Teolliset tuotantotilat

Tavoitteena tehokkaat tuotantotilat

Ymmärrämme teollisen tuotannon tehokkuus- ja logistiikkavaatimuksia. Siksi suunnittelemme tilaratkaisut aina asiakkaan tuotannon tarpeiden pohjalta. Konseptimme avulla rakennamme tehokkaasti ja taloudellisesti – tuotantosi ehdoilla. Näin saat tilat tuottamaan kassavirtaa mahdollisimman pian.

Tuotantotiloissa huomioimme tuotantotapasi ja sen vaatimukset. Sellaisia ovat esimerkiksi logistiikan suunnittelu, riittävän kantavat lattiat, oikeanlainen valaistus, pölynpoiston toimivuus ja hyvä ilmanvaihto. Lisäksi huomioimme esimerkiksi pohjaratkaisun, joka sopii sille suunniteltuun tarkoitukseen (esim. tehtaan sisäinen liikenne) ja tiiviit lattiapinnat, joita on helppo pitää puhtaana. Tyypillisesti tuotantotiloissa on tärkeää suunnitella myös melutason raja-arvoissa pitävä akustiikka.

”Olemme olleet Lehtoon erittäin tyytyväisiä. Lehto on pysynyt sovitussa aikataulussa, yhteistyö rakennusprojektin eri vaiheissa on ollut toimivaa, rakentamisen laatu on ollut sopimuksen mukaista ja lisätyöt on hoidettu asianmukaisesti.”
- Pekka Tuovinen, saharyhmän johtaja, Pölkky Oy

Tuotantotilojen rakentamisessa tärkeitä ovat

Tuotannon tarpeet

Tuotanto tehostuu kun tilat palvelevat tekemistä

Kustannustehokkuus

Rakennamme fiksusti ja kustannustehokkaasti aina suunnittelusta lähtien.

Nopeus

Ainutlaatuinen konseptimme mahdollistaa rakentamisen verrattain nopeasti.

Vaivattomuus

Yksi sopimus suunnittelusta toteutukseen varmistaa vaivattoman projektin.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Kirittäjällä nopeasti käyntiin

Suositun Kirittäjä-palvelumme avulla pääset nopeasti liikkeelle ja alkuun tuotantotilasi projektin osalta. Lean-menetelmään perustuvan palvelun avulla lupaamme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen viidessä työpäivässä ja maksutta.

Kirittäjä mullistaa toimitilarakennusten suunnittelua. Perinteisin menetelmin siihen kuluu viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia – mikä taas on omiaan lisäämään suunnittelun kustannuksia. Kirittäjä-menetelmässä jopa kymmenistä rakentamisen ammattilaisista koostuva projektitiimi tuodaan viideksi päiväksi yhteen suunnittelemaan asiakkaan tarvitsema tila. Aika käytetään tehokkaasti keskittymällä vain yhden asiakkaan tapaukseen eikä aikaa haaskata tiedon siirtelyyn sähköposteissa.

Viiden päivän työn lopputuloksena syntyy kiinteähintainen tarjous. Suunnitelma ottaa kantaa kaikkiin oleellisiin näkökulmiin, kuten arkkitehtuuriin, maanrakennukseen, rakenteisiin ja talotekniikkaan.

Rakennetaan yhdessä menestyvä toimitila

Otamme kokonaisvastuun rakentamishankkeestasi

Yhteistyö kanssamme on helppoa – saat yhdellä sopimuksella kaiken, mitä rakennushanketta varten tarvitset. Teet vain yhden sopimuksen, jolla saat tarvitsemasi tuotantotilat kiinteään hintaan ja sovittuna muuttopäivänä.

Ensiksi tarvitsemme tiedon siitä budjetista ja tilan tarpeesta. Tämän tiedon saatuamme kartoitamme tilanteesi tarkemmin, jonka perusteella yksityiskohtaisemmat suunnitelmat muodostuvat.

Jatkamme yhteistyötä aktiivisesti myös 2 vuoden takuuajan aikana, jolloin tuotantotilat ovat jatkuvassa etäseurannassamme. Sen perusteella näemme, miten tuotantotilojen talotekniikka toimii, jolloin sitä voidaan optimoida mahdollisimman taloudellisesti toimivaksi myös tulevaisuutta ajatellen.

”Valintaamme vaikutti suuresti, että Lehto otti kokonaisvastuun rakentamishankkeesta. Näin saimme itse keskittyä omaan liiketoimintaamme. Lehdon toiminta oli joustavaa ja tilamme valmistuivat tarkasti ajallaan. Sovittu hinta piti loppuun asti, eikä yllättäviä lisäkuluja tullut.”

– Rauno Vennola, Terra-Team Oy

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Verkostomme palvelee ympäri Suomen. Ohjaamme paikkakuntasi mukaan sinut lähimmän asiantuntijamme postiin. Otamme pian yhteyttä!