Yritystilat

Toimivat, tyylikkäät ja muunneltavat tilat yritykselle

Yrityksen toimitilat ovat näkyvä osa yrityksen ilmettä ja brändiä. Toimivat tilaratkaisut ja viihtyisä työympäristö luovat erinomaisen pohjan asiakaskokemukselle, tehokkaalle työskentelylle ja työssä viihtymiselle! Lehdon valmiit ja helposti muunneltavat mallistot helpottavat valintaasi.

Piimega sai uudet toimistotilat, joissa otettiin huomioon äänieristys

Lehdon yritys- ja toimistotilat

Viihtyvyys

Tilojen viihtyvyys rakentaa sekä myönteisiä asiakaskokemuksia että työhyvinvointia. Viihtyvyyteen vaikuttavat paitsi tilaratkaisut, myös akustiikka, ilmavaihto ja valaistus.

Muunneltavuus

Tilojen muokattavuus auttaa silloin kun liiketoiminnan tarpeet muuttuvat nopeasti.

Asiantuntijuus

Pitkä kokemus erilaisista toimisto- ja yritystiloista tulee osaksi myös sinun hankettasi.

Kustannustehokkuus

Pidämme hankkeen kulut kurissa.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova perustuen suunnitteluratkaisuun eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Muunneltavuus tuo tehoa tilankäyttöön

Toimistotilojen muunneltavuus ja monikäyttöisyys ovat yhä useamman asiakkaamme toivelistalla. Asiakastarpeiden tarkan selvityksen jälkeen arkkitehdin on helppo huomioida jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan toiveet ja tilojen vaatimukset.

Toimivat ja viihtyisät, yrityksen toimintaa ja brändiä tukevat toimitilat suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Ratkaisumme ovat järkeviä ja yrityksenne liiketoimintaa palvelevia.

Toteutamme yritystilat yrityksenne ilmeen mukaisesti. Olemme toteuttaneet monelle toimijalle useita saman konseptin liiketiloja ympäri Suomen.  Hyvä äänieristys, tehokas ilmanvaihto ja tyylikäs sisustus luovat mukavat ja tehokkaat puitteet neuvotteluille.

DSV:n logistiikkakeskus luovutettiin nollavirheluovutuksena. Lue lisää kohteesta, jonne rakennettiin myös näyttävä DSV:n Suomen pääkonttori.

Mallistosta tiloja erilaisiin tarpeisiin

Lehto Toimitilojen valmiista mallistosta löydät valmiit ratkaisut helposti ja nopeasti. Yritystiloihin on saatavissa myös erilaiset toimitussisällöt – perustoimitussisältö tai laajempi ”Avaimet käteen” -toimitussisältö.

Perustoimitussisällön valittuaan tilaaja vastaa tontin valmistelusta ja huolehtii kunnallistekniikan tuomisesta rakennukseen, kaivuutöistä perustasoon asti sekä pihan rakennekerroksesta ja pintarakenteista.

Laajassa toimitussisällössä Lehto hoitaa myös kaikki perustoimitussisällössä luetellut työvaiheet. Tilaajalle jää ainoastaan tontin liittymien ja mahdollisen valvojan hankinta rakennuksen osalta. Pyydä tarjous ”Avaimet käteen”-toimituksesta – takaamme, että tulet yllättymään edullisesta hinnastamme!

”Meille on tärkeää, että meillä on toimitilat, joissa henkilöstö viihtyy. Listasimme Lehdon kanssa meille tärkeät asiat, ja niitä oli hyvä akustiikka ja äänieristys, valaistusasiat, hyvä ilmanvaihto ja jäähdytys ja sisätilojen muokattavuus. Lopputulos on oikein hieno ja me ollaan tyytyväisiä.”

Vesa-Pekka Palokangas, toimitusjohtaja, Piimega

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Asiantuntija-verkostomme palvelee sinua ympäri Suomen. Yhteydenottosi perusteella ohjaamme sinut lähimmän asiantuntijamme juttusille. Otamme yhteyttä nopeasti!

Tutustu referenssitarinoihin toimisto- ja liiketiloista