Toimitilarakentaminen, avoimet työpaikat

Näitä haemme lähiaikoina

(päivitetty 17.6.2019)

Soitellaanpa!

Toimitilarakentamisen tehtävien osalta voit olla suoraan yhteydessä tuotantojohtajaamme Marko Salorantaan p. 050 3612830, rakennuspäällikkö Samuli Shidfariin p. 040 647 3741 tai rekrytointipäällikkö Tanja Kanervaan p. 040 7708710.

Onko nykyinen hankkeesi päättymässä?

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa on työmaille vahva talotekniikan ja maanrakennuksen tuki? Entä se, että työmailla työnjohtaja ei ole pelkästään ulkopuolisen suunnittelijan tai konsultin armoilla vaan pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia ratkaisuja työmaalla käytetään? Tämä on meillä mahdollista, kun ohjaamme suunnittelua itse ja toimimme KVR-urakoitsijana.

Lehto Toimitilat rakentaa monipuolisesti erilaisia hankkeita, pieniä ja suuria. Listalta tänä syksynä löytyy mm. kaksi logistiikkakeskusta, kauppakeskus, useampi toimitila- ja toimistorakennus sekä hallirakennuksia.

Ei turhaa paperin pyöritystä

Tässä porukassa täytetään aina lain kirjain, mutta ei täytetä yhtäkään lippulappusta, jollei mestari koe sitä järkevänä. Humppaa ja jumppaa on nähty rakennusalalla jo riittämiin, joten käytetäänpä maalaisjärkeä ja keskitytään työmaalla olennaisiin asioihin eikös? Työturvallisuudesta emme tingi.

Ennakkosuunnittelutaito on timanttia

Oletko tyyppi, joka osaa suunnitella ennakkoon jo vaikkapa 4-6 viikon päähän tulevia työvaiheita, tekijöitä, hankintoja ja katselmuksia? Oletko samaa mieltä kanssamme siitä, että ennakkosuunnittelu näkyy suoraan työmaan tuloksessa viivan alla? Tämän tärkeydestä ei voi koskaan puhua liikaa.

Ennakkosuunnitteluun on monia menetelmiä, kuten 4D-aikataulutus, perinteinen muistivihko, oma kalenteri, aikajanat, aikataulutusohjelmat, white boardit, mikä tahansa. Menetelmällä ei kuitenkaan ole merkitystä, mikäli suunnitelmaa ja aikataulua ei seurata aktiivisesti. Jos sinulla on tämä kultainen taito, tahdomme ehdottomasti tavata sinut!

Digi on päivän sana – myös työmaalla

Rakentamisen tehostaminen ei tarkoita sitä, että kiristämme vyötä ja juoksemme kovempaa. Sen sijaan rakennusalalla on valtavasti potentiaalia mm. tietomallien hyödyntämisessä. Siksi koulutamme tälläkin hetkellä satoja työntekijöitämme tietomallintamiseen omassa LEKA-akatemiassamme. Uusimpia aluevaltauksia meillä ovat 4D-aikatauluksen lisäksi mm. tietomallipohjainen rakennuslupaprosessi.

Toimitilarakentamisen lisäksi paljon muutakin!

Rakennamme myös asuntoja: puukerrostaloja, luhtitaloja, rivitaloja, betonikerrostaloja. Uudispuolella myös: hoivakoteja, palveluasuntoja, kouluja ja päiväkoteja. Korjausrakentamista: arvokiinteistöjä, peruskorjauksia, korotusrakentamista, linjasaneerauksia.

Kaikki rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin avoimet työpaikat olemme listanneet tänne!