Tietopankki

Usein kysytyt kysymykset toimitilojen rakentamisesta

1. Mistä löydän myyntihenkilön yhteystiedot?
Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät jokaisen sivun alapuolelta. Esimerkiksi sivun Toimitilat alaosassa on myyntihenkilöiden yhteystiedot.


2. Missä päin Suomea rakennatte?
Rakennamme ympäri Suomea uusia toimitiloja. 


3. Miten ja mihin voin jättää tarjouspyynnön?
Tarjouspyynnön voit jättää ”Ota yhteyttä tai pyydä tarjous” lomakkeella, joka löytyy jokaisen sivun lopussa. Tarjouspyyntölomake löytyy myös täältä. Voit aina ottaa yhteyttä myös suoraan myyntihenkilöihimme ja lähettää tarjouspyynnön heille suoraan sähköpostilla.


4. Rakennatteko ekologisia toimitiloja?
Pyrimme rakentamaan kestäviä ja energiatehokkaita toimitiloja. Tuomme asiakkaille ratkaisuja, jotka edistävät toimitilojen ekologisuutta ja kestävyyttä. Käytämme rakentamisessa viimeisintä tekniikkaa ja kotimaista tehdastuotantoa. Lehto on myös osana Green Building Councilia tekemässä hiilineutraalia, kiertotalouden mukaista ja kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen ratkaisun toimitilastasi

5. Mitä teollinen rakentaminen tarkoittaa?
Teollinen rakentaminen tarkoittaa sitä, että rakentamisen haastavat työvaiheet siirretään työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin. Tehtailla rakennustyö on tehokasta ja tuotannossa pysyy kuivaketju. Sarjatuotannon etu on laadun jatkuva paraneminen. Tutustu lisää Lehdon tehdastuotantoon.

6. Löytyykö teidän kauttanne uusille liiketiloille vuokralaisia?
Olemme asiantuntijoita ja kokeneita kumppaneita myös vuokralaisneuvotteluissa. Olemme tukenasi useissa hankkeen vaiheissa ja autamme sinua tarvittaessa löytämään uusille liiketiloille sopivat vuokralaiset.

7. Miten varmistetaan, että hanke pysyy aikataulussa?
Varmistamme hankkeen pysymisen aikataulussa pitämällä projektin erilaiset työvaiheet omissa käsissämme aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Olemme tuoneet rakentamiseen sekä suunnitteluvaiheeseen tehokkuutta vakioimalla toimintamallimme. Myös yhtiömme kotimainen, teollinen esivalmistus, tuo nopeutta hankkeisiin – laadusta tinkimättä.

8. Miten varmistetaan, että hanke pysyy budjetissa?
Hanke hinnoitellaan jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan budjetin mukaan. Lisäksi sopimalla asiat tarkasti etukäteen ja sitoutumalla yhteisiin sopimuksiin sekä hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin rakentamisen aikainen säätäminen vähenee ja kustannustehokkuus paranee.

9. Miten takuuasioita hoidetaan?
Hankkeen sopimuksessa sovitaan projektin takuuajasta ja Lehto noudattaa Rakennusteollisuuden yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) mukaista takuuaikaa, ellei muuta olla erikseen sovittu. Vastaamme siitä, että hankkeen lopputulos on aina sopimuksen mukainen.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!