Search
Close this search box.

Logistiikka ja varastokeskukset

Logistiikka- ja varastotilojen vahvaa osaamista

Olemme kokeneita varasto- ja logistiikkatilojen rakentajia ja siksi ymmärrämme myös tilojen toiminnallisia tarpeita. Hyvässä vuoropuhelussa asiakkaan kanssa kuuntelemme asiakkaan tavoitteet ja tuomme lisäarvoa kokemusvuosiemme varrelta. Näin saamme aikaan visuaalisesti, toiminnallisesti ja rakennusteknisesti hyvän kokonaisuuden. Kehittämisemme keskiössä on aina myös kohtuuhintaisuus.

Noin 63 000 neliön kokoinen DSV:n logistiikkakeskus luovutettiin nollavirheluovutuksena

Logistiikka- ja varastokeskus, joka vastaa tavoitteisiin

Vaivaton projekti

Teet kanssamme yhden, selkeän sopimuksen. Tämä helpottaa rooliasi, ja me kannamme vastuun.

Tehokasta rakentamista

Hyödynnämme rakentamisessa kotimaisten tehtaidemme tuotantoa. Esimerkiksi kattoelementtien avulla saamme nopeasti rakennuksen sään suojaan samalla kun työmaavaihe tehostuu.

Liiketoimintasi tarpeet edellä

Sinun ja liiketoimintasi vaatimukset ratkaisevat. Huomioimme kaikki oleelliset seikat aina tilaratkauista toimivaan sisä- ja ulkoliikenteeseen sekä toimiviin hyllyväleihin saakka.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova perustuen suunnitteluratkaisuun eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Optimoitu ratkaisu tarpeisiisi

Toimitilat suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin ja niiden toteutuksessa hyödynnetään Lehdon aiemmin käyttämiä ja hyväksi havaitsemia rakenne- ja tilaratkaisuja. 

Oma arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

Luonnokset, esitykset ja visualisoinnit laaditaan vankalla ammattitaidolla ja nopeasti.

Insinööritoimisto Mäkeläinen on vaativien kohteiden rakennesuunnittelija, joka toteuttaa rakenneteknisen suunnittelun asiakaslähtöisesti ja laatutietoisesti.

Tutustu referensseihimme

Suunnittelun ja toteutuksen keskittäminen kannattaa

Lehdon talousohjatun rakentamisen innovaatiossa integroidaan suunnittelu ja toteutus. Tämä on perinteisimpiä malleja modernimpi tapa rakentaa, josta koituu selkeitä hyötyjä asiakkaillemme.

Kun suunnittelu ja toteutus ohjataan yksien käsien kautta – on helpompi hallita sekä budjettia että aikataulua. Perinteisesti toimialalla suunnitelmat tehdään erillään lopullisesta toteutuksesta, mikä usein venyttää aikatauluja ja lisää kustannuksia.

Lehdolla uskotaan, että rakentamisen kustannuksista jopa 80% määräytyy jo suunnitteluvaiheessa. Siitä syystä haluamme kantaa vastuun hankkeistamme alusta loppuun saakka.

”Neuvottelin kuukausia tuloksetta rakennusliikkeiden kanssa 6 400 m² logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Hanke mahdollistui vasta, kun Lehto esitti ylivoimaisen ja edullisen ratkaisun hankkeen toteuttamiseksi – jo heti ensimmäisessä neuvottelussa. Budjetissa pysyttiin ja tilat valmistuivat sovitussa aikataulussa.”

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Palveluverkostomme yltää kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisen lomakkeen avulla. Palaamme asiaan nopeasti.