Search
Close this search box.

Vastuullisuus

Tuotantotapamme tukee ekologista rakentamista

Lehto Groupin vastuullisuuden painopistealueita on kolme – vastuullinen rakentaminen, henkilöstön hyvinvointi ja liiketapojen vastuullisuus.

Lehdon vastuullisuusraportti

Lehto on sitoutunut BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelman kannattajaksi ja sitoutuvat laatimaan itselleen toimintaohjelman, jolla kehittää omasta toiminnastaan hiilineutraalia.

“Rakennusalalla on käsissään monenlaista ratkottavaa. Asiakkaamme, yhteiskunta ja ilmasto tarvitsevat ratkaisuja, jotka ovat sekä ekologisempia että toteutuskelpoisia.  Lehto edellärakentajana kehittää vähähiilisempiä rakentamisen ratkaisuja ja pyrkii vähentämään myös oman toimintansa ilmastovaikutuksia. Teollinen esivalmistus resurssitehokkaasti, modulaarisuuden hyödyntäminen, kiertotalouden edistäminen, puun käyttö raaka-aineena sekä betonirakentamisen innovatiiviset ratkaisut ovat tapoja, joilla me pyrimme omalta osaltamme vastaamaan ilmastohaasteisiin.”

1

Tavoitteenamme on rakentaa tehokkaasti energiaa säästäen

2

Tavoitteenamme on rakentaa resursseja säästäen

3

Tavoitteenamme on vähentää rakentamisesta syntyvää materiaalihukkaa

4

Tavoitteenamme on olla hyvä ja kaikille reilu työnantaja

Vastuullisuus arjessa

Sen lisäksi, että tuotantotapamme vähentää ylimääräisiä kuljetuksia työmaalle ja painottuu tulevaisuudessa entistä enemmän puurakentamisen puolelle, olemme nostaneet esiin pieniä vastuullisuustarinoitamme arjen keskeltä.

Lehto Asunnoille 100 tapaturmatonta päivää

Koko Lehto Asunnot-palvelualueella työskentelevät saavuttivat 100 tapaturmatonta päivää 22.3.2021.

Liike - Lehto Group

Kilometrikisassa poljettiin isoja lukuja

Lehto on joka kesä osallistunut leikkimieliseen Kilometrikisaan, jossa yritykset joukkueena keräävät kilometrejä. Lehdon joukkue polki huikeat 17 688 kilometriä, joka säästi bensaa 1 238 litraa ja säästi hiilidioksidia 3 095 kg.

Mainoslakanat hyötykäyttöön

Lehto hyödynsi roskiin menossa olevia työmaan mainoslakanoita ja teetti niistä Globe Hopen avulla ensiapulaukkuja.

Bredikselle LEED Gold

Lehdon rakentama Bredis Retail Park -laajennusosa sai vuonna 2021 LEEDin Gold-tason sertifikaatin.

Jäsenyys Green Building Council:ssa

Haluamme yhdistää fiksun rakentamisen, digitaalisuuden ja kestävän rakentamisen. Tällä hetkellä keskitymme kehittämisessä muun muassa puurakentamisen ratkaisuihin, joissa hyödynnämme perinteistä rakentamista ekologisempaa tehdastuotantoa.

GBC ja sen verkostot toimivat kestävän kehityksen toimintamallien suunnannäyttäjänä ja ovat tärkeässä roolissa alan regulaatioiden ja niiden yhteisen käyttöönoton toimeenpanijana sekä kehittäjänä.