Vahvaa kasvua.
Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni.

Ainutlaatuista asiakashyötyä

Talousohjatulla rakentamisella tuotetaan lisäarvoa asiakkaalle kustannusohjatulla suunnittelulla ja siihen integroidulla tehokkaalla toteutuksella. Talousohjatun rakentamisen keskiössä on aina asiakkaan tarpeet ja niihin vastaaminen.

Talousohjattu rakentaminen tuo asiakkaalle merkittäviä hyötyjä. Tehostamalla rakentamisen yleisiä käytäntöjä säästetään asiakkaan aikaa ja rahaa. 3D-suunnittelulla, moduloinnilla ja automatisoidulla omalla tehdastuotannolla saavutetaan kustannustehokas, täsmällinen tuotanto, vakio laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Yksi sopimus: asiakastarpeen perusteella suunnittelemme ja toteutamme hankkeen aina maatöistä loppusiivoukseen saakka – kaikki helposti yhdellä sopimuksella!

Kiinteä hinta: Tarjoamme kilpailukykyisen, tarkan ja kiinteän hinnan – ei yllättäviä lisäkuluja eikä piilokustannuksia.

Sovittu muuttopäivä: Rakentamisprojekti etenee ja valmistuu nopeasti, aina ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Sovittu sisältö ja laatu: Urakan laajuus ja toimitussisältö tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla. Kannamme kokonaisvastuun urakasta ja huolehdimme vastuista myös takuuaikana.

Talousohjattu rakentaminen joustaa asiakkaan tarpeiden ja eri kohteiden mukaan. Sovellamme konseptia kaikissa asiakaskohteissamme.

 

ympyra

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!