Takaisin uutisarkistoon

Uudisasuntokauppa käy kuumana Pohjois-Suomessa. Lehto Groupilla työn alla yli 650 asuntoa Oulussa ja Rovaniemellä.

Pohjois-Suomen alueella uudisasuntokauppa näyttää vahvoja piristymisen merkkejä. Lehto Groupilla on käynnissä useampia asuntotyömaita alueella.

Oulun Linnanmaalle rakenteilla olevista syksyllä 2017 valmistuvista 160 asunnoista kaikki on jo myyty. Tällä hetkellä rakenteilla olevien asuntojen lisäksi Linnanmaalta luovutettiin ensimmäiset 41 asuntoa asiakkaille toukokuussa 2017.

Oulun Toppilansalmen Karveli-kortteliin Lehto Group rakentaa yhteensä 281 asuntoa neljään eri asunto osakeyhtiöön. Kaikista Korttelin asunnoista yli 60 % on jo myyty tai varattu. Toppilansalmen työmaa on juuri aloitettu ja asunnot valmistuvat pääosin vuoden 2018 aikana.

Rovaniemen ydinkeskustan 10-kortteliin rakennetaan juuri alkaneessa ensimmäisessä vaiheessa 152 asuntoa, jotka valmistuvat alkuvuodesta 2019. Nyt rakennettavan ensimmäisen vaiheen asunnoista suurin osa on varattu. Yhteensä koko kortteliin tullaan rakentamaan 239 asuntoa. Lisäksi Lapin yliopiston lähellä on rakenteilla 64 asuntoa, jotka valmistuvat syyslukukaudelle 2018. Näistä 64 asunnosta kaikki on jo varattu.

”Pohjois-Suomessa asunnot ovat käyneet ennakoitua paremmin kaupaksi viime aikoina. Erityisesti kohtuuhintaisille laatuasunnoille näyttää olevan vahva kysyntä. Tästä kertoo myös se, että olemme reilun viikon aikana saaneet Oulussa ja Rovaniemellä varaukset yli 130 asuntoon. Lisäksi varaajista suurin osa on kuluttaja-asiakkaita, mikä viestii asuntomarkkinoiden piristymisestä myös täällä Pohjois-Suomessa. Näyttää siltä, että asuntomarkkinoiden lämpö on levinnyt etelästä aina Ouluun ja Rovaniemelle saakka”, kertoo Lehto Groupin Pohjois-Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava hankejohtaja Eljas Kauppila.

Lisätietoja:

Lehto Group Oyj
Eljas Kauppila
Hankejohtaja / Lehto Asunnot
eljas.kauppila@lehto.fi
044 552 1200