Search
Close this search box.

Kauppakeskukset ja liikerakennukset

Rakennetaan yhdessä menestyvä kauppapaikka!

Lehto on poikkeuksellisen kokenut kauppapaikkojen ja erilaisten liiketilojen rakentaja. Olemme rakentaneet ympäri Suomen satoja liikerakennuksia: niin pieniä kaupan yksiköitä kuin maan suurimpia kauppakeskuksia. Ketterällä kehittämisellä luomme sinulle kustannustehokkaan ja vaivattoman projektin, joka valmistuu sovitussa aikataulussa.

Seinäjoen Ideapark valmistui ajallaan

Liiketila on yrittäjälle tärkeä investointi.
Näin onnistumme yhdessä

Rakennamme lompakkosi mukaan

Hintamme on sitova. Kerro meille, mitä liiketila saa maksaa niin teemme ehdotuksen.

Avajaiset sovittuna päivänä

Lehdon kanssa projekti eivät viivästy. Avajaiset pidetään sovittuna päivänä.

Vaivaton projekti

Pidämme hankkeet omissa käsissä aina suunnittelusta toteutukseen saakka ja siksi välillämme on vain yksi, selkeä sopimus. Se tekee projektistasi sinulle vaivattoman.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova suunnitteluratkaisuun perustuva eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Optimoitu ratkaisu tarpeisiin

Toimitilat suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin ja niiden toteutuksessa hyödynnetään Lehdon aiemmin käyttämiä ja hyväksi havaitsemia rakenne- ja tilaratkaisuja. 

Oma arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

Luonnokset, esitykset ja visualisoinnit laaditaan vankalla ammattitaidolla ja nopeasti.

Insinööritoimisto Mäkeläinen on vaativien kohteiden rakennesuunnittelija, joka toteuttaa rakenneteknisen suunnittelun asiakaslähtöisesti ja laatutietoisesti.

Tutustu referensseihimme

Näin onnistut uuden liiketilan rakentamisessa!

Alkuaskeleet ovat aina ne tärkeimmät: pidä suunnitteluvaihe napakkana, niin myös kustannukset pysyvät kurissa. Muista hyödyntää rakentajasi asiantuntijuus: esimerkiksi Lehdolla on kokemus satojen kauppapaikkojen rakentamisesta. Hyvässä vuoropuhelussa syntyvät huipputilat liiketoiminnallesi!

Usein suunnittelun ja rakentaminen keskittäminen yksiin käsiin on sekä kustannustehokkaampaa että vaivattomampaa. Vältyt useiden sopimusten viidakolta ja projektinhallinta helpottuu sekä kustannusten että aikataulujen osalta. Avajaispäivä pitää – samoin budjetti!

Meihin ovat luottaneet muun muassa Ideapark, Ikano, Prisma, Motonet, Halpa-Halli, K-Rauta, Byggmax, Tokmanni, Kamux, Wetteri, Puuilo, S-Market, Rautia, Lidl, Delta-Auto, Sports Car Center, ABC, K-Market, Masku, Euromaster, Ikea, XXL – ja monet muut alansa johtava yritykset.

Rakennetaan yhdessä menestyvä toimitila

Olemme myös ketjujen kumppani – lue Puuilon asiakastarina

Lehto toimii liiketilojen rakentamisessa usein myös erilaisten myymäläketjujen kumppanina. Ketjujen tarpeisiin tehdään räätälöity myymäläkonsepti, joka helpottaa yrityksen liiketoimintaa ja kasvua. Vuosien varrella tehty yhteinen kehitystyö poikii usein kustannustehokkuutta ja uusia innovaatioita. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja tuomme asiantuntijuutemme osaksi uusia liiketiloja. Olemme mukana myös etsimässä oikeat kumppanit hankkeille.

Esimerkiksi Lehto ja Puuilo ovat rakentaneet jo seitsemän myymälää ympäri Suomen. Pitkän yhteistyön turvain hankkeet käynnistyvät nopeasti ja toteutus on tehokasta. Lue lisää Puuilon referenssitarinasta!

”Hankkeemme ovat aina kulkeneet sovitussa aikataulussa. Yksikään hanke ei ole viivästynyt. Liiketila ei tuota ennen kuin ovet avautuvat ja on äärimmäisen tärkeää, että avajaiset saadaan pidettyä sovitusti.”

-Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä Lehdon liikerakentamisen ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!