Search
Close this search box.

Tule uudistamaan rakentamista!

Työnjohtajana Lehdolla

Liity sinäkin työnjohtajana Lehdon edellärakentajien tiimiin! Meillä uudistetaan rakentamista ja tehdään ketterästi, hyvällä fiiliksellä ja ilman turhaa byrokratiaa monipuolisia projekteja ja kohteita ympäri Suomen. Projektien työnjohtajana lukeudut ketjumme avainpelaajiin ja pidämme hyvää huolta sekä ammattitaidostasi että urapolustasi.

Tutustu työnjohtajan päivään Lehdolla

Uratarinat

Lehdon uudistaa rakentamista – tule sinäkin edellärakentajaksi!

Lehto toimii kahdella alueella: asuntojen ja toimitilojen rakentajana. Lisäksi toteutamme putkiremontteja pääkaupunkiseudulla. Voit hakeutua työnjohtajaksi mille tahansa alueelle ja rakentaa itsellesi kiinnostavia urapolkuja yhtiön sisällä.

Lehto avaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia: rakennamme kerrostaloja sekä puusta että betonista kotimaisiin kasvukeskuksiin. Lisäksi teemme menestyviä toimitiloja aina myymälöistä varasto- ja logistiikkatiloihin. Lehdon työnjohtajana voit mainiosti askeltaa mutkattomia urapolkuja myös asuntotuotannon ja toimitilatuotannon välillä. Lehto uudistaa rakentamista hyödyntämällä esimerkiksi työmaita nopeuttavia tehdastuotteita. Lehdolla on omat, kotimaiset tehtaat Oulaisissa, Hartolassa, Iissä ja Luohualla. Työmaiden läpimenoaikaa nopeuttavat esimerkiksi kylpyhuone-keittiö-moduulit tai kokonaiset puukerrostalo-huoneistot, jotka asennetaan työmailla. Tehdastuotannossa ja modulaarisuudessa Lehto on aikaansa edellä. Siksi kutsumme itseämme edellärakentajiksi.

Vastaava työnjohtaja Jonne Tokola kertoo, miten tehdastuotteita hyödynnetään työmailla

Katso, miten puukerrostalot rakentuvat Lehdon omalla Hartolan-tehtaalla

Esimiehiä valmennetaan – satsaamme tiedonkulkuun

Lehdolla halutaan vaalia hyvää ilmapiiriä ja fiilistä. Kenellepä se ei olisi tärkeä juttu. Esimiehiä valmennetaan Lehdon omissa koulutuksissa, joissa keskiössä on muun valmentava johtaminen. Tavoitteena on, että lehtolainen arki on osallistavaa, keskustelevaa ja sitä myötä myös ketterää ja kehityvää.

Satsaamme myös tiedonkulkuun infoamalla esimiehiä säännöllisesti esimieskirjeiden ja infojen avulla. Toivomme, että loppu viimein tämä auttaa kaikkia lehtolaisia sujuvuutena ja selkeytenä.

Lehto-päivä ja vuoden työmaiden palkitsemiset

Lehdolla työntekijöitä arvostetaan aidosti. Parhaiten tämä näkyy ihan tavallisessa arjessa, mutta myös vuoden kohokohdissa. Meillä järjestetään vuosittain viihteellinen iltapäivä koko henkilöstölle Lehto-päivän merkeissä, jolloin palkitaan vuoden edellärakentajat. Lisäksi palkitsemme vuosittain vuoden parhaat työmaat.

Etuja lehtolaisille

Kannustava tulospalkkaus

Joustot tehtävän mukaan

Kehittymismahdollisuudet

Nopea pääsy työterveyteen (app)

Puhelin- ja lounasetu

Liikunta- ja kulttuurietu

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Sopimisen kulttuuri

Matala hierarkia

Vähäinen byrokratia

Kattava perehdytysohjelma

Edelläkävijöiden kulttuuri

Fiilis Lehdolla

Lehdolla toimii hyvin muun muassa esimiestyö ja tutkimuksen mukaan meillä on maltillisesti byrokratiaa ja turhauttavia paperihommia. Lisäksi lehtolaiset pitävät omaa työtään mielekkäänä, koska omaa työuraa voi rakentaa yhtiössä monella tavalla ja oma työpanos nähtiin tärkeänä yhtiölle. Lue tarkemmin, mitä tuorein henkilöstötutkimus kertoo Lehdon ilmapiiristä.

Kiinnostaako koulutus ja kehittyminen?

Lehdolla satsataan koulutukseen ja kehittymiseen. Muotoile omaa urapolkuasi sopivilla täydennyksillä.

Tutustu Lehdon rakentamiin kohteisiin:

Referenssit
Lehto Tetris
Pelaa & osallistu arvontaan
Pelaa peliä

Testaa, oletko #edellärakentaja?

Tiesitkö, että Lehdon rakentamisessa hyödynnetään mm. modulaarisuutta ja toistuvia, hyviä ratkaisuja. Se on osa edellärakentamisen kokonaisuutta. Kokeile, miten menestyt tässä modulaarisessa pelissä!

Aloita peli

Kuinka peli toimii?

Liikuta palikoita vaakarivillä nuolinäppäimillä rakentaaksesi yhtenäisiä rivejä. Valmiit rivit poistuvat ruudusta.

Peli loppuu, kun ruutu on kasattu palikoita täyteen tai kunnes kaikki tasot on läpäisty.

Seuraava
Taso

1

Pisteet

0

Pisteet

0

Peli päättyi

Katso työpaikat

Voita palkintoja kuukausiarvonnassa

Arvomme kuukausittain palkintoja yhteystietonsa jättäneiden kesken

Osallistu arvontaan