Tietopankki

Toimitila lompakkosi mukaan

Toimitilan rakentamisessa budjetin täytyy pitää, jotta liiketoiminnalle ei koidu turhia rasitteita. Lehto tietää, miten budjetit pidetään aisoissa. Aloitamme hankkeiden suunnittelun aina lompakostasi: kerro meille, mitä toimitila saa maksaa ja me etsimme ratkaisut puolestasi.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen tarjouksen toimitilastasi!

Toimitilan rakentamisessa budjetin täytyy pitää, jotta liiketoiminnalle ei koidu turhia rasitteita

Budjettisi on suunnittelun lähtökohta

Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä, sovittu sisältö ja laatu

Hyödynnä asiantuntijuus

Valitse kukkaroasi arvostava kumppani

Tutustu referensseihimme

Budjettisi on suunnittelun lähtökohta

Meille budjettisi eli kukkarosi on kaiken lähtökohta, joka ohjaa voimakkaasti suunnittelua. Onnistumme parhaiten kun annat meille alkuun tiedot budjetistasi ja me luomme ratkaisun sen pohjalta.

Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä, sovittu sisältö ja laatu

Se on asiakaslupauksemme, joka arvostaa myös lompakkoasi. Tiedät jo hankkeen alkaessa, mitä projektisi kustantaa, sillä hinta on kiinteä. Näin sinun ei tarvitse pelätä venyvää budjettia. Se on Lehdon tapa toteuttaa toimitilasi lompakkosi mukaan.

Yhden sopimuksen periaate pitää suunnittelun ja toteutuksen yksissä käsissä, jolloin on helpompi hallita sekä kustannuksia että aikataulua. Kun vielä muuttopäivä on sovittu, niin voit olla varma, että hanke ei tuota ylimääräisiä kuluja viiveiden vuoksi.

Kirittäjän avulla varmistat, ettet maksa liiketilastasi liikaa. Kuuntele Kirittäjä-podcast!

Napakka suunnitteluvaihe Kirittäjän avulla

Venyvät rakennusprojektien suunnitteluvaiheet tyypillisesti nostavat hankkeiden kustannuksia. Niinpä suunnitteluvaihe kannattaa pitää napakkana. Lehdon lean-menetelmiin perustuvassa Kirittäjä-palvelussa laadimme toimitilaasi ratkaisun viidessä työpäivässä. Keskitymme viiden päivän ajan ainoastaan sinun projektiisi ja tuotamme suunnitelman pääratkaisuihin liittyen. Tämä on varmuudella kustannustehokas tapa käynnistää toimitila-hankkeesi!

Hyödynnä asiantuntijuus

Muistathan hyödyntää asiantuntijuuden toimitila-hankkeesi hyväksi. Me Lehdolla rakennamme toimitiloja jatkuvasti ja tiedämme, miten toimitilat saadaan tukemaan juuri sinun tai edustamasi yrityksen liiketoimintaa. Tiivistämme suunnitteluvaiheen tehokkaaseen pakettiin, tuomme suunnitteluun parhaat ratkaisumme vuosien varrelta sekä toteutamme rakentamisvaiheen nopeasti ja ennen kaikkea –  kustannustehokkaasti.

”Hankkeemme ovat aina kulkeneet sovitussa aikataulussa. Yksikään hanke ei ole viivästynyt. Liiketila ei tuota ennen kuin ovet avautuvat ja on äärimmäisen tärkeää, että avajaiset saadaan pidettyä sovitusti.”

-Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo.

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!