Toimitilat

Toimitilat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

Kanssamme uuden toimitilan rakennuttaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme myös haastaneet alan perinteisiä toimintamalleja ja uudistaneet tapoja tehdä asioita. Lue lisää, miten Lehdon tapa toimia tuo rakennusprojektiisi helppoutta ja nopeutta.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen ratkaisun toimitilastasi

Liiketilat

Kauppakeskukset ja liikerakennukset

Lehdon kanssa projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Avajaiset pidetään sovittuna päivänä.

Yritystilat​​

Hintamme on kiinteä. Kerro meille, mitä liiketila saa maksaa niin teemme ehdotuksen.

Hybridi-hankkeet

Hybridihanke on rakennuskokonaisuus, jolla on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Ekologisia ja energiatehokkaita hybridihankkeita kasvukeskuksiin. 

Tuotanto ja logistiikka​

Teolliset tuotantotilat

Tilat valmiiksi ja tuotantoon tehokkaasti.

Logistiikka- ja varastokeskukset

Meillä on vahvaa osaamista. Referenssimme puhuvat puolestamme.

Hyvinvointi

Koulut

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Päiväkodit

Rakennamme toimivat tilat arjen tueksi, käyttäjät huomioiden.

Liikunta-areenat

Nopeasti ja kustannustehokkaasti hanke käyntiin.

Hoivakodit

Hoivaa ja huolenpitoa toimivissa tiloissa.

UKK - usein kysytyt kysymykset toimitilarakentamisesta

Tutustu referensseihimme

Kirittäjän avulla kiinteähintainen ratkaisu nopeasti

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen ratkaisun toimitilastasi. Oleellista on tunnistaa tiiviissä aikataulussa hankkeen eniten kustannuksia tuovat pääratkaisut ja löytää budjettisi mukainen ratkaisu. Tämä viikon suunnittelutyö ei maksa sinulle mitään etkä sitoudu hankintaan. Sitoudut ainoastaan noin viiden tunnin ajankäyttöön.

Perinteisesti toimitilan suunnittelu voi viedä kuukausia tai jopa vuoden. Tyypillisesti venyvä suunnitteluvaihe lisää myös projektien kustannuksia. Kirittäjä-palvelu perustuu lean-menetelmiin ja siihen, että tiimimme keskittyy viiden työpäivän ajan ainoastaan sinun toimitilasi suunnitteluun.

Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä, sovittu sisältö ja laatu

Lehdon kanssa toimiessa sinulla ei ole käsissäsi erillisiä sopimuksia ja kilpailutuksia eri tahojen kanssa. Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän kokonaisuuden. Halutessasi sinun vastuullesi jää vain muutto uusiin tiloihin. Tämä tekee hankkeestasi helpon ja vaivattoman.

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Useimmiten suunnittelumme lähtökohtana toimiikin asiakkaan kukkaro. Hinnoittelumme on yksinkertaista: hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Ymmärrämme, että liiketilan avaaminen on aina kassavirtaan liittyvä kysymys. Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa. Siksi sovittu muuttopäivä on aina osa meidän kanssamme tehtyä sopimusta.

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla. Kannamme kokonaisvastuun urakasta ja huolehdimme vastuista myös takuuaikana.

Rakennetaan yhdessä menestyvä toimitila

Koko hanke yksissä käsissä – suunnittelusta toteutukseen

Lehto pitää hankkeet omissa käsissä aina suunnittelusta toteutukseen saakka ja siksi välillämme on vain yksi, selkeä sopimus. Perinteisesti toimialalla ei toimita näin vaan tyypillisesti suunnittelun tekee yksi taho ja rakentamisesta vastaa toinen taho. Perinteisellä toimintamallilla budjetit ja aikataulut venyvät helposti. Kun hanke pidetään yksissä käsissä – rakennusprojektin hallinta on helpompaa ja vastuu selkeä. Samalla hallitaan paremmin kustannuksia.

Pystymme viemään hankkeesi läpi 10 % – 30 % pienemmillä rakennuskustannuksilla sekä markkinoiden nopeimmalla läpimenoajalla, kun pääsemme toteuttamaan projektin itse alusta loppuun.

Vakiointi ja toistaminen nopeuttavat hankkeita

Lehto hyödyntää suunnittelussa ja rakentamisessa vakiointia eli hyvien ratkaisujen ja toimintamallien toistamista. Emme keksi aina pyörää uudelleen vaan käytämme vuosikymmenien varrella hyväksi havaitut ratkaisut asiakkaidemme hyödyksi. Kirittäjä-palvelu on hyvä esimerkki siitä, miten olemme tuoneet rakentamisen suunnitteluvaiheeseen tehokkuutta vakioimalla toimintamallimme. Myös yhtiömme kotimainen, teollinen esivalmistus, tuo nopeutta hankkeisiin – laadusta tinkimättä.

Asiantuntijuutta hankkeen kaikkiin vaiheisiin

Lehto voi olla tukenasi useissa hankkeen vaiheissa, myös muualla kuin suunnittelussa tai varsinaisessa rakentamisessa. Olemme asiantuntijoita ja kokeneita kumppaneita kiinteistökehityksessä, kaavoituksessa, sijoittamisessa, vuokralaisneuvotteluissa kuin myös käyttäjän näkökulmissa.

Talousohjatun rakentamisen ideologia

Lehdon tapa rakentaa tuo asiakkaalle hyötyä niin aikataulujen, kustannusten kuin projektinhallinnankin näkökulmasta. Lehto ottaa nimittäin vastuun kustannuksista, projektista ja aikataulusta. Lehdon rakentamistavan ytimessä ovat suunnittelunjohtaminen, vakiointi ja teollinen esivalmistus Lehdon omilla, kotimaisilla tehtailla.

UKK – Usein kysyttyä toimitilojen rakentamisesta

Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät jokaisen sivun alapuolelta. Esimerkiksi sivun Toimitilat alaosassa on myyntihenkilöiden yhteystiedot.

Rakennamme ympäri Suomea uusia toimitiloja. 

Tarjouspyynnön voit jättää ”Ota yhteyttä tai pyydä tarjous” lomakkeella, joka löytyy jokaisen sivun lopussa. Tarjouspyyntölomake löytyy myös täältä. Voit aina ottaa yhteyttä myös suoraan myyntihenkilöihimme ja lähettää tarjouspyynnön heille suoraan sähköpostilla.

Pyrimme rakentamaan kestäviä ja energiatehokkaita toimitiloja. Tuomme asiakkaille ratkaisuja, jotka edistävät toimitilojen ekologisuutta ja kestävyyttä. Käytämme rakentamisessa viimeisintä tekniikkaa ja kotimaista tehdastuotantoa. Lehto on myös osana Green Building Councilia tekemässä hiilineutraalia, kiertotalouden mukaista ja kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Teollinen rakentaminen tarkoittaa sitä, että rakentamisen haastavat työvaiheet siirretään työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin. Tehtailla rakennustyö on tehokasta ja tuotannossa pysyy kuivaketju. Sarjatuotannon etu on laadun jatkuva paraneminen. Tutustu lisää Lehdon tehdastuotantoon.

Olemme asiantuntijoita ja kokeneita kumppaneita myös vuokralaisneuvotteluissa. Olemme tukenasi useissa hankkeen vaiheissa ja autamme sinua tarvittaessa löytämään uusille liiketiloille sopivat vuokralaiset.

Varmistamme hankkeen pysymisen aikataulussa pitämällä projektin erilaiset työvaiheet omissa käsissämme aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Olemme tuoneet rakentamiseen sekä suunnitteluvaiheeseen tehokkuutta vakioimalla toimintamallimme. Myös yhtiömme kotimainen, teollinen esivalmistus, tuo nopeutta hankkeisiin – laadusta tinkimättä.

Hanke hinnoitellaan jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan budjetin mukaan. Lisäksi sopimalla asiat tarkasti etukäteen ja sitoutumalla yhteisiin sopimuksiin sekä hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin rakentamisen aikainen säätäminen vähenee ja kustannustehokkuus paranee.

Hankkeen sopimuksessa sovitaan projektin takuuajasta ja Lehto noudattaa Rakennusteollisuuden yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) mukaista takuuaikaa, ellei muuta olla erikseen sovittu. Vastaamme siitä, että hankkeen lopputulos on aina sopimuksen mukainen.

Näin onnistut uuden toimitilan hankinnassa

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!