Tietopankki

Toimitila-ratkaisu viidessä työpäivässä!

Lehdon lean-menetelmään perustuvan Kirittäjä-palvelun avulla asiakas saa kiinteähintaisen tarjouksen toimitilastaan viidessä työpäivässä. Työn lopputuloksena syntyy tarjous esimerkiksi liiketilan, liikuntatilan, logistiikkatilan tai tuotantotilan rakentamisesta aikatauluineen. Suunnitelma ottaa kantaa kaikkiin oleellisiin näkökulmiin ja pääratkaisuihin, kuten arkkitehtuuriin, maanrakennukseen, rakenteisiin ja talotekniikkaan. Kirittäjässä tehtävä suunnittelutyö on asiakkaalle maksuton, mikä varmasti madaltaa kynnystä lähteä mukaan.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen tarjouksen toimitilastasi!

Kirittäjä-palvelun avulla asiakas saa kiinteähintaisen tarjouksen toimitilastaan viidessä työpäivässä

Yksi sopimus

Kiinteä hinta

Sovittu muuttopäivä

Sovittu sisältö ja laatu

Tutustu referensseihimme

Kirittäjä haastaa rakennusalan perinteisen tavan toimia

Perinteisin menetelmin tarjouksen tekemiseen kuluu viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia – ja hintakin saattaa vielä muuttua matkan varrella. Kirittäjä haastaakin rakennusalan perinteisen tavan toimia, mutta on muuttanut myös työtapaa Lehdolla täysin: suunnitteluprosessi on uudistettu kokonaan lean-menetelmiin perustuen.

Käytännössä jopa kymmenistä rakentamisen ammattilaisista koostuva projektitiimi tuodaan viideksi päiväksi yhteen suunnittelemaan asiakkaan tarvitsema toimitila. Toisin sanoen yksi Kirittäjä-tiimi keskittyy viiden päivän ajan yhden asiakkaan toimitila-ratkaisun luomiseen. Perinteisessä mallissa tarjousta tehdään aina vähän kerrallaan ja siirrellään jopa kuukausia sähköpostista toiseen. Uudella tavalla pystytään merkittävästi tiivistämään tarjousprosessin kestoa.

Tyypillisesti toimitilojen rakennuttajat kohtaavat kaksi ongelmaa: toimitiloista tulee liian kalliita, ja lopullista hintaa pitää odottaa aivan liian pitkään. Kirittäjä eroaa perinteisestä ja usein varsin hitaasta tavasta tehdä toimitilatarjouksia. Venyvät suunnitteluprosessit ovat omiaan nostamaan toimitilojen hintaa, ja tästä haluttiin päästä eroon.

Kirittäjän avulla varmistat, ettet maksa liiketilastasi liikaa. Kuuntele Kirittäjä-podcast!

Rakennamme lompakkosi mukaan

Kirittäjässä puhutaan ensin rahasta eli lompakosta. Se määrittää kiinteän hintalapun hankkeelle, mikä puolestaan ohjaa voimakkaasti suunnittelua. Yllättäviä lisäkustannuksia ei synny, eikä asiakkaamme maksa uusista tiloistaan liikaa. Asiakkaamme säästävät rahaa, aikaa ja vaivaa. Toimitila-asiakkaille tämä on erityisen tärkeää, koska se kaikki tukee liiketoimintaa ja yrittäjyyttä.

Kirittäjä ei unohda myöskään laatua. Uusi työmenetelmä parantaa muun muassa suunnitteluvaiheen tiedonkulkua kun tiimi keskittyy pääratkaisujen suunnitteluun viisi päivää kerrallaan eikä tietoja siirrellä sähköpostista toiseen.

”Hankkeemme ovat aina kulkeneet sovitussa aikataulussa. Yksikään hanke ei ole viivästynyt. Liiketila ei tuota ennen kuin ovet avautuvat ja on äärimmäisen tärkeää, että avajaiset saadaan pidettyä sovitusti.”

-Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo.

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!