Search
Close this search box.

Tehdastuotteet

Laadukkaat tehdastuotteet ja varmat toimitukset rakennusalan toimijoille

Lehto valmistaa kotimaisilla tehtaillaan laadukkaita ja rakentamista nopeuttavia tehdastuotteita: tekniikkastudioita kerros- ja pientaloihin, puisia huoneistomoduuleja, kakkoskoteja vapaa-ajan asumiseen, ikkunoita, ovia, sekä elementtejä esimerkiksi kattoihin, seiniin ja putkiremontteihin. Yhtiö hyödyntää tehdastuotantoa omissa kohteissaan ja myy tuotteita myös rakennusalan toimijoille sekä rakennusliikkeille. Kokeneena tehdastuottajana Lehdon tavassa toimia toistuu laatu ja toimitusvarmuus.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Uutta tehtaiden valikoimassa:

Tekniikkastudiot

Kerrostalon tekniikkastudio

Kerrostalorakentamista tehostava kylpyhuone-keittiömoduuli sisältää tätä nykyä myös huoneistokohtaisen talotekniikan ja muodostaa samalla koko kiinteistön talotekniikan rungon.

Pientalon tekniikkastudio

Pientalon rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Yhden moduulin nostolla ja asennuksella pientaloon saadaan viihtyisä keittiö, toimiva kylpyhuone ja täydellinen talotekniikka (LVIS).

Huoneistomoduulit

Puinen huoneistomoduuli valmiista mallistosta

Valmiista suunnitelmista tehdyt ja puusta valmistetut huoneistomoduulit ovat vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto paikallarakentamiselle. Lehdon valmiilla suunnitelmilla rakennetut moduulit myydään asennettuina.

Huoneistomoduuli puusta asiakkaan suunnitelmalla

Lehdolta voit ostaa myös puusta tuotetun huoneistomoduulin, joka perustuu omiin suunnitelmiisi. Voit ostaa huoneistomoduulit joko pelkkänä tehdastoimituksena tai asennuspalvelu mukaan lukien (nostot, pääkytkennät).

Kakkoskodit vapaa-ajan asumiseen

Kakkoskoti on uusi, innovatiivinen, helppo ja kustannustehokas ratkaisu muun muassa moderniin mökkeilyyn tai viihtyisään lomakylään. Tehtaalla valmistetut huoneistot tuodaan täysin viimeisteltyinä tontille ja asennetaan asiakkaan valmistelemille perustuksille. Nopean rakennusvaiheen ansiosta saat nopeasti tonttisi tuottamaan ja lomailijat viihtymään.

Elementit

Seinäelementti

Puurunkoiset seinäelementit suoraan tehtaalta.

Suurkattoelementti

Suuria pinta-aloja nopeasti valmiilla elementeillä.

Nousuelementti

Nopeutta ja helpoutta putkiremonttiin patentoidun nousuelementin avulla.

Tutustu referensseihimme

Lehto on kokenut teollisten tuotteiden valmistaja ja toimittaja

Lehto uudistaa rakentamista ja sen tuottavuutta teollisen esivalmistuksensa voimalla. Olemme jo vuosia valmistaneet kotimaisilla tehtaillamme teollisia tuotteita, jotka ovat alunperin tukeneet ainoastaan Lehdon rakennuskonseptia. Nyt olemme avanneet tuotteiston ja tarjoomamme myös talon ulkopuolisille, teollisille toimijoille.
 
Esivalmistetut, teolliset tuotteet nopeuttavat rakentamisen vaiheita. Kokeneena teollisena toimijana pystymme huolehtimaan tilauksesi toimitusvarmuudesta. Tuotteiden laatu varmistetaan hyväksi havaittujen ratkaisujen hyödyntämisellä sekä jatkuvan parantamisen konseptiin perustuvalla sarjatuotannolla.
 
Lehdon tehtaista suurimmat sijaitsevat Hartolassa ja Oulaisissa.

Suurkattoelementin avulla varmistat, ettei projektin aikataulu veny

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!