Huippuluokan suunnittelulla
viihtyisä ja turvallinen arki kaikille.

Laadukkaissa tiloissa oppiminen ja leikki sujuu

koulu

Koulut

Uuden ajan oppimisympäristöt innostavat oppimaan!

Lehto tarjoaa nykyaikaisia, uuden ajan oppimisympäristöjä, joiden älykkäät tilaratkaisut ovat muunneltavissa erilaisten käyttötarpeiden mukaan. Suunnittelemme jokaisen koulun yksilöllisesti, yhdessä sen käyttäjien kanssa. Suunnittelussa huomioidaan aina tilojen käyttökelpoisuus myös iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaa tai juhlatilaisuuksia varten. Kunnia-asiamme on tehdä toimivista ja tehokkaista koulurakennuksista myös esteettisesti kauniita – se onnistuu taitavien arkkitehtiemme ansiosta!

Myös kokeneet opetusalan ammattilaiset ovat olleet mukana Lehto-koulujen suunnittelussa ja auttaneet uuden pedagogisen toimintakulttuurin luomisessa.

Jos kuntasi tarvitsee toimivan ja terveen koulun ripeällä aikataululla, niin meiltä löytyy siihen avaimet. Toimi näin:  

  1. Laatikaa kouluhankkeen raamit hankesuunnitelmassa.
  2. Kertokaa tarpeenne ja toiveenne julkisessa tarjouspyynnössä. Kilpailuttakaa hankkeenne KVR-urakkana tai Suunnittele ja toteuta -urakkana.
  3. Vertailkaa ehdotukset ja valitkaa paras.
  4. Lehto-koulu valmistuu tehtaalla esivalmistettujen moduulien ansiosta nopeasti – käyttäjien tarpeiden mukaiseksi, kunnan toiveita ja taloutta unohtamatta!

Toimimme yhden sopimuksen periaatteella, sovitussa aikataulussa ja kiinteään hintaan – ei yllättäviä lisälaskuja eikä ikäviä piilokustannuksia! Voit turvallisin mielin merkitä tarkan muuttopäivän kalenteriinne; valmennamme teitä huolella uuden koulun käyttöönotossa, jotta pääsette heti muuttopäivästä alkaen hyödyntämään täysimääräisesti uusia tilojanne!

Lehdon uudenlaisella suunnittelun ja rakentamisen yhteensovittamisella saatte merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä! Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä uuden, terveen ja toimivan koulun!

Lue lisää ja tutustu uusiin koulumalleihimme tästä >>

Päiväkodit

Leikkiä ja lepoa hauskassa ympäristössä!

Hyvin suunnitellussa ja taidolla rakennetussa päiväkodissa viihtyvät niin lapset kuin henkilökuntakin.

Rakennamme turvallisen miljöön päivähoidon toiminnoille – ja myös päiväkodin henkilökunta voi osallistua rakennuksen suunnitteluun. Ammattilaisten toiveita kuuntelemalla toteutamme tarpeisiin sopivia ja toimivia päiväkoteja – aina kustannustehokkaasti!