Search
Close this search box.

Teolliset tuotantotilat

Tavoitteena tehokkaat tuotantotilat

Ymmärrämme teollisen tuotannon tehokkuus- ja logistiikkavaatimuksia. Siksi suunnittelemme tilaratkaisut aina asiakkaan tuotannon tarpeiden pohjalta. Konseptimme avulla rakennamme tehokkaasti ja taloudellisesti – tuotantosi ehdoilla. Näin saat tilat tuottamaan kassavirtaa mahdollisimman pian.

Tuotantotiloissa huomioimme tuotantotapasi ja sen vaatimukset. Sellaisia ovat esimerkiksi logistiikan suunnittelu, riittävän kantavat lattiat, oikeanlainen valaistus, pölynpoiston toimivuus ja hyvä ilmanvaihto. Lisäksi huomioimme esimerkiksi pohjaratkaisun, joka sopii sille suunniteltuun tarkoitukseen (esim. tehtaan sisäinen liikenne) ja tiiviit lattiapinnat, joita on helppo pitää puhtaana. Tyypillisesti tuotantotiloissa on tärkeää suunnitella myös melutason raja-arvoissa pitävä akustiikka.

”Olemme olleet Lehtoon erittäin tyytyväisiä. Lehto on pysynyt sovitussa aikataulussa, yhteistyö rakennusprojektin eri vaiheissa on ollut toimivaa, rakentamisen laatu on ollut sopimuksen mukaista ja lisätyöt on hoidettu asianmukaisesti.”
- Pekka Tuovinen, saharyhmän johtaja, Pölkky Oy

Tuotantotilojen rakentamisessa tärkeitä ovat

Tuotannon tarpeet

Tuotanto tehostuu kun tilat palvelevat tekemistä

Kustannustehokkuus

Rakennamme fiksusti ja kustannustehokkaasti aina suunnittelusta lähtien.

Nopeus

Ainutlaatuinen konseptimme mahdollistaa rakentamisen verrattain nopeasti.

Vaivattomuus

Yksi sopimus suunnittelusta toteutukseen varmistaa vaivattoman projektin.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova suunnitteluratkaisuun perustuen eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Optimoitu ratkaisu tarpeisiisi

Toimitilat suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin ja niiden toteutuksessa hyödynnetään Lehdon aiemmin käyttämiä ja hyväksi havaitsemia rakenne- ja tilaratkaisuja. 

Oma arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

Luonnokset, esitykset ja visualisoinnit laaditaan vankalla ammattitaidolla ja nopeasti.

Insinööritoimisto Mäkeläinen on vaativien kohteiden rakennesuunnittelija, joka toteuttaa rakenneteknisen suunnittelun asiakaslähtöisesti ja laatutietoisesti.

Tutustu referensseihimme

Otamme kokonaisvastuun rakentamishankkeestasi

Yhteistyö kanssamme on helppoa – saat yhdellä sopimuksella kaiken, mitä rakennushanketta varten tarvitset. Teet vain yhden sopimuksen, jolla saat tarvitsemasi tuotantotilat sovittuun hintaan ja sovittuna muuttopäivänä.

Ensiksi tarvitsemme tiedon siitä budjetista ja tilan tarpeesta. Tämän tiedon saatuamme kartoitamme tilanteesi tarkemmin, jonka perusteella yksityiskohtaisemmat suunnitelmat muodostuvat.

”Ammattiosaamista on ollut hurmaavaa seurata. Laitos valmistui aivan päivälleen sovitun aikataulun mukaisesti. Puhumattakaan siitä, että koko prosessi meni todella hienosti”

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Verkostomme palvelee ympäri Suomen. Ohjaamme paikkakuntasi mukaan sinut lähimmän asiantuntijamme postiin. Otamme pian yhteyttä!