Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Pientalon tekniikkastudio:

Kylpyhuone, keittiö ja talotekniikka helposti pientaloon

Pientalon rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Yhden moduulin nostolla ja asennuksella pientaloon saadaan viihtyisä keittiö, toimiva kylpyhuone ja täydellinen talotekniikka (LVIS).

Tutustu myös kerrostalon tekniikkastudioon!

Kylpyhuone-keittiö-moduulin hyödyt

Kustannustehokkuus

Rakennusvaihe nopeutuu huomattavasti moduulia käytettäessä. Se tuo projektiisi kustannustehokkuutta, kuten työtuntien vähenemistä työmaalla.

Nopea läpimenoaika

Moduulien valmistaminen tehtaalla nopeuttaa huomattavasti rakennusprojektiasi. Keittiö, kylpyhuone ja talotekniikka valmistuu nopeammin tehtaalla kuin työmaalla paikalla rakentaen.

Valmis paketti

Moduulin kylpyhuone ja keittiö ovat täysin viimeisteltyjä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa on kaikki huoneiston vaatima talotekniikka valmiina.

Edullinen ja nopea LVIS-paketti

Moduuli sisältää kaiken tarvittavan huoneiston vaatiman talotekniikan. Lämpö, vesi, ilmastointi ja sähkö saapuvat asuntoon samassa paketissa.

Kylpyhuone, keittiö ja talotekniikka yhdellä asennuksella!

Lehdon betonikerrostaloja on rakennettu jo vuosia tehokkaasti kylpyhuone-keittiömoduulien avulla. Moduulit rakennetaan ja viimeistellään kotimaisilla tehtailla aina keittiön kalusteita ja kylpyhuoneen kaakeleita myöden. Sen jälkeen paketti kuljetetaan työmaalle ja asennetaan. Nyt hyödynnämme samaa menetelmää ja tekniikkaa pientalojen eduksi: samalla asennuksella pientaloon tuodaan keittiö, kylpyhuone ja huoneiston vaatima talotekniikka. Pientaloissa moduulit asennetaan lattialaatan tai ontelolaatan päälle.

Oleellista pientalon kylpyhuone-keittiö-moduulissa rakentajalle on kustannustehokkuus ja nopeampi läpimenoaika. Aikataulu nopeutuu paitsi valmiiden tuotteiden asennuksista, myös kaiken kattavasta LVIS-paketista, jonka myötä poistuu eri ammattilaisten aikataulujen sovittelu työmaan omaan aikatauluun.

Moduuli sisältää kaiken tarvittavan työmaalle tullessaan ja tyylikkäiden sisustusratkaisujen taakse kätkeytyy huoneiston vaatima talotekniikka. Kokonaisratkaisu on ollut vuosia käytössä, yhteensä tuhansissa kerrostaloasunnoissa ympäri Suomen. Keittiön ja kylpyhuoneen sisustusratkaisut asiakkaamme tekee itse arkkitehtiemme suunnittelemista, tyylikkäistä ja trendikkäistä vaihtoehdoista.

Jos kestävä kehitys ja ekologisuus on ostopäätöksesi kannalta tärkeä asia, meillä on myös hyviä uutisia. Tehtaalla tuotettu on perinteistä rakentamista ekologisempaa, sillä raaka-aineita käytetään tehokkaasti ja esimerkiksi jätteiden kierrätys on helpompaa kuin tavanomaisella rakennustyömaalla.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!

Tutustu muihin tehdastuotteisiin