Logistiikka ja varastokeskukset

Logistiikka- ja varastotilojen vahvaa osaamista

Olemme kokeneita varasto- ja logistiikkatilojen rakentajia ja siksi ymmärrämme myös tilojen toiminnallisia tarpeita. Hyvässä vuoropuhelussa asiakkaan kanssa kuuntelemme asiakkaan tavoitteet ja tuomme lisäarvoa kokemusvuosiemme varrelta. Näin saamme aikaan visuaalisesti, toiminnallisesti ja rakennusteknisesti hyvän kokonaisuuden. Kehittämisemme keskiössä on aina myös kohtuuhintaisuus.

Pystymme käynnistämään hankkeet nopeasti mm. vakioidun Kirittäjä-suunnittelumallin avulla, jonka lisäksi hyödynnämme rakentamisessa Lehdon kotimaisten tehtaiden esivalmistusta.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä ja maksutta kiinteähintaisen tarjouksen logistiikka- ja varastokeskuksesta!

Logistiikka- ja varastokeskus, joka vastaa tavoitteisiin

Nopeasti liikkeelle

Meillä tiimi käynnistyy nopeasti. Kirittäjä-palvelun avulla saat kiinteähintaisen tarjouksen logistiikka- ja varastotilasta – viidessä päivässä ja maksutta.

Tehokasta rakentamista

Hyödynnämme rakentamisessa kotimaisten tehtaidemme tuotantoa. Esimerkiksi kattoelementtien avulla saamme nopeasti rakennuksen sään suojaan samalla kun työmaavaihe tehostuu.

Liiketoimintasi tarpeet edellä

Sinun ja liiketoimintasi vaatimukset ratkaisevat. Huomioimme kaikki oleelliset seikat aina tilaratkauista toimivaan sisä- ja ulkoliikenteeseen sekä toimiviin hyllyväleihin saakka.

Vaivaton projekti

Teet kanssamme yhden, selkeän sopimuksen. Tämä helpottaa rooliasi, ja me kannamme vastuun.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Kirittäjän avulla nopeasti liikkeelle

Suositun Kirittäjä-palvelumme avulla pääset nopeasti liikkeelle ja alkuun varasto- ja logistiikkatilojesi osalta. Lean-menetelmään perustuvan palvelun avulla lupaamme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen viidessä työpäivässä ja maksutta.

Kirittäjä mullistaa toimitilarakennusten suunnittelua. Perinteisin menetelmin siihen kuluu viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia – mikä taas on omiaan lisäämään suunnittelun kustannuksia. Kirittäjä-menetelmässä jopa kymmenistä rakentamisen ammattilaisista koostuva projektitiimi tuodaan viideksi päiväksi yhteen suunnittelemaan asiakkaan tarvitsema tila. Aika käytetään tehokkaasti keskittymällä vain yhden asiakkaan tapaukseen eikä aikaa haaskata tiedon siirtelyyn sähköposteissa.

Viiden päivän työn lopputuloksena syntyy kiinteähintainen tarjous. Suunnitelma ottaa kantaa kaikkiin oleellisiin näkökulmiin, kuten arkkitehtuuriin, maanrakennukseen, rakenteisiin ja talotekniikkaan.

Kirittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä ja maksutta kiinteähintaisen tarjouksen logistiikka- ja varastokeskuksesta!

Suunnittelun ja toteutuksen keskittäminen kannattaa

Lehdon talousohjatun rakentamisen innovaatiossa integroidaan suunnittelu ja toteutus. Tämä on perinteisimpiä malleja modernimpi tapa rakentaa, josta koituu selkeitä hyötyjä asiakkaillemme.

Kun suunnittelu ja toteutus ohjataan yksien käsien kautta – on helpompi hallita sekä budjettia että aikataulua. Perinteisesti toimialalla suunnitelmat tehdään erillään lopullisesta toteutuksesta, mikä usein venyttää aikatauluja ja lisää kustannuksia.

Lehdolla uskotaan, että rakentamisen kustannuksista jopa 80% määräytyy jo suunnitteluvaiheessa. Siitä syystä haluamme kantaa vastuun hankkeistamme alusta loppuun saakka.

”Neuvottelin kuukausia tuloksetta rakennusliikkeiden kanssa 6 400 m² logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Hanke mahdollistui vasta, kun Lehto esitti ylivoimaisen ja edullisen ratkaisun hankkeen toteuttamiseksi – jo heti ensimmäisessä neuvottelussa. Budjetissa pysyttiin ja tilat valmistuivat sovitussa aikataulussa.”

– Aarno Törmälä, HUB logistics Oy.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Palveluverkostomme yltää kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisen lomakkeen avulla. Palaamme asiaan nopeasti.