissa pysymistä

Tutustu referensseihimme

Keskitä suunnittelu ja toteutus yksiin käsiin

Rakennusalalla tyypillisesti suunnittelua ja toteutusta tehdään eri tahoilla. Hankkeessa voi tyypillisesti olla mukana suunnittelija, konsultteja sekä urakoitsija eli rakentaja. Tällainen hajauttaminen on kuitenkin hyvin kallis tapa rakentaa. Kustannustehokkaampi malli on keskittää suunnittelu ja toteutus yksiin käsiin, jolloin sekä kustannuksia että aikataulua on helpompi hallita. Lehdon periaatteena on: yksi sopimus, kilpailukykyinen hinta ja sovittu muuttopäivä.

Pidä suunnitteluvaihe napakkana

Rakennusprojektin kustannukset määräytyvät 80 prosenttisesti suunnitteluvaiheessa. Se on tärkeä vaihe, joka tyypillisesti myös venyy helposti. Suunnitteluvaihe kannattaa kuitenkin pitää napakkana, jotta kulut pysyvät kurissa. 

Kumppanuus rakennusliikkeen ja asiakkaan välillä luo menestyneitä tiloja

Hyödynnä asiantuntijuus

Muistathan hyödyntää asiantuntijuutemme toimitila-hankkeesi hyväksi. Me Lehdolla rakennamme toimitiloja jatkuvasti ja tiedämme, miten toimitilat saadaan tukemaan juuri sinun tai edustamasi yrityksen liiketoimintaa. Tiivistämme suunnitteluvaiheen tehokkaaseen pakettiin, tuomme suunnitteluun parhaat ratkaisumme vuosien varrelta sekä toteutamme rakentamisvaiheen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Vaadi aikataulussa ja budjetissa pysymistä

Kun rakennetaan uutta toimitilaa, ytimessä on kolme asiaa: ovet pitää saada auki aikataulussa, tilojen pitää toimia ja budjetin täytyy pitää. Asiakkaana sinulla on oikeus vaatia näitä asioita. Lehto tarjoaa asiakkailleen helppoa yhtälöä: yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä. Tällä varmistamme, että onnistumme sinulle kriittisissä asioissa.

”Hankkeemme ovat aina kulkeneet sovitussa aikataulussa. Yksikään hanke ei ole viivästynyt. Liiketila ei tuota ennen kuin ovet avautuvat ja on äärimmäisen tärkeää, että avajaiset saadaan pidettyä sovitusti.”

-Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo.

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!