Olemme tehneet putkiremontin yli 5000 asuntoon

TST-putkiremontti lyhyesti

TST-putkiremontti tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua putkiremonttia. Tiesitkö, että jopa 80 % remonttikustannuksista määräytyy jo suunnitteluvaiheessa? Integroimalla talousohjatun suunnittelun ja toteutuksen varmistamme niiden yhteensopivuuden ja saavutamme tilaajalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

  • Miksi?

    TST-putkiremontti on tilaajalle helpoin ja turvallisin ratkaisu! Lehto toimii taloyhtiön ainoana sopimuskumppanina ja vastaa koko putkiremontin onnistumisesta. Kokonais-kustannukset saadaan jopa 20—30 % edullisemmiksi ja aikasäästö voi olla jopa 1—2 vuotta!

  • Miten?

    Suunnitelmat saadaan toteuttamiskelpoisiksi ja kustannustehokkaiksi heti alusta alkaen, koska Lehto vastaa jo remontin suunnitteluvaiheesta – aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Omalla tehtaalla esivalmistetut komponentit nopeuttavat remontin läpimenoa ja varmistavat laadun.

  • Kenelle?

    TST-putkiremontti palvelee hyvin tilaajaa, joka arvostaa putkiremontin helppoutta, selkeyttä ja edullisia kokonaiskustannuksia. Huoneistojen määrällä tai rakentamisvuodella ei ole merkitystä. Kiinteä hinta helpottaa rahoituksen järjestämistä.

TST-urakassa putkiremontin hinta on jopa 30% edullisempi.

Putkiremontti −30%

Lehdon talousohjattu malli nyt myös putkiremonteissa - tiedä lopullinen hinta jo alkuvaiheessa! Putkiremontti jopa 30% edullisemmin - TUPLATAKUULLA

Lue esitteemme

Referenssit

Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista korjausrakentamisen projekteista. Toteutamme kaikki kohteet aina asiakkaan toiveita ja asumisrauhaa kunnioittaen – tiukkojen korjausrakentamismääräysten mukaisesti. TST-putkiremontti sopii niin pieniin kuin suuriinkin taloyhtiöihin!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jukka Viljanen
TST-hankepäällikkö
p. 040 754 0149

Jaakko Pelkonen
Kehityspäällikkö
p. 050 358 4494

Ari Saartoala
Toimitusjohtaja
p. 050 358 4494

Selkeitä hyötyjä TST-putkiremontin tilaajalle

Omistusasunto on useimmille suomalaisille elämän suurin investointi. Rahaa säästyy, kun remonttitarpeita ennakoidaan jo hyvissä ajoin. Putkiremonttia voi rahoittaa myös myymällä meille käyttämätöntä rakennusoikeutta; rakennamme lisäkerroksia, ullakkoasuntoja ja uusia kerrostaloja. Lehdon TST-putkiremontti on taloyhtiölle monella tapaa ihanteellinen ratkaisu!

Nopea

Mahdollistaa nopean aloituksen ja toteutuksen – sekä tarkan muuttopäivän!

Edullinen

Kustannussäästöä tilaajalle jopa 20—30 %!

Helppo

Yksi kokonaisvastuullinen sopimuskumppani ja oma projektipäällikkö!

Joustava

Urakan sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti.

Lisätyöt 0€

Ei yllättäviä lisäkuluja – urakoitsija vastaa suunnitelmien toteutettavuudesta!

Tuplatakuu

Korkea laatu ja tutkitusti tyytyväiset asiakkaat!

45 asunnon kohde

TST-säästöt n. 180 000 €

200 asunnon kohde

TST-säästöt n. 500 000 €

64 asunnon kohde

TST-säästöt n. 400 000 €

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteista.

Olemme tehneet putkiremontin yli 5000 asuntoon.