Liikunta-areenat

Liikunta-areenat kuntoiluun ja huippu-urheiluun

Lehto toteuttaa liikunta-areenoita, joten käynnistät hankkeesi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Teemme monipuolisia ja helposti muuntautuvia liikuntapaikkoja, joissa voidaan huomioida useita valmiita vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, aina sisäpelikentistä jäähalliin ja monitoimitiloihin saakka. 

Nopea ja turvallinen Avaimet käteen -toimitus sisältää halutessanne myös kalusteet sekä valmiin pihan istutuksineen ja parkkipaikkoineen.

Lehdon liikunta-areenat huomioivat sekä kuntoilun että huippu-urheilunkin vaatimuksia.

Olemme rakentaneet useita liikuntahalleja eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.

Lehdon liikunta-areenan valinta kannattaa

Selkeä hinnoittelu

Tarjoamme yhden hinnan, joka sisältää kaikki kustannukset. Ei yllättäviä lisäkuluja.

Konsepti nopeuttaa starttia

Lehto hyödyntää suunnittelussa ja rakentamisessa vakiointia ja hyväksi havaittuja konsepteja. Tämä nopeuttaa hankkeesi aloitusta.

Tehokkuus laskee kustannuksia

Lehdon oman tehdastuotannon hyödyntäminen, konseptointi ja vakiointi tuotavat tehokuutta rakentamiseen ja laskevat myös kustannuksia.

Tilat muuntuvat eri käyttötarpeisiin

Liikunta-areenoiden tilaratkaisut voidaan suunnitella siten, että niissä voidaan harjoittaa monipuolisesti eri lajeja.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova suunnitteluratkaisuun perustuen eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Optimoitu ratkaisu tarpeisiisi

Toimitilat suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin ja niiden toteutuksessa hyödynnetään Lehdon aiemmin käyttämiä ja hyväksi havaitsemia rakenne- ja tilaratkaisuja. 

Oma arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

Luonnokset, esitykset ja visualisoinnit laaditaan vankalla ammattitaidolla ja nopeasti.

Insinööritoimisto Mäkeläinen on vaativien kohteiden rakennesuunnittelija, joka toteuttaa rakenneteknisen suunnittelun asiakaslähtöisesti ja laatutietoisesti.

Tutustu referensseihimme

Mallisto on mahdollisuus kunnille: Case Zemppi Areena, Kempele

Liikunta-areenoiden mallisto on mahdollisuus myös kunnille. Perinteisten rakennushankkeiden kilpailutuksen sijasta kunta voi hyödyntää myös toisenlaisia malleja, joilla saadaan tiloja käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Näin toimi esimerkiksi Kempeleen kunta. Kymmenien selvitysten, kilpailutusten, lautakuntakäsittelyiden sekä hallin rakennuttamisen ja vuosikymmenten ylläpidon sijaan – kunta päätyi hankkimaan yksityisten tahojen rakennuttaman ja vuokraaman liikunta-areenan kunnan käyttöön. Zemppi Areenassa käytetään nykyään palloiluhallia, kuntosalia ja keilahallia. Lisäksi areenalla järjestetään konsertteja sekä erilaisia tapahtumia ja sen yhteydestä löytyy myös hotelli.

Kempeleen kunnan vuokramenot ovat kasvaneet Zemppi Areenan myötä, mutta myös säästöjä on syntynyt. Kunnan ei tarvinnut käyttää omia henkilöresurssejaan hankkeeseen, rakentamisen osalta ei ollut budjetinylitysriskiä, kunnan kiinteistömassaa ei tarvinnut kasvattaa eikä sen vastuulle jäänyt tilojen vuokraus iltatoimijoille. Lisätuloja kunnalle on syntynyt lähes neljänkymmenen uuden työpaikan ja lähes kymmenen uuden yrityksen kautta.

Lue lisää Zempistä!

Kunnan palveluiden määrä on kasvanut merkittävästi Zemppi Areenan myötä. Palloiluhallin lisäksi saatiin kuntosali, keilailuhalli sekä konsertti- ja tapahtumahalli. Myös hotellia oli kaavailtu alueelle jo pitkään, joten sen saaminen osaksi kokonaisuutta oli hieno asia. Tällä mallilla kunta pystyy mukautumaan perinteisiä malleja paremmin tulevaisuuden tuomiin muutoksiin

Tutustu Äänekoski Areena Pankkariin

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Palveluverkostomme yltää kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisen lomakkeen avulla, jolloin liikunta-areenasi pääsee nopeasti liikkeelle!