Search
Close this search box.

Toimitilat

Toimitilat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

Kanssamme uuden toimitilan rakennuttaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme myös haastaneet alan perinteisiä toimintamalleja ja uudistaneet tapoja tehdä asioita. Lue lisää, miten Lehdon tapa toimia tuo rakennusprojektiisi helppoutta ja nopeutta.

Lehdon Tilat rakensi suomalaiselle Rester Oy:lle Pohjoismaiden ensimmäisen tekstiilikäsittelylaitoksen.

Liiketilat

Liikerakennukset

Lehdon kanssa projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Avajaiset pidetään sovittuna päivänä.

Monitoimitilat (hybridit)

Monitoimitila on rakennuskokonaisuus, jolla on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Ekologisia ja energiatehokkaita monitoimitiloja kasvukeskuksiin. 

Tuotanto-, teollisuus- ja logistiikkatilat

Teolliset tuotantotilat

Tilat valmiiksi ja tuotantoon tehokkaasti.

Logistiikka- ja varastokeskukset

Meillä on vahvaa osaamista. Referenssimme puhuvat puolestamme.

Hyvinvointi

Koulut

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Liikunta-areenat

Nopeasti ja kustannustehokkaasti hanke käyntiin.

UKK - usein kysytyt kysymykset toimitilarakentamisesta

Tutustu referensseihimme

Yksi sopimus, kilpailukykyinen hinta, sovittu muuttopäivä, sovittu sisältö ja laatu

Lehdon kanssa toimiessa sinulla ei ole käsissäsi erillisiä sopimuksia ja kilpailutuksia eri tahojen kanssa. Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän kokonaisuuden. Halutessasi sinun vastuullesi jää vain muutto uusiin tiloihin. Tämä tekee hankkeestasi helpon ja vaivattoman.

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Useimmiten suunnittelumme lähtökohtana toimiikin asiakkaan kukkaro. Hinnoittelumme on yksinkertaista: tarjoamme sitovan hinnan suunnitteluratkaisuun perustuen eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Ymmärrämme, että liiketilan avaaminen on aina kassavirtaan liittyvä kysymys. Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa. Siksi sovittu muuttopäivä on aina osa meidän kanssamme tehtyä sopimusta.

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla. Kannamme kokonaisvastuun urakasta ja huolehdimme vastuista myös takuuaikana.

Koko hanke yksissä käsissä – suunnittelusta toteutukseen

Lehto pitää hankkeet omissa käsissä aina suunnittelusta toteutukseen saakka ja siksi välillämme on vain yksi, selkeä sopimus. Perinteisesti toimialalla ei toimita näin vaan tyypillisesti suunnittelun tekee yksi taho ja rakentamisesta vastaa toinen taho. Perinteisellä toimintamallilla budjetit ja aikataulut venyvät helposti. Kun hanke pidetään yksissä käsissä – rakennusprojektin hallinta on helpompaa ja vastuu selkeä. Samalla hallitaan paremmin kustannuksia.

Pystymme viemään hankkeesi läpi pienemmillä rakennuskustannuksilla sekä markkinoiden nopeimmalla läpimenoajalla, kun pääsemme toteuttamaan projektin itse alusta loppuun.

Vakiointi ja toistaminen nopeuttavat hankkeita

Lehto hyödyntää suunnittelussa ja rakentamisessa vakiointia eli hyvien ratkaisujen ja toimintamallien toistamista. Emme keksi aina pyörää uudelleen vaan käytämme vuosikymmenien varrella hyväksi havaitut ratkaisut asiakkaidemme hyödyksi. 

Yhtiömme omat tehtaat, joissa teollinen esivalmistus tehdään, tuovat nopeutta hankkeiden rakentamisen vaiheisiin. Tehdasoloissa laatu paranee ja materiaalihukka vähenee. Lehto on kokenut teollisten tuotteiden valmistaja ja toimittaja.

Asiantuntijuutta hankkeen kaikkiin vaiheisiin

Lehto voi olla tukenasi useissa hankkeen vaiheissa, myös muualla kuin suunnittelussa tai varsinaisessa rakentamisessa. Olemme asiantuntijoita ja kokeneita kumppaneita kiinteistökehityksessä, kaavoituksessa, sijoittamisessa, vuokralaisneuvotteluissa kuin myös käyttäjän näkökulmissa.

Rakentamisen talousoptimointi

Lehdon tapa rakentaa tuo asiakkaalle hyötyä niin aikataulujen, kustannusten kuin projektinhallinnankin näkökulmasta. Lehto ottaa nimittäin vastuun kustannuksista, projektista ja aikataulusta. Lehdon rakentamistavan ytimessä ovat suunnittelunjohtaminen, vakiointi ja teollinen esivalmistus Lehdon omilla, kotimaisilla tehtailla

UKK – Usein kysyttyä toimitilojen rakentamisesta

Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät jokaisen sivun alapuolelta. Esimerkiksi sivun Toimitilat alaosassa on myyntihenkilöiden yhteystiedot.

Rakennamme ympäri Suomea uusia toimitiloja. 

Tarjouspyynnön voit lähettää Toimitilojen hankejohtajallemme Teemu Siveniukselle: teemu.sivenius@lehto.fi 

Pyrimme rakentamaan kestäviä ja energiatehokkaita toimitiloja. Tuomme asiakkaille ratkaisuja, jotka edistävät toimitilojen ekologisuutta ja kestävyyttä. Käytämme rakentamisessa viimeisintä tekniikkaa ja kotimaista tehdastuotantoa. Lehto on myös osana Green Building Councilia tekemässä hiilineutraalia, kiertotalouden mukaista ja kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Teollinen rakentaminen tarkoittaa sitä, että rakentamisen haastavat työvaiheet siirretään työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin. Tehtailla rakennustyö on tehokasta – tuotannossa pysyy kuivaketju ja materiaalihukka vähenee. Sarjatuotannon etu on laadun jatkuva paraneminen. Tutustu lisää Lehdon tehdastuotantoon.

Olemme asiantuntijoita ja kokeneita kumppaneita myös vuokralaisneuvotteluissa. Olemme tukenasi useissa hankkeen vaiheissa ja autamme sinua tarvittaessa löytämään uusille liiketiloille sopivat vuokralaiset.

Varmistamme hankkeen pysymisen aikataulussa pitämällä projektin erilaiset työvaiheet omissa käsissämme aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Olemme tuoneet rakentamiseen sekä suunnitteluvaiheeseen tehokkuutta vakioimalla toimintamallimme. Myös yhtiömme kotimainen teollinen esivalmistus tuo nopeutta hankkeisiin. Tehdasoloissa laatu paranee ja materiaalihukka vähenee.

Hanke hinnoitellaan jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan budjetin mukaan. Sopimalla asiat tarkasti etukäteen ja sitoutumalla yhteisiin sopimuksiin sekä hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin kustannustehokkuus paranee.

Hankkeen sopimuksessa sovitaan projektin takuuajasta ja Lehto noudattaa Rakennusteollisuuden yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) mukaista takuuaikaa, ellei muuta olla erikseen sovittu. Vastaamme siitä, että hankkeen lopputulos on aina sopimuksen mukainen.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!