Liikunta-areenat

Liikunta-areenat kuntoiluun ja huippu-urheiluun

Lehdon liikunta-areenojen malliston avulla käynnistät nopeasti ja kustannustehokkaasti hankkeesi. Monipuolisesta ja helposti muuntautuvasta mallistosta löytyy useita valmiita vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, aina sisäpelikentistä jäähalliin ja monitoimitiloihin saakka. Malliston pinta-alat vaihtelevat 1 500 – 3 770 m²välillä.

Nopea ja turvallinen Avaimet käteen -toimitus sisältää halutessanne myös kalusteet sekä valmiin pihan istutuksineen ja parkkipaikkoineen.

Lehdon arkkitehdit kehittivät liikunta-areenojen mallistonsa yhteistyössä Suomen menestyneimmän tennistähden, Jarkko Niemisen kanssa. Areenat huomioivat sekä kuntoilun että huippu-urheilunkin vaatimuksia.

Olemme rakentaneet useita liikuntahalleja eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.

Lehdon liikunta-areenan valinta kannattaa

Selkeä hinnoittelu

Lehdon areenamallisto on selkeästi hinnoiteltu. Valitse areena ja näet, mitä se maksaa.

Konsepti nopeuttaa starttia

Lehto hyödyntää suunnittelussa ja rakentamisessa vakiointia ja hyväksi havaittuja konsepteja. Tämä nopeuttaa hankkeesi aloitusta.

Tehokkuus laskee kustannuksia

Valmis mallisto, Lehdon oman tehdastuotannon hyödyntäminen, konseptointi ja vakiointi tuotavat tehokuutta rakentamiseen ja laskevat myös kustannuksia.

Tilat muuntuvat eri käyttötarpeisiin

Malliston tilaratkaisut on suunniteltu siten, että niissä voidaan harjoittaa monipuolisesti eri lajeja.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Mallisto on mahdollisuus kunnille: Case Zemppi Areena, Kempele

Liikunta-areenoiden mallisto on mahdollisuus myös kunnille. Perinteisten rakennushankkeiden kilpailutuksen sijasta kunta voi hyödyntää myös toisenlaisia malleja, joilla saadaan tiloja käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Näin toimi esimerkiksi Kempeleen kunta. Kymmenien selvitysten, kilpailutusten, lautakuntakäsittelyiden sekä hallin rakennuttamisen ja vuosikymmenten ylläpidon sijaan – kunta päätyi hankkimaan yksityisten tahojen rakennuttaman ja vuokraaman liikunta-areenan kunnan käyttöön. Zemppi Areenassa käytetään nykyään palloiluhallia, kuntosalia ja keilahallia. Lisäksi areenalla järjestetään konsertteja sekä erilaisia tapahtumia ja sen yhteydestä löytyy myös hotelli.

Kempeleen kunnan vuokramenot ovat kasvaneet Zemppi Areenan myötä, mutta myös säästöjä on syntynyt. Kunnan ei tarvinnut käyttää omia henkilöresurssejaan hankkeeseen, rakentamisen osalta ei ollut budjetinylitysriskiä, kunnan kiinteistömassaa ei tarvinnut kasvattaa eikä sen vastuulle jäänyt tilojen vuokraus iltatoimijoille. Lisätuloja kunnalle on syntynyt lähes neljänkymmenen uuden työpaikan ja lähes kymmenen uuden yrityksen kautta.

Kunnan palveluiden määrä on kasvanut merkittävästi Zemppi Areenan myötä. Palloiluhallin lisäksi saatiin kuntosali, keilailuhalli sekä konsertti- ja tapahtumahalli. Myös hotellia oli kaavailtu alueelle jo pitkään, joten sen saaminen osaksi kokonaisuutta oli hieno asia. Tällä mallilla kunta pystyy mukautumaan perinteisiä malleja paremmin tulevaisuuden tuomiin muutoksiin

Miia Marjanen, Kempeleen kunnan elinkeinojohtaja

Tutustu vielä Zemppi Areenan referenssitarinaan

Kirittäjä-palvelusta vauhtia liikunta-areenaan

Lehdon Kirittäjä-palvelusta saat vauhtia myös liikunta-areenasi suunnitteluvaiheeseen. Lean-menetelmään perustuvan palvelun avulla lupaamme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen tilastasi – viidessä työpäivässä ja maksutta.

Uudessa menetelmässä jopa kymmenistä rakentamisen ammattilaisista koostuva projektitiimi tuodaan viideksi päiväksi yhteen suunnittelemaan asiakkaan tarvitsema liikuntatila. Viiden päivän työn lopputuloksena syntyy kiinteähintainen tarjous– kun perinteisin menetelmin siihen kuluu viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia – mikä taas on omiaan lisäämään suunnittelun kustannuksia. Kirittäjä-viikon suunnitelma ottaa kantaa kaikkiin oleellisiin näkökulmiin, kuten arkkitehtuuriin, maanrakennukseen, rakenteisiin ja talotekniikkaan.

”Kirittäjän avulla asiakas saa maksutta kiinteähintaisen ratkaisuehdotuksen tilastaan – viidessä työpäivässä. Venyvät suunnitteluprosessit ovat omiaan nostamaan tilojen hintaa, ja tästä haluamme päästä eroon. Olemme muuttaneet täysin tapaamme toimia ja tuomme toimitilojen suunnitteluun ainutlaatuisen paketin nopeutta, osaamista ja ketterää tekemistä.”

Jukka Pekonen, myyntijohtaja, Toimitilat-palvelualue

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Palveluverkostomme yltää kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisen lomakkeen avulla tai täytä yhteydenottolomake Kirittäjä-sivuilla, jolloin liikunta-areenasi pääsee nopeasti liikkeelle!