Tulevaisuuden rakentaminen – Lehto kulkee edellä

Rakentamisen kolme tärkeintä megatrendiä liittyy digitalisaatioon, teolliseen rakentamiseen sekä kestävään rakentamiseen. Lehto on edellä aikaansa ja rakentaa jo tällä hetkellä megatrendien mukaisesti. Hyödynnämme ketterästi digitaalisuutta, siirrämme työvaiheita työmailta tehtaille ja panostamme entistä ekologisempaan rakentamiseen.

Lehdon puukerrostalo vastaa rakentamisen megatrendeihin: se on ekologinen ja rakentuu tehtaalla asennusvaiheeseen asti.

Teollinen rakentaminen

Lehto muuttaa rakentamista ja sen tuottavuutta teollisen esivalmistuksensa voimalla. Siirrämme rakentamisen haastavia vaiheita työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin. Tehtailla rakennustyö tehostuu ja samalla varmistetaan tuotannon kuivaketju. Sarjatuotannon etu on laadun jatkuva paraneminen. Sarjoissa valmistaminen ei kuitenkaan tarkoita, etteikö asiakkaamme tekisi itselleen tärkeitä valintoja muun muassa sisustuksen osalta.

Teollisen esivalmistuksen avulla saavutamme aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistamme laadun alusta loppuun asti kestävän kuivaketjun avulla. Rakentaminen on laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista. Ekologisuutta lisää perinteiseen rakennustapaan verrattuna mm. tehtaiden tehokas materiaalien hyödyntäminen sekä hukan ja logistiikan tarpeen väheneminen.

Erilaisten tehdastuotteiden lisäksi valmistamme kokonaisia huoneistoelementtejä eli valmiita koteja asennettavaksi työmaille. Puukerrostalon konseptimme on pisimmälle tuotteistettu teollisen rakentamisen lopputuote. Lisäksi valmistamme mm. keittiö- ja pesuhuonemoduuleita, suurkattoelementtejä, talotekniikkakeskuksia, nousuelementtejä sekä kalusteita.

Rakentamisen työvaiheita siirtyy tulevaisuudessa yhä enemmän työmailta tehtaisiin. Lehto on kotimainen uranuurtaja teollisessa esivalmistuksessa ja meillä on mittavin, oma, kotimainen tehdaskapasiteetti.

Lue lisää tehtaistamme

Digitalisaatio tuo tehoa ja ekologisuutta

Lehdon kaikki hankkeet aloitetaan tätä nykyä tietomallipohjaisina. Tietomalleja hyödynnetään läpi koko rakennusprosessin, suunnittelusta rakentamiseen ja näin ollen reaaliaikainen tieto on hyödynnettävissä eri rooleissa toimivien kesken läpi koko projektin. Vuonna 2019 Lehdon kerrostalohanke sai kunniamaininnan tietomallikäytänteiden kehittämisestä Tekla BIM awards 2019 -kilpailussa. Ajattelemme, että digitalisaatio tukee myös kestävää rakentamista.

Lue lisää Lehdon digitaalisuudesta

Ota yhteyttä Lehtoon!

Lehto palvelee valtakunnallisesti ja meillä on yhteensä 14 toimipistettä ympäri Suomen. Pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.